کد خبر: ۱۱۶۲۰۷

آقای روحانی! کمی مثل مردم زندگی کن

نماینده قم در مجلس گفت: آقای روحانی اگر می‌توانید یک ماه مانند سایر مردم زندگی کنید.

حجت الاسلام مجتبی ذوالنور در تذکر شفاهی گفت: آقای رئیس جمهور شما وعده داده بودید که با مردم صادقانه رفتار کنید و بدانید که تعداد اساتید، کارمندان و شاگردان وزارت آموزش و پرورش حدود ۱۶ میلیون نفر و جمعیتی بیشتر از جمعیت برخی از کشورهای اروپایی است.وی افزود: بر این اساس و به نظر شما آیا مردم این استدلال را می‌پذیرند که وزیر چنین وزارتخانه گسترده‌ای به احتمال نسیه نماینده شدن، نقدِ چنین وزارتخانه‌ای را رها کند و کاندیدا شود!؟ آقای رئیس جمهور آیا موافقت شما با استعفای وزیر آموزش و پرورش مشابه وزرای دیگر است؟ذوالنور خاطرنشان کرد: آقای روحانی آیا فکر نمی‌کنید که مردم نون گندم خورده‌اند و می‌دانند که این وزیر چقدر برای آنان در زمینه رتبه بندی فرهنگیان، حل مشکلات معیشتی آنان و مشکلات حقوقی معلمان تلاش کرد.وی اظهار داشت: معوقات یک ساله فرهنگیان به بیش از ۱۰ هزار میلیارد رسیده است و همچنین برخی از فرهنگیان خرید خدمت هستند و در نقاط دورافتاده با حقوق کمتر از حقوق وزارت کار فعالیت می‌کنند و متأسفانه دولت برای حل مشکلات این افراد قدمی برنداشته است.ذوالنور افزود: حق التدریسی‌ها و خرید خدمتی‌ها زندگیشان را با این وعده‌ها گذاشته‌اند و سؤال ما این است که چرا دولت برای حل مشکلات این وزارتخانه کمکی نمی‌کند؟وی گفت: زندگی ابعاد مختلفی دارد که یک مورد آن خورد و خوراک آن است و خوب است که رئیس جمهور به مردم اعلام کند که یک ماه می‌خواهد مثل آنان زندگی و خورد و خوراک داشته باشد تا ببینیم که می‌تواند یک ماه دوام بیاورد.

 

 

 

پوتین: بهترین کار برای ایران، مذاکره است؛ وزیر خارجه آلمان: تلاش می‌کنیم برجام ادامه یابد اما نمی‌توانیم معجزه کنیم
دشوار بودن تحقق منافع  برجام برای ایران

گروه سياسي:  وزیر امور خارجه آلمان با تأیید اینکه تحقق وعده‌های اقتصادی حاصل از برجام برای ایران در شرایطی که آمریکا از این توافق خارج شده، دشوار است، گفت: با این وجود اروپا خواهان باقی مانده این توافق است.
هایکو ماس که  به منظور دیدار با مقامات ایرانی و رایزنی درباره آینده توافق هسته‌ای با ایران (برجام) وارد ایران شد به دشوار بودن تحقق منافع اقتصادی حاصل از برجام برای ایران در شرایط فعلی اذعان کرد.وی گفت: ‌ما می‌دانیم که تحقق منافع اقتصادی که به ایران در پی توافق هسته‌ای (برجام) وعده داده شده، تا حدی زیادی بدون آمریکایی‌ها دشوار است اما من معتقدم که منفعت سیاسی و راهبری در این است که این توافق و نیز مذاکره با اروپا حفظ شود و این موضوع را باید تهران هم به رسمیت بشناسد.‌
آمریکا  جنگ اقتصادی علیه ایران را متوقف كند
در همین حال   وزیر امور خارجه کشورمان  پس از مذاکره با هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان در نشست خبری مشترک گفت: هدف ایران، اتحادیه اروپا و آلمان حفظ برجام و جلوگیری از تنش و درگیری در منطقه است.محمدجواد ظریف، گفتگو‌های خود با همتای آلمانی‌اش را جدی، صریح و طولانی عنوان کرد و گفت: ما آغاز کننده هیچ جنگی نبوده و نخواهیم بود، اما کسی که با ما جنگ را شروع کند آن کشور پایان‌دهنده‌اش نخواهد بود.وی هم‌چنین در پاسخ به سئوالی دیگر اظهار کرد: جامعه ما اصول اخلاقی دارد که بر اساس آن مردم و اکثریت آن به حیات خود ادامه می‌دهند. اصول اخلاق و مقررات قانونی ما حاکم بر رفتار افراد در اماکن عمومی است و رعایت قانون و اخلاق عمومی ضرورت دارد.وزیر خارجه کشورمان تاکید کرد که ‌ما صرفاً بر اجرای برجام تاکید داریم‌ و ادامه داد: توجه دوستان اروپایی را بر مواد ۱ تا ۳ ضمیمه ۲ برجام جلب می‌کنم و همین‌طور بیانیه‌های کمیسیون مشترک برجام و تعهداتی که از سوی کشور‌های ۱+۴ در آن‌ها شکل گرفت.
وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سئوال خبرنگار اشپیگل مبنی بر این‌که از سوی آمریکا و اروپا درخواست شده که خارج از برجام درباره مسائل موشکی ایران و نقش ایران در منطقه گفتگو شود آیا امکان شکل‌گیری این مذاکرات وجود دارد گفت: درباره این بحث‌هایی که آمریکا و اروپا مطرح می‌کنند دو نکته مهم است. اول این‌که یک توافق داریم که حاصل دو سال مذاکرات فشرده و ۱۲ سال کار دیپلماسی است، آیا این توافق را اجرا کردند که توقع گفتگو درباره مسائل دیگر دارند؟ آن‌ها اول باید نشان دهند که توافق با آمریکا فایده دارد یا نه بعد درخواست گفتگو برای یک توافق دیگر کنند.ظریف درباره ادعا‌های آمریکا و اروپا در مورد آنچه ‌نقش بی‌ثبات‌کننده‌ ایران در منطقه می‌خوانند اظهار کرد: چه کسی باعث بی‌ثباتی در منطقه است آیا ما بودیم که به صدام حسین سلاح دادیم؟ آیا ما بودیم که از القاعده حمایت کردیم؟ ما بودیم که نخست‌وزیر لبنان را زندانی کردیم؟ ما هستیم که هر روز غیرنظامیان یمنی را بمباران می‌کنیم؟ ما از داعش و جبهه النصره در سوریه حمایت می‌کنیم یا سلاح‌های آمریکایی بود که از طرف عربستان در اختیار آن‌ها قرار داده شد؟ آیا ما مناطق (قدس و جولان) اشغالی کشور دیگری را به دیگری بخشیدیم؟ ما هستیم که در لیبی و سودان شر به پا می‌کنیم؟وی ادامه داد: اگر قرار باشد درباره رفتار تشنج آفرین در منطقه صحبت شود دیگران باید پاسخ دهند، ضمن این‌که ما یک تفاوت دیگری هم با دیگران داریم و آن این است که ما هفت هزار سال است که در این منطقه هستیم دیگران از کجا آمده‌اند؟وی ادامه داد: آمریکا یک جنگ اقتصادی را علیه ایران آغاز کرده و باید این موضوع متوقف شود.
وزیر خارجه آلمان: تلاش می‌کنیم برجام ادامه یابد
وزیر خارجه آلمان باردیگر بر حمایت سه کشور اروپایی از برجام تاکید کرد و گفت: تلاش می‌کنیم برجام ادامه یابد.هایکو ماس  در نشست خبری مشترک با وزیر امور خارجه، با قدردانی از استقبال محمدجواد ظریف اظهارداشت: مهم است که گفتگو‌های ایران و آلمان در شرایط کنونی انجام شده و تبادل صریح نظرات صورت بگیرد.وی افزود: ما در منطقه‌ای حضور داریم که شرایط حساس و جدی دارد و فکر نمی‌کنم افزایش تنش و رسیدن به مراحل نظامی در راستای منافع هیچ کسی باشد و به همین دلیل لازم است از رسیدن به این شرایط جلوگیری کنیم.وزیر خارجه آلمان ادامه داد: من با تمام طرفینی که در این چند روز در اردن، عراق و امارات گفتگو داشتم هیچکس خواهان افزایش تنش‌ها نبود و این پیامی بود که من  می‌خواستم به تهران از منطقه به شما انتقال دهم.ماس اظهار داشت: ما  صحبت‌های فشرده‌ای درخصوص برجام و نحوه ادامه آن داشتیم و موضع حمایت سه کشور اروپایی در حمایت از آن اعلام کردیم البته نمی‌توانیم معجزه‌ای داشته باشیم، ولی تلاش می‌کنیم که برجام ادامه یابد.
پوتین: بهترین کار برای ایران گفتگو و مذاکره است
در شرایطی که تنش‌ها میان ایران و آمریکا طی ماه‌های اخیر رو به افزایش بوده، ماهیت موضع روسیه به عنوان شریک ایران در قبال این تنش‌ها، برای بسیاری حائز اهمیت بوده است. اگرچه اظهارات ماه گذشته رئیس‌جمهور روسیه  مبنی بر اینکه روسیه ‌یک تیم آتش‌نشانی نیست‌ که آتش تنش‌ها را در همه جا خاموش کند با واکنشی منفی روبرو شد، اظهارات اخیر وی درباره ایران، حقایق بیشتری را درباره موضع مسکو روشن می‌سازد.ولادیمیر پوتین در دیدار با مدیران شماری از خبرگزاری‌های مهم جهان و در پاسخ به سئوالی درباره اینکه جامعه جهانی می‌بایست چه واکنشی به یکجانبه‌گرایی آمریکا و عدم پایبندی این کشور به توافقات و تعهدات بین‌المللی نشان دهد، اظهار داشت: ‌جامعه جهانی در مقابل رئیس بزرگترین کشور جهان، بزرگترین قدرت اقتصادی جهان، کشور مجهز به پیشرفته‌ترین تسلیحات و دارای بزرگترین ارتش جهان و هزینه‌کننده بیشترین مبلغ در جهان برای تسلیحات (۷۰۰ میلیارد دلار که بیش از مجموع هزینه‌های همه کشورهای جهان است)، چه رفتاری باید داشته باشد؟‌وی افزود: ‌ما باید با این کشور رابطه برقرار کنیم... اگر ما می‌خواهیم به نتیجه‌ای برسیم، باید به یکدیگر احترام بگذاریم. با آمریکایی‌ها و رئیس جمهوری این کشور با احترام رفتار ‌کنیم. اما این به آن معنا نیست که در هر مورد با آنها موافق باشیم و ما موافق نیستیم‌.پوتین ضمن حمایت صریح از برقراری گفتگو میان ایران و آمریکا، اظهار داشت: ‌به نظر من، بهتر است به گفتگوی معمولی برگشت. مثلاً دیدم که رئیس‌جمهور ترامپ اخیراً گفت، یا در شبکه‌های اجتماعی نوشت، که خودش آماده ملاقات و مذاکره با همتای ایرانی خود، با رئیس‌ جمهور ایران است. از این امر فقط مي‌شود استقبال کرد. اگر این امر رخ دهد، به نظرم، می‌تواند قدم خیلی خوبی در راه جستجوی راه حل مورد قبول هر دو طرف باشد‌.

 

 

کسی برای مذاکره با آمریکا مأموریت ندارد
سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه ایران آمادگی داشته و دارد که با تک تک کشور‌های خلیج فارس وارد گفتگو شود، تصریح کرد: پیشنهاد اخیر آقای ظریف شامل حال همه کشور‌های خلیج فارس می‌شود.
سید عباس موسوی  در خصوص اجرای تعهدات اروپا در برجام گفت: انتظار ما از اروپا این بود که به تعهدات برجامی خود بعد از خروج آمریکا عمل کند که یا نتوانستند یا نخواستند این کار را انجام دهند. در جهان امروز اینکه کشوری قانون داخلی خود را به فراتر از مرزهایش تعمیم دهد و یکجانبه گرایانه سیاست خود را پیش ببرد، جای تأسف است.موسوی در خصوص اقدامات اروپا در زمان طی شده از ضرب الاجل ایران افزود: ما شاهد اقدام عملیاتی ملموسی از سوی اروپا در فرصت طی شده نبوده‌ایم و امیدواریم در زمان باقی مانده بتوانند گامی عملیاتی بردارند چون می‌دانند در غیر اینصورت ایران گام دوم خود را بر خواهد داشت.سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: آنچه اروپایی‌ها ابراز کردند را به صورت علنی جواب دادیم. ما مبنایی به نام برجام داریم و به چیزی فراتر از برجام نمی‌پردازیم و معتقدیم آنچه باید انجام شود تعهدات همه طرف‌های برجام است. ما معتقدیم باید از توجه به موضوعات خارج از برجام که چیزی جز حاشیه نیست، فاصله گرفت و صرفاً روی موضوع برجام نه یک کلمه بیشتر نه یک کلمه کمتر متمرکز شد.موسوی با بیان اینکه آنچه اروپایی‌ها قرار بود انجام دهند و دادند در این مدت ما را راضی نکرده است، گفت: گام اول آنها بعد از خروج آمریکا دیر هنگام بود. تعلل‌های مربوط به اجرای سازوکار مالی اینستکس را هم به حساب ناتوانی آنها گذاشتیم.سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص طرح مجدد آمادگی آمریکا برای مذاکره با ایران و اینکه آیا کسی از طرف ایران مأموریتی جهت وساطت برای مذاکره را دارد یا خیر، گفت: اینکه کسی از طرف ما مأموریتی در این زمینه داشته باشد را تأیید نمی‌کنم ولی شنوای حرف دوستان خود برای کاهش تنش‌ها هستیم. ما معتقدیم باید به کانون تنش‌ها در منطقه بپردازیم.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
1398/3/21 -  شماره 4449
جستجو
جستجو
بالای صفحه
کد خبر: ۱۱۶۲۰۷

آقای روحانی! کمی مثل مردم زندگی کن

نماینده قم در مجلس گفت: آقای روحانی اگر می‌توانید یک ماه مانند سایر مردم زندگی کنید.

حجت الاسلام مجتبی ذوالنور در تذکر شفاهی گفت: آقای رئیس جمهور شما وعده داده بودید که با مردم صادقانه رفتار کنید و بدانید که تعداد اساتید، کارمندان و شاگردان وزارت آموزش و پرورش حدود ۱۶ میلیون نفر و جمعیتی بیشتر از جمعیت برخی از کشورهای اروپایی است.وی افزود: بر این اساس و به نظر شما آیا مردم این استدلال را می‌پذیرند که وزیر چنین وزارتخانه گسترده‌ای به احتمال نسیه نماینده شدن، نقدِ چنین وزارتخانه‌ای را رها کند و کاندیدا شود!؟ آقای رئیس جمهور آیا موافقت شما با استعفای وزیر آموزش و پرورش مشابه وزرای دیگر است؟ذوالنور خاطرنشان کرد: آقای روحانی آیا فکر نمی‌کنید که مردم نون گندم خورده‌اند و می‌دانند که این وزیر چقدر برای آنان در زمینه رتبه بندی فرهنگیان، حل مشکلات معیشتی آنان و مشکلات حقوقی معلمان تلاش کرد.وی اظهار داشت: معوقات یک ساله فرهنگیان به بیش از ۱۰ هزار میلیارد رسیده است و همچنین برخی از فرهنگیان خرید خدمت هستند و در نقاط دورافتاده با حقوق کمتر از حقوق وزارت کار فعالیت می‌کنند و متأسفانه دولت برای حل مشکلات این افراد قدمی برنداشته است.ذوالنور افزود: حق التدریسی‌ها و خرید خدمتی‌ها زندگیشان را با این وعده‌ها گذاشته‌اند و سؤال ما این است که چرا دولت برای حل مشکلات این وزارتخانه کمکی نمی‌کند؟وی گفت: زندگی ابعاد مختلفی دارد که یک مورد آن خورد و خوراک آن است و خوب است که رئیس جمهور به مردم اعلام کند که یک ماه می‌خواهد مثل آنان زندگی و خورد و خوراک داشته باشد تا ببینیم که می‌تواند یک ماه دوام بیاورد.

 

 

 

پوتین: بهترین کار برای ایران، مذاکره است؛ وزیر خارجه آلمان: تلاش می‌کنیم برجام ادامه یابد اما نمی‌توانیم معجزه کنیم
دشوار بودن تحقق منافع  برجام برای ایران

گروه سياسي:  وزیر امور خارجه آلمان با تأیید اینکه تحقق وعده‌های اقتصادی حاصل از برجام برای ایران در شرایطی که آمریکا از این توافق خارج شده، دشوار است، گفت: با این وجود اروپا خواهان باقی مانده این توافق است.
هایکو ماس که  به منظور دیدار با مقامات ایرانی و رایزنی درباره آینده توافق هسته‌ای با ایران (برجام) وارد ایران شد به دشوار بودن تحقق منافع اقتصادی حاصل از برجام برای ایران در شرایط فعلی اذعان کرد.وی گفت: ‌ما می‌دانیم که تحقق منافع اقتصادی که به ایران در پی توافق هسته‌ای (برجام) وعده داده شده، تا حدی زیادی بدون آمریکایی‌ها دشوار است اما من معتقدم که منفعت سیاسی و راهبری در این است که این توافق و نیز مذاکره با اروپا حفظ شود و این موضوع را باید تهران هم به رسمیت بشناسد.‌
آمریکا  جنگ اقتصادی علیه ایران را متوقف كند
در همین حال   وزیر امور خارجه کشورمان  پس از مذاکره با هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان در نشست خبری مشترک گفت: هدف ایران، اتحادیه اروپا و آلمان حفظ برجام و جلوگیری از تنش و درگیری در منطقه است.محمدجواد ظریف، گفتگو‌های خود با همتای آلمانی‌اش را جدی، صریح و طولانی عنوان کرد و گفت: ما آغاز کننده هیچ جنگی نبوده و نخواهیم بود، اما کسی که با ما جنگ را شروع کند آن کشور پایان‌دهنده‌اش نخواهد بود.وی هم‌چنین در پاسخ به سئوالی دیگر اظهار کرد: جامعه ما اصول اخلاقی دارد که بر اساس آن مردم و اکثریت آن به حیات خود ادامه می‌دهند. اصول اخلاق و مقررات قانونی ما حاکم بر رفتار افراد در اماکن عمومی است و رعایت قانون و اخلاق عمومی ضرورت دارد.وزیر خارجه کشورمان تاکید کرد که ‌ما صرفاً بر اجرای برجام تاکید داریم‌ و ادامه داد: توجه دوستان اروپایی را بر مواد ۱ تا ۳ ضمیمه ۲ برجام جلب می‌کنم و همین‌طور بیانیه‌های کمیسیون مشترک برجام و تعهداتی که از سوی کشور‌های ۱+۴ در آن‌ها شکل گرفت.
وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سئوال خبرنگار اشپیگل مبنی بر این‌که از سوی آمریکا و اروپا درخواست شده که خارج از برجام درباره مسائل موشکی ایران و نقش ایران در منطقه گفتگو شود آیا امکان شکل‌گیری این مذاکرات وجود دارد گفت: درباره این بحث‌هایی که آمریکا و اروپا مطرح می‌کنند دو نکته مهم است. اول این‌که یک توافق داریم که حاصل دو سال مذاکرات فشرده و ۱۲ سال کار دیپلماسی است، آیا این توافق را اجرا کردند که توقع گفتگو درباره مسائل دیگر دارند؟ آن‌ها اول باید نشان دهند که توافق با آمریکا فایده دارد یا نه بعد درخواست گفتگو برای یک توافق دیگر کنند.ظریف درباره ادعا‌های آمریکا و اروپا در مورد آنچه ‌نقش بی‌ثبات‌کننده‌ ایران در منطقه می‌خوانند اظهار کرد: چه کسی باعث بی‌ثباتی در منطقه است آیا ما بودیم که به صدام حسین سلاح دادیم؟ آیا ما بودیم که از القاعده حمایت کردیم؟ ما بودیم که نخست‌وزیر لبنان را زندانی کردیم؟ ما هستیم که هر روز غیرنظامیان یمنی را بمباران می‌کنیم؟ ما از داعش و جبهه النصره در سوریه حمایت می‌کنیم یا سلاح‌های آمریکایی بود که از طرف عربستان در اختیار آن‌ها قرار داده شد؟ آیا ما مناطق (قدس و جولان) اشغالی کشور دیگری را به دیگری بخشیدیم؟ ما هستیم که در لیبی و سودان شر به پا می‌کنیم؟وی ادامه داد: اگر قرار باشد درباره رفتار تشنج آفرین در منطقه صحبت شود دیگران باید پاسخ دهند، ضمن این‌که ما یک تفاوت دیگری هم با دیگران داریم و آن این است که ما هفت هزار سال است که در این منطقه هستیم دیگران از کجا آمده‌اند؟وی ادامه داد: آمریکا یک جنگ اقتصادی را علیه ایران آغاز کرده و باید این موضوع متوقف شود.
وزیر خارجه آلمان: تلاش می‌کنیم برجام ادامه یابد
وزیر خارجه آلمان باردیگر بر حمایت سه کشور اروپایی از برجام تاکید کرد و گفت: تلاش می‌کنیم برجام ادامه یابد.هایکو ماس  در نشست خبری مشترک با وزیر امور خارجه، با قدردانی از استقبال محمدجواد ظریف اظهارداشت: مهم است که گفتگو‌های ایران و آلمان در شرایط کنونی انجام شده و تبادل صریح نظرات صورت بگیرد.وی افزود: ما در منطقه‌ای حضور داریم که شرایط حساس و جدی دارد و فکر نمی‌کنم افزایش تنش و رسیدن به مراحل نظامی در راستای منافع هیچ کسی باشد و به همین دلیل لازم است از رسیدن به این شرایط جلوگیری کنیم.وزیر خارجه آلمان ادامه داد: من با تمام طرفینی که در این چند روز در اردن، عراق و امارات گفتگو داشتم هیچکس خواهان افزایش تنش‌ها نبود و این پیامی بود که من  می‌خواستم به تهران از منطقه به شما انتقال دهم.ماس اظهار داشت: ما  صحبت‌های فشرده‌ای درخصوص برجام و نحوه ادامه آن داشتیم و موضع حمایت سه کشور اروپایی در حمایت از آن اعلام کردیم البته نمی‌توانیم معجزه‌ای داشته باشیم، ولی تلاش می‌کنیم که برجام ادامه یابد.
پوتین: بهترین کار برای ایران گفتگو و مذاکره است
در شرایطی که تنش‌ها میان ایران و آمریکا طی ماه‌های اخیر رو به افزایش بوده، ماهیت موضع روسیه به عنوان شریک ایران در قبال این تنش‌ها، برای بسیاری حائز اهمیت بوده است. اگرچه اظهارات ماه گذشته رئیس‌جمهور روسیه  مبنی بر اینکه روسیه ‌یک تیم آتش‌نشانی نیست‌ که آتش تنش‌ها را در همه جا خاموش کند با واکنشی منفی روبرو شد، اظهارات اخیر وی درباره ایران، حقایق بیشتری را درباره موضع مسکو روشن می‌سازد.ولادیمیر پوتین در دیدار با مدیران شماری از خبرگزاری‌های مهم جهان و در پاسخ به سئوالی درباره اینکه جامعه جهانی می‌بایست چه واکنشی به یکجانبه‌گرایی آمریکا و عدم پایبندی این کشور به توافقات و تعهدات بین‌المللی نشان دهد، اظهار داشت: ‌جامعه جهانی در مقابل رئیس بزرگترین کشور جهان، بزرگترین قدرت اقتصادی جهان، کشور مجهز به پیشرفته‌ترین تسلیحات و دارای بزرگترین ارتش جهان و هزینه‌کننده بیشترین مبلغ در جهان برای تسلیحات (۷۰۰ میلیارد دلار که بیش از مجموع هزینه‌های همه کشورهای جهان است)، چه رفتاری باید داشته باشد؟‌وی افزود: ‌ما باید با این کشور رابطه برقرار کنیم... اگر ما می‌خواهیم به نتیجه‌ای برسیم، باید به یکدیگر احترام بگذاریم. با آمریکایی‌ها و رئیس جمهوری این کشور با احترام رفتار ‌کنیم. اما این به آن معنا نیست که در هر مورد با آنها موافق باشیم و ما موافق نیستیم‌.پوتین ضمن حمایت صریح از برقراری گفتگو میان ایران و آمریکا، اظهار داشت: ‌به نظر من، بهتر است به گفتگوی معمولی برگشت. مثلاً دیدم که رئیس‌جمهور ترامپ اخیراً گفت، یا در شبکه‌های اجتماعی نوشت، که خودش آماده ملاقات و مذاکره با همتای ایرانی خود، با رئیس‌ جمهور ایران است. از این امر فقط مي‌شود استقبال کرد. اگر این امر رخ دهد، به نظرم، می‌تواند قدم خیلی خوبی در راه جستجوی راه حل مورد قبول هر دو طرف باشد‌.

 

 

کسی برای مذاکره با آمریکا مأموریت ندارد
سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه ایران آمادگی داشته و دارد که با تک تک کشور‌های خلیج فارس وارد گفتگو شود، تصریح کرد: پیشنهاد اخیر آقای ظریف شامل حال همه کشور‌های خلیج فارس می‌شود.
سید عباس موسوی  در خصوص اجرای تعهدات اروپا در برجام گفت: انتظار ما از اروپا این بود که به تعهدات برجامی خود بعد از خروج آمریکا عمل کند که یا نتوانستند یا نخواستند این کار را انجام دهند. در جهان امروز اینکه کشوری قانون داخلی خود را به فراتر از مرزهایش تعمیم دهد و یکجانبه گرایانه سیاست خود را پیش ببرد، جای تأسف است.موسوی در خصوص اقدامات اروپا در زمان طی شده از ضرب الاجل ایران افزود: ما شاهد اقدام عملیاتی ملموسی از سوی اروپا در فرصت طی شده نبوده‌ایم و امیدواریم در زمان باقی مانده بتوانند گامی عملیاتی بردارند چون می‌دانند در غیر اینصورت ایران گام دوم خود را بر خواهد داشت.سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: آنچه اروپایی‌ها ابراز کردند را به صورت علنی جواب دادیم. ما مبنایی به نام برجام داریم و به چیزی فراتر از برجام نمی‌پردازیم و معتقدیم آنچه باید انجام شود تعهدات همه طرف‌های برجام است. ما معتقدیم باید از توجه به موضوعات خارج از برجام که چیزی جز حاشیه نیست، فاصله گرفت و صرفاً روی موضوع برجام نه یک کلمه بیشتر نه یک کلمه کمتر متمرکز شد.موسوی با بیان اینکه آنچه اروپایی‌ها قرار بود انجام دهند و دادند در این مدت ما را راضی نکرده است، گفت: گام اول آنها بعد از خروج آمریکا دیر هنگام بود. تعلل‌های مربوط به اجرای سازوکار مالی اینستکس را هم به حساب ناتوانی آنها گذاشتیم.سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص طرح مجدد آمادگی آمریکا برای مذاکره با ایران و اینکه آیا کسی از طرف ایران مأموریتی جهت وساطت برای مذاکره را دارد یا خیر، گفت: اینکه کسی از طرف ما مأموریتی در این زمینه داشته باشد را تأیید نمی‌کنم ولی شنوای حرف دوستان خود برای کاهش تنش‌ها هستیم. ما معتقدیم باید به کانون تنش‌ها در منطقه بپردازیم.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد