اینگونه به نظر میرسد دلار برای برگشت به کریدور پایینتر در روزهای آینده آماده است.
دلار در آخرین معامله دومین روز از آخرین هفته اردیبهشت در پله سوم و کف کریدور ششم بسته شد. به اعتقاد معاملهگران، مسائل سیاسی و اخبار، سیگنال صعودی یا نزولی به این اسکناس نمیدهند. آنها دلیل کاهش پلکانی قیمت دلار را نبود ریسک جدید در بازار و سیاست ارزپاشی بانک مرکزی عنوان میکنند که توانسته قیمت دلار را در مسیر کاهشی قرار دهد.
بازار کمعمق معاملات ارز در حالی هفته پایانی اردیبهشت را سپری میکند که به رسم پایان هر ماه پول در بازار کم است و معاملات کمرمق و بیجان میشود. از سوی دیگر، معاملهگران معتقدند بازارساز با ارزپاشی درصدد است تا قیمت دلار را به کریدور ۵۰ هزار تومانی برگرداند. آنها میگویند این فشار تقاضاست که مانع برگشت دلار به کریدور پایینتر شده است.کارشناسان اقتصادی با اشاره به فریز قیمت دلار از سوی سیاستگذار میگویند قیمت کالاهای اساسی، کالاهای مصرفی، لوازم خانگی، لوازم الکترونیکی و خودرو بیش از دلار افزایش قیمت داشته است؛ بنابراین میتوان نتیجه گرفت قیمت این اسکناس از طرف سیاستگذار فریز شده است.
تحلیلگران معتقدند برای کنترل قیمت دلار باید حجم نقدینگی کنترل شود و متناسب با افزایش حجم نقدینگی رشد اقتصادی داشته باشیم. در صورتی که این دو پارامتر به مرور زمان نه صرفاً مقطعی تداوم داشته باشد، ثبات یا کاهش قیمت دلار واقعی خواهد بود. به اعتقاد معاملهگران بازار ارز، اگر در روزهای آینده سیاستگذار قیمت دلار را به کریدور پنجم سوق دهد، فشار تقاضا این محدوده را کمدوام و مقطعی خواهد کرد.