عناوین این صفحه
بهارنیوز
کد خبر: ۱۲۷۱۶۶
مسن‌ترین فرد جهان از کرونا جان سالم به در برد

ویروس دلتا در فضای باز هم منتقل می‌شود

معاون سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: برای تامین سلامت مردم باید بر واکسیناسیون عمومی اهمیت داده شود.

محسن فرهادی گفت: در کنار واکسیناسیون، رفتار بهداشتی افراد باید حساب شده باشد تا نتایج خوبی گرفت. با اعمال محدودیت‌ها در شش روز تعطیلی اخیر میزان رعایت شیوه نامه‌ها افزایش داشت. او افزود: ویروس دلتا در فضای باز هم قابل انتقال، پس تهویه در پیشگیری ابتلا به این ویروس بسیار مهم است. به طور متوسط آمار رعایت شیوه نامه‌ها از سوی مردم ۵۴ درصد است.فرهادی گفت: با رعایت بسیار خوب شیوه‌نامه‌ها در استان سیستان و بلوچستان روند این بیماری در سیستان خیلی خوب کنترل شده است.او تصریح کرد: با گذشت زمان از ورود کرونا و ورود سویه‌های جدید این ویروس،اهمیت انجام برخی از توصیه‌ها مانند استفاده از دستکش و ضدعفونی کردن سطوح، به واکسیناسیون و تهویه مناسب محیط تبدیل شده است. فرهادی گفت: برای تامین سلامت مردم باید بر واکسیناسیون عمومی اهمیت ورزیده شود، همچنین تهویه مناسب در مکان‌های بسته به خوبی صورت گیرد. 
اثربخشی ۸۸.۶ درصدی واکسیناسیون در پیشگیری از بستری‌شدن
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: نتایج میدانی یک مطالعه اپیدمیولوژیک روی حدود ۴۱ هزار نفر واکسینه‌شده در ایران نشان می‌دهد که اثربخشی واکسن‌های استفاده‌شده در پیشگیری از بستری ۸۸.۶ درصد بوده است.فرید نجفی   در نامه‌ای به  بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، نتایج میانی یک مطالعه در خصوص میزان بروز بستری به علت کووید به تفکیک وضعیت ایمنی در ۱۰۰ هزار شخص/ روز  را اعلام کرد.
وی در این نامه آورده است: همان گونه که پیشتر اشاره شد، ورود نمونه ها به این مطالعه کماکان ادامه داشته و نه تنها پتانسیل اضافه شدن واکسن های جدید به آن وجود دارد، نتایج تکمیلی با بررسی های بیشتر از آن قابل استخراج است که متعاقبا و هر زمان که گزارش های مربوط آماده شد و مورد نقد و اصلاح قرار گرفت، تقدیم خواهد شد.این نامه می افزاید: با افزایش حجم نمونه مطالعه و پیگیری بیشتر شرکت کنندگان این امکان خواهد بود که کارایی برنامه واکسیناسیون کشور در جلوگیری از فوت و همچنین مقایسه عملکرد واکسن ها نیز گزارش شود.
۶۱۰ فوتی جدید کرونا در کشور
 روز گذشته  و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۵ هزار و ۸۷۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۴۳۰ نفر از آنها بستری شدند.مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۱۲۹ هزار و ۴۰۷ نفر رسید.متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۱۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۱۰ هزار و ۶۷۴ نفر رسید.خوشبختانه تا کنون ۴ میلیون ۳۶۲ هزار و ۸۱۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.۷ هزار و ۶۸۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
چرا مبتلایان به کرونا مستعد قارچ سیاه هستند؟
یک متخصص عفونی، قارچ سیاه را یک بیماری دارای درمان دانست و اضافه کرد: بروز قارچ سیاه در بیماران کووید یک وحشت مضاعف ایجاد کرده، اما همه افراد به این عفونت مبتلا نمی شوند و باید شرایط خاصی وجود داشته باشد.آیدین پورکاظمی کرونا را یک ویروس قدیمی دانست که دچار جهش های متعدد و جدید شده و اظهار کرد: قارچ سیاه یا موکورمایکوزیس نیز جدید نیست و یک عفونت قارچی شناخته شده است و مردم سال های سال به آن مبتلا شده اند.
وی عامل رسانه ای شدن دوباره قارچ سیاه را همراهی آن با بیماری کووید۱۹ دانست و افزود: افراد مبتلا به کرونا به واسطه مصرف یکسری از داروها مستعد ابتلا به این عفونت قارچی هستند.این متخصص عفونی، استفاده از کورتون برای بیماران کرونایی را موجب افزایش قند خون دانست و گفت: افزایش قند خون بهترین شرایط برای رشد قارچ سیاه را فراهم می کند.
مسن‌ترین فرد جهان از کرونا جان سالم به در برد
 فرزند یک زن ۱۱۶ ساله در ترکیه می‌گوید:  مادرش که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری شده بود سلامت خود را بازیافته است.پسر عایشه کاراتای به یکی از رسانه‌های داخلی ترکیه گفت که مادرش اکنون از قسمت مراقبت‌های ویژه بیمارستان آی‌سی‌یو به بخش بیماران عادی منتقل شده است. او گفت: مادرم در ۱۱۶ سالگی بیمار شد و سه هفته در بخش مراقبت‌های ویژه بود. اکنون حالش خیلی خوب است و رو به بهبودی است. عایشه کاراتای اهل شهر امیرداغ در استان افیون قره‌حصار در غرب ترکیه است. او پس از آنکه نتیجه تست ابتلایش به ویروس کرونا مثبت شد در یکی از بیمارستان‌های اسکی‌شهر بستری شده بود.به گفته پسر این زن ۱۱۶ ساله مادرش پیش از ابتلا به بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ تنها با یک دوز از واکسن چینی سینوواک واکسینه شده بود. 
جریمه خودروهای شخصی به دلیل ماسک نزدن سرنشینان صحت دارد؟
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا درباره انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر جریمه خودروی شخصی در جایگاه سوخت به دلیل عدم ماسک زدن سرنشینان خودرو توضیح داد. سرهنگ عین‌الله جهانی گفت: این موضوع شایعه‌ای بیش نبوده و هیچ جریمه‌ای با این عنوان تاکنون برای هیچ خودرویی صادر نشده است.وی تصریح کرد: چند ماه پیش نیز خبر مشابهی منتشر شده بود و اعلام کردیم که چنین چیزی صحت ندارد. وی  افزود: کارشناسان پلیس راهور با مالک خودروی مذکور در خبر منتشره در فضای مجازی تماس گرفتند و ایشان نیز اعلام کرده که تاکنون چنین جریمه‌ای برای او ابلاغ نشده است.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
۱۴۰۰/۶/۱۵ -  شماره 4980
جستجو
جستجو
بالای صفحه