علیرضا جلالی (تهیهکننده «ماهورا») اعلام کرد با توجه به تخصیص سانسهای کم در ساعات نامناسب به این فیلم در استان خوزستان اعلام کرد: «ما به دلیل نبود همکاری از سمت سینماداران این استان و احترام به مردم شهیدپرور خوزستان که این فیلم برای آنها ساخته شده است، به دلیل اکران این فیلم تنها در دوسانس از فرسودهترین سینمای خوزستان، اکران «ماهورا» در این استان را متوقف میکنیم».
جلالی در ادامه تاکید میکند: «این بیتوجهی در مقایسه با استقبال در تهران و سایر شهرستانها سوال برانگیز است، چراکه در ایام جشنواره استقبال هموطنان خوزستانی در سینما هلال اهواز منجر به برگزاری سانسهای فوقالعاده شد ....!!!».
به گفته تهیه کننده «ماهورا» این فیلم یک فیلم آبرومند و در جهت زحماتی است که عربهای ایران در زمان جنگ تحمیلی کشیدند و از وطن دفاع کردند. در واقع این فیلم حمایت از عرب زبانهای اهواز است که با غیرت در آن منطقه جنگیدند.
فیلم سینمایی «ماهورا» روایتگر داستانی واقعیست و در خلاصه داستان آن آمده: «در یکی از روستاهای مرزی ایرانی از توابع شهرستان هویزه به هنگام عروسی، خلبانی ایرانی فرود آمده و اهالی این مهمان هموطن را پناه داده و برای نجات جان او دست به مبارزهای بیبدیل میزنند ....»
از گریمهای بازیگران فیلم میتوان حدس زد که هر کدام نقشهای متفاوتی را بر عهده دارند به ویژه ساعد سهیلی که بخشهایی از فیلم را به زبان عربی حرف میزند و نقش سخت و متفاوتی دارد. طبق شنیدهها قصه فیلم هم یکی از نقاط قوتش محسوب میشود . زرگرنژاد سال گذشته با «ماهورا» در جشنواره فیلم فجر حاضر شد. زرگرنژاد پیش از این فیلم «پایان خدمت» را ساخته بود که سال گذشته خیلی بی سر و صدا اکران شد. فیلمنامه «ماهورا» طی چهار سال تحقیق بر اساس یک واقعه تاریخی نگاشته شده است و همین واقعی بودن قصه فیلم باعث شد تا عوامل دنبال لوکیشنهای بکر در تالاب خوزستان بروند.
ساعد سهیلی، میترا حجار، بهاره کیان افشار، احمد کاوری، کامران تفتی، مهدی صبایی، مونا فرجاد، یوسف مرادیان، محسن افشانی، مالک سراج و داریوش ارجمند در فیلم سینمایی «ماهورا» به ایفای نقش پرداختهاند. منبع: ایلنا