کد خبر: ۱۱۵۸۵۶
روحانی: در میدان مبارزه گاهی شکست می‌خوریم و گاهی نیز پیروز می‌شویم

‌ترسی از میز مذاکره نداریم

گروه سياسي: رئیس‌جمهور با بیان اینکه ما اهل مذاکره هستیم و قدرت آن را نیز داریم و به دلیل تخصص در این حوزه با قدرت اعلام می‌کنم‌ترسی از میز مذاکره نداریم، گفت: منطق و استدلال ما قوی و مطمئن است تا جایی که در دادگاه‌های بین‌المللی در برابر آمریکا موفق شده‌ایم و از میز مذاکره بحث حقوقی و جنگ‌ترسی نداریم.

حجت الاسلام حسن روحانی در جلسه شورای اداری استان گیلان با بیان اینکه ملت ایران نشان داد که از سختی‌ها خسته نمی‌شود و متکی به خداست، گفت: علیرغم همین مشکلات و تحریمها، بزرگترین پالایشگاهها و پروژه‌های راه آهن را افتتاح کردیم و بزودی نیز بزرگترین پروژه گازی در عسلویه افتتاح می‌شود. روحانی با بیان اینکه در ابتدای انقلاب آمریکا برای تحریم نظام جمهوری اسلامی ایران بهانه‌هایی می‌آورد و در مواردی نیز اروپا به آنها حق می‌داد، تصریح کرد: الان شرایطی بوجود آمده است که سردمداران تحریم آمریکاست و چند کشور مرتجع به همراه رژیم صهیونیستی از آن طرفداری می‌کنند، اما متحدین این کشور یعنی اروپا، آسیا، آفریقا، آمریکای لاتین و حتی آمریکای شمالی و در داخل آمریکا نیز معتقدند که این تحریم‌ها علیه ایران درست نبود.
وی با تأکید بر اینکه واضح است که روزهای سختی برای کشور پیش رو داریم اما راهی جز ایستادگی و مقاومت وجود ندارد، گفت: در سفر به نیویورک در سال ۹۶ مقامات دولت آمریکا ۸ بار تقاضای ملاقات با دولت جمهوری اسلامی ایران را داشتند و در سال ۹۷ نیز ۵ رهبر دنیا واسطه ملاقات شدند اما در آنجا اعلام کردم که زمان و شرایط مناسب برای مذاکره و ملاقات وجود ندارد. رئیس‌جمهور تأکید کرد: در آنجا اعلام کردم که آمریکا ابتدا باید به توافق هسته‌ای برجام بازگردد و جبران نماید، چرا که اینگونه نیست ما عاشق چشم و ابروی آنها باشیم و شاید آنها اینگونه و به دنبال ما باشند. روحانی با بیان اینکه ما نیز اهل مذاکره هستیم و قدرت آن را نیز داریم و به دلیل تخصص در این حوزه با قدرت اعلام می‌کنم‌ترسی از میز مذاکره نداریم، تصریح کرد: منطق و استدلال ما قوی و مطمئن است تا جایی که در دادگاه‌های بین‌المللی در برابر آمریکا موفق شده‌ایم و از میز مذاکره بحث حقوقی و جنگ‌ترسی نداریم. رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه ما مأیوس نیستیم و راه را ادامه می‌دهیم، تصریح کرد: البته در میدان مبارزه گاهی شکست می‌خوریم و گاهی نیز پیروز می‌شویم؛ گاهی بدر و گاهی احد است و در این مسیر فراز و نشیب وجود دارد. روحانی تأکید کرد: در این شرایط باید تلاش کنیم که هزینه‌ها کاهش یابد و البته در این میدان هزینه پرداخت می‌شود و گر نه در میدان جنگ تسلیم خواهیم شد و برای مقاومت، باید هزینه کرد.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه باید تلاش و هنر مسئولان کاهش هزینه‌ها باشد، تأکید کرد: مبنای رابطه جمهوری اسلامی ایران با دنیا منفعت مشترک است و قطعاً یک رابطه یک طرفه نبوده و باید در مراودات با کشورهای دنیا منفعت یکدیگر در نظر گرفته شود وگر نه این مسیر ادامه‌دار نیست. همچنین رئیس‌جمهور در مراسم افتتاح عملیات اجرایی طرح‌های توسعه گیلان در رشت گفت: معتقدیم دنیای امروز، دنیای تحول و پیشرفت است و روز به روز به سمت توسعه گام بر می‌دارد. دولت با فیلترینگ و محدودیت مخالف است.
وی افزود: فیلترینگ فضای مجازی، موجب عقب ماندن ما از دنیای امروز می‌شود. این برای چندمین بار است که روحانی به صراحت با فیلتر برخی سایت‌های اینترنتی و پیام رسان‌های موبایلی مخالفت می‌کند.

 

 

 

به جای شرمندگی از مردم طلبکار نباشید و نمک به زخم مردم نپاشید
واكنش‌ها به ادعای «۵ دقیقه‌ای» جهانگیری

گروه  سياسي:  
 معاون اول رئيس‌جمهور اخیرا گفته است: همه حرف‌هایی که علیه دولت زده می‌شود را می‌‌توان ظرف ۵ دقیقه جواب داد؛ وقتی زمان آن برسد حتماً جواب خواهیم داد!
 اسحاق جهانگیری افزود: اما الان شرایط کشور به گونه‌ای است که هیچ موضوعی و هیچ دغدغه‌ای مهم‌تر از اداره کشور و رفع مشکلات زندگی مردم نیست. به همین دلیل ما به خاطر مردم و کشورمان باید برخی از ادعا‌ها را تحمل کنیم.
 این اظهار نظر جهانگیری با واکنش‌های فراوانی در رسانه‌ها روبه رو شد. به گزارش فرارو، این سخنان جهانگیری با انتقاد رسانه‌های اصول‌گرا روبه رو شده است حتی رسانه‌های میانه رو و اصلاح‌طلب نیز خیلی از آن استقبال نکرده‌اند. روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران با طعنه به جهانگیری نوشته است : ظاهراً تصویر سوپرمنی که روزنامه حزب سازندگی در ماجرای ورود اسحاق جهانگیری به بازار آشفته دلار از او منتشر کرد، اثر بطئی، اما عمیق خود را گذاشته است، به طوری که ماه‌ها پس از آن سوپرمن‌سازی، جهانگیری که روز‌های متمادی را در سکوت خبری گذرانده بود، با یک توئیت وارد کارزار رسانه شد و مخالفان فرضی خود را تهدید کرد که پنج دقیقه‌ای همه انتقاد‌های آنان را جواب می‌دهد. این روزنامه در ادامه نوشته است: رؤسای دولت‌های یازدهم و دوازدهم – خالقان برجام سوخته و اقتصاد آویخته – نه در پنج دقیقه که در ۵‌میلیون دقیقه هم قادر نخواهند بود حتی به یکی از این انتقاد‌ها که برجام یا اقتصاد باشد، جواب بدهند. جوان توئیت جهانگیری را به تمسخر مشمعشع خوانده است. سردبیر روزنامه رسالت نیز در یادداشتی در این روزنامه به تندی به جهانگیری تاخته است.
این روزنامه نوشته است که به جای شرمندگی از مردم طلبکار نباشید و نمک به زخم مردم نپاشید. در یادداشت رسالت آمده است: حرف‌هایی که علیه دولت زده می‌شود را باید با پنج دقیقه سکوت ممتد، یا پنج دقیقه سربه زیری و شرمندگی جواب دهید. سر را بلند نکنید، چون در آزمون مملکت‌داری نمره قبولی نگرفتید. روزنامه صبح نو نزدیک به محمد باقر قالیباف هم از اظهار نظر جهانگیری انتقاد کرده است. این روزنامه از زاویه دیگری به سخنان جهانگیری پاسخ داده است. به نوشته صبح نو باید به تحلیل اظهارات جهانگیری بپردازیم. جهانگیری در مطلب خود مدعی شده در عین توان پاسخگویی به منتقدان، برای اینکه رفع مشکلات مردم دغدغه اصلی دولت است، تاکنون از پاسخ به آن‌ها استنکاف ورزیده است. در پاسخ به این مطلب باید این سؤال مصرح را مطرح کرد که اسحاق جهانگیری در طول بیش از پنج سال حضور در جایگاه معاون اولی رئيس‌جمهوری، آیا برای برگزاری یک نشست خبری نصف و نیمه با اصحاب رسانه، قدمی ولو کوچک برداشته است؟
این واکنش رسانه‌های اصول‌گرا بود، اصلاح‌طلبان و میانه روها نیز از زوایای دیگری سخنان جهانگیری را دیده اند. روزنامه ایران وابسته به دولت بر اینکه سکوت دولت به خاطر منافع ملی است تاکید کرده است. این روزنامه به نقل از محمود واعظی نوشته است که الان وقت آن نیست که اختلافات را به میان مردم ببریم و آن‌ها را ناامید کنیم. در سوی مقابل این دیدگاه، اما روزنامه آرمان معتقد است که دولت نباید مقابل دلواپسان و اصول‌گرایان تندرو کوتاه بیاید. در فضای مجازی انتقادات از جهانگیری بالاگرفته است. کاربران زیادی سخنان جهانگیری را نقد کرده اند. کاربری که ظاهرا از هواداران اصلاح‌طلبان است در این باره نوشته است: آقای جهانگیری ماه رمضان گفتی به زودی حرف می‌زنم دوماه بعدش گفتی ناگفته‌هایی با مردم دارم الانم که می‌گی فلان، یا بیا بگو یا مثل اون بنده خدا که رفت بگم بگم راه ننداز. بیا ۵ دیقه حرفاتو بزن جواباتو بده بعدش برو مشکلات مردم رو حل کن، ما راضی هستیم به ۵دیقه. بیشتر انتقادات از هواداران جریان اصول‌گرا بوده است. آن‌ها از زوایای مختلف توئیت جهانگیری را بررسی کرده‌اند.
کاربری به نام ویکتور نوشته است: ما معمولی‌ها ظرف ۵ دقیقه نمی‌تونیم یه دست‌به آب بریم اونوقت جهانگیری میاد جواب منتقدهاش رو میدهد. کاربر دیگری به نام رسول معتقد است: آقای جهانگیری فرمودن همه انتقادات را پنج دقیقه‌ای جواب می‌دهیم! عزیزدل برادر! همون مرتبه‌هایی که در تکرار، مناظره ها، برجام، دلار ۴۲۰۰ تومانی، انتخاب منشی دفترتون و... جواب دادین برای هفت پشتمون کافیه! مطمئن باشید گندم_ری و قبای ریاست‌جمهوری به شما یکی نخواهد رسید. عده‌ای هم گفته‌اند ادعای جهانگیری را باید در گینس ثبت کرد. کاربری به کنایه خطاب به جهانگیری نوشته است: جناب جهانگیری حرف زدن در ظرف ۵ دقیقه آسان است، اما عمل کردن دشوار، حقیقت مسئله این است. کاربر دیگری به سخنان جهانگیری اینگونه واکنش نشان داده است: کسی که می‌تواند توی چشم مردم‌نگاه کند وخیلی خونسرد دروغ بگوید، چرا ظرف۵دقیقه؟ در ۵ثانیه هم‌می‌تواند.
این واکنش تند به سخنان معاون اول رئيس‌جمهور در شرایطی صورت گرفته که شواهد و قراین نشان می‌دهد که نقش او در دولت به شدت نزول کرده است؛ و این نزول جایگاه اعتراض‌های زیادی در میان اصلاح‌طلبان در پی داشته است. پس از انتخابات ریاست‌جمهوری سال گذشته و نقش مهم جهانگیری در پیروزی حسن روحانی انتظار این بود که او به یکی از ارکان اصلی دولت تبدیل شود، اما این اتفاق نیافتاد و گام به گام از نقش او کاسته شد. در کنار آن به قدرت محمود واعظی رئيس دفتر رئيس‌جمهور افزوده گردید. تا جایی که بعد‌ها جهانگیری اعلام کرد که توان انتصاب اعضای دفتر خود را هم ندارد. پس از اوج‌گیری بحران ارزی در اوایل سال جاری ناگهان در یک شب بهاری اسحاق جهانگیری در قامت سوپر من ظاهر شد و اعلام کرد دلار تک نرخی شده و قیمت آن ۴۲۰۰ تومان است معامله دلار با هر نرخ دیگری ممنوع است و حکم قاچاق را دارد.
پس از ماجرای دلار روند نزولی موقعیت جهانگیری ادامه یافت و او حالا یک چهره نه چندان موثر در دولت است. او که امروز دم از قانع‌سازی ۵ دقیقه‌ای مردم می‌زند، اسفند ماه سال گذشته نیز ضمن انتقاد از محمود احمدی نژاد و دفاع از کارنامه دولت حسن روحانی گفته بود که از مقطعی به او توصیه شده تا سکوت کند، اما اگر لازم باشد مجددا لب به انتقاد خواهد گشود. او اظهار کرد: من راجع به دوره بد کشور خیلی صحبت کرده‌ام، از مقطعی به من توصیه به سکوت کردند و من هم گفتم چشم، ولی الان سر تا ذیل حکومت را به بحث گرفته و می‌گویند انتخابات زودهنگام و بدون مهندسی برگزار شود. وقتی نگذاشتید اقدامات او (محمود احمدی نژاد) گفته شود الان باید به این حرف‌ها جواب بدهید البته اگر لازم باشد من موتور را مجدد روشن می‌کنم. با گذشت یکسال از آن روز، اما موتور جهانگیری نه برای افشاگری درباره دولت احمدی نژاد روشن شده است و نه برای توضیح درباره بحران‌های اقتصادی کنونی در کشور. حتی می‌توان گفت: موتور او در دولت هم در این یکسال تقریبا خاموش بوده است.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
1397/12/18 -  شماره 4401
جستجو
جستجو
بالای صفحه
کد خبر: ۱۱۵۸۵۶
روحانی: در میدان مبارزه گاهی شکست می‌خوریم و گاهی نیز پیروز می‌شویم

‌ترسی از میز مذاکره نداریم

گروه سياسي: رئیس‌جمهور با بیان اینکه ما اهل مذاکره هستیم و قدرت آن را نیز داریم و به دلیل تخصص در این حوزه با قدرت اعلام می‌کنم‌ترسی از میز مذاکره نداریم، گفت: منطق و استدلال ما قوی و مطمئن است تا جایی که در دادگاه‌های بین‌المللی در برابر آمریکا موفق شده‌ایم و از میز مذاکره بحث حقوقی و جنگ‌ترسی نداریم.

حجت الاسلام حسن روحانی در جلسه شورای اداری استان گیلان با بیان اینکه ملت ایران نشان داد که از سختی‌ها خسته نمی‌شود و متکی به خداست، گفت: علیرغم همین مشکلات و تحریمها، بزرگترین پالایشگاهها و پروژه‌های راه آهن را افتتاح کردیم و بزودی نیز بزرگترین پروژه گازی در عسلویه افتتاح می‌شود. روحانی با بیان اینکه در ابتدای انقلاب آمریکا برای تحریم نظام جمهوری اسلامی ایران بهانه‌هایی می‌آورد و در مواردی نیز اروپا به آنها حق می‌داد، تصریح کرد: الان شرایطی بوجود آمده است که سردمداران تحریم آمریکاست و چند کشور مرتجع به همراه رژیم صهیونیستی از آن طرفداری می‌کنند، اما متحدین این کشور یعنی اروپا، آسیا، آفریقا، آمریکای لاتین و حتی آمریکای شمالی و در داخل آمریکا نیز معتقدند که این تحریم‌ها علیه ایران درست نبود.
وی با تأکید بر اینکه واضح است که روزهای سختی برای کشور پیش رو داریم اما راهی جز ایستادگی و مقاومت وجود ندارد، گفت: در سفر به نیویورک در سال ۹۶ مقامات دولت آمریکا ۸ بار تقاضای ملاقات با دولت جمهوری اسلامی ایران را داشتند و در سال ۹۷ نیز ۵ رهبر دنیا واسطه ملاقات شدند اما در آنجا اعلام کردم که زمان و شرایط مناسب برای مذاکره و ملاقات وجود ندارد. رئیس‌جمهور تأکید کرد: در آنجا اعلام کردم که آمریکا ابتدا باید به توافق هسته‌ای برجام بازگردد و جبران نماید، چرا که اینگونه نیست ما عاشق چشم و ابروی آنها باشیم و شاید آنها اینگونه و به دنبال ما باشند. روحانی با بیان اینکه ما نیز اهل مذاکره هستیم و قدرت آن را نیز داریم و به دلیل تخصص در این حوزه با قدرت اعلام می‌کنم‌ترسی از میز مذاکره نداریم، تصریح کرد: منطق و استدلال ما قوی و مطمئن است تا جایی که در دادگاه‌های بین‌المللی در برابر آمریکا موفق شده‌ایم و از میز مذاکره بحث حقوقی و جنگ‌ترسی نداریم. رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه ما مأیوس نیستیم و راه را ادامه می‌دهیم، تصریح کرد: البته در میدان مبارزه گاهی شکست می‌خوریم و گاهی نیز پیروز می‌شویم؛ گاهی بدر و گاهی احد است و در این مسیر فراز و نشیب وجود دارد. روحانی تأکید کرد: در این شرایط باید تلاش کنیم که هزینه‌ها کاهش یابد و البته در این میدان هزینه پرداخت می‌شود و گر نه در میدان جنگ تسلیم خواهیم شد و برای مقاومت، باید هزینه کرد.
رئیس‌جمهور با بیان اینکه باید تلاش و هنر مسئولان کاهش هزینه‌ها باشد، تأکید کرد: مبنای رابطه جمهوری اسلامی ایران با دنیا منفعت مشترک است و قطعاً یک رابطه یک طرفه نبوده و باید در مراودات با کشورهای دنیا منفعت یکدیگر در نظر گرفته شود وگر نه این مسیر ادامه‌دار نیست. همچنین رئیس‌جمهور در مراسم افتتاح عملیات اجرایی طرح‌های توسعه گیلان در رشت گفت: معتقدیم دنیای امروز، دنیای تحول و پیشرفت است و روز به روز به سمت توسعه گام بر می‌دارد. دولت با فیلترینگ و محدودیت مخالف است.
وی افزود: فیلترینگ فضای مجازی، موجب عقب ماندن ما از دنیای امروز می‌شود. این برای چندمین بار است که روحانی به صراحت با فیلتر برخی سایت‌های اینترنتی و پیام رسان‌های موبایلی مخالفت می‌کند.

 

 

 

به جای شرمندگی از مردم طلبکار نباشید و نمک به زخم مردم نپاشید
واكنش‌ها به ادعای «۵ دقیقه‌ای» جهانگیری

گروه  سياسي:  
 معاون اول رئيس‌جمهور اخیرا گفته است: همه حرف‌هایی که علیه دولت زده می‌شود را می‌‌توان ظرف ۵ دقیقه جواب داد؛ وقتی زمان آن برسد حتماً جواب خواهیم داد!
 اسحاق جهانگیری افزود: اما الان شرایط کشور به گونه‌ای است که هیچ موضوعی و هیچ دغدغه‌ای مهم‌تر از اداره کشور و رفع مشکلات زندگی مردم نیست. به همین دلیل ما به خاطر مردم و کشورمان باید برخی از ادعا‌ها را تحمل کنیم.
 این اظهار نظر جهانگیری با واکنش‌های فراوانی در رسانه‌ها روبه رو شد. به گزارش فرارو، این سخنان جهانگیری با انتقاد رسانه‌های اصول‌گرا روبه رو شده است حتی رسانه‌های میانه رو و اصلاح‌طلب نیز خیلی از آن استقبال نکرده‌اند. روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران با طعنه به جهانگیری نوشته است : ظاهراً تصویر سوپرمنی که روزنامه حزب سازندگی در ماجرای ورود اسحاق جهانگیری به بازار آشفته دلار از او منتشر کرد، اثر بطئی، اما عمیق خود را گذاشته است، به طوری که ماه‌ها پس از آن سوپرمن‌سازی، جهانگیری که روز‌های متمادی را در سکوت خبری گذرانده بود، با یک توئیت وارد کارزار رسانه شد و مخالفان فرضی خود را تهدید کرد که پنج دقیقه‌ای همه انتقاد‌های آنان را جواب می‌دهد. این روزنامه در ادامه نوشته است: رؤسای دولت‌های یازدهم و دوازدهم – خالقان برجام سوخته و اقتصاد آویخته – نه در پنج دقیقه که در ۵‌میلیون دقیقه هم قادر نخواهند بود حتی به یکی از این انتقاد‌ها که برجام یا اقتصاد باشد، جواب بدهند. جوان توئیت جهانگیری را به تمسخر مشمعشع خوانده است. سردبیر روزنامه رسالت نیز در یادداشتی در این روزنامه به تندی به جهانگیری تاخته است.
این روزنامه نوشته است که به جای شرمندگی از مردم طلبکار نباشید و نمک به زخم مردم نپاشید. در یادداشت رسالت آمده است: حرف‌هایی که علیه دولت زده می‌شود را باید با پنج دقیقه سکوت ممتد، یا پنج دقیقه سربه زیری و شرمندگی جواب دهید. سر را بلند نکنید، چون در آزمون مملکت‌داری نمره قبولی نگرفتید. روزنامه صبح نو نزدیک به محمد باقر قالیباف هم از اظهار نظر جهانگیری انتقاد کرده است. این روزنامه از زاویه دیگری به سخنان جهانگیری پاسخ داده است. به نوشته صبح نو باید به تحلیل اظهارات جهانگیری بپردازیم. جهانگیری در مطلب خود مدعی شده در عین توان پاسخگویی به منتقدان، برای اینکه رفع مشکلات مردم دغدغه اصلی دولت است، تاکنون از پاسخ به آن‌ها استنکاف ورزیده است. در پاسخ به این مطلب باید این سؤال مصرح را مطرح کرد که اسحاق جهانگیری در طول بیش از پنج سال حضور در جایگاه معاون اولی رئيس‌جمهوری، آیا برای برگزاری یک نشست خبری نصف و نیمه با اصحاب رسانه، قدمی ولو کوچک برداشته است؟
این واکنش رسانه‌های اصول‌گرا بود، اصلاح‌طلبان و میانه روها نیز از زوایای دیگری سخنان جهانگیری را دیده اند. روزنامه ایران وابسته به دولت بر اینکه سکوت دولت به خاطر منافع ملی است تاکید کرده است. این روزنامه به نقل از محمود واعظی نوشته است که الان وقت آن نیست که اختلافات را به میان مردم ببریم و آن‌ها را ناامید کنیم. در سوی مقابل این دیدگاه، اما روزنامه آرمان معتقد است که دولت نباید مقابل دلواپسان و اصول‌گرایان تندرو کوتاه بیاید. در فضای مجازی انتقادات از جهانگیری بالاگرفته است. کاربران زیادی سخنان جهانگیری را نقد کرده اند. کاربری که ظاهرا از هواداران اصلاح‌طلبان است در این باره نوشته است: آقای جهانگیری ماه رمضان گفتی به زودی حرف می‌زنم دوماه بعدش گفتی ناگفته‌هایی با مردم دارم الانم که می‌گی فلان، یا بیا بگو یا مثل اون بنده خدا که رفت بگم بگم راه ننداز. بیا ۵ دیقه حرفاتو بزن جواباتو بده بعدش برو مشکلات مردم رو حل کن، ما راضی هستیم به ۵دیقه. بیشتر انتقادات از هواداران جریان اصول‌گرا بوده است. آن‌ها از زوایای مختلف توئیت جهانگیری را بررسی کرده‌اند.
کاربری به نام ویکتور نوشته است: ما معمولی‌ها ظرف ۵ دقیقه نمی‌تونیم یه دست‌به آب بریم اونوقت جهانگیری میاد جواب منتقدهاش رو میدهد. کاربر دیگری به نام رسول معتقد است: آقای جهانگیری فرمودن همه انتقادات را پنج دقیقه‌ای جواب می‌دهیم! عزیزدل برادر! همون مرتبه‌هایی که در تکرار، مناظره ها، برجام، دلار ۴۲۰۰ تومانی، انتخاب منشی دفترتون و... جواب دادین برای هفت پشتمون کافیه! مطمئن باشید گندم_ری و قبای ریاست‌جمهوری به شما یکی نخواهد رسید. عده‌ای هم گفته‌اند ادعای جهانگیری را باید در گینس ثبت کرد. کاربری به کنایه خطاب به جهانگیری نوشته است: جناب جهانگیری حرف زدن در ظرف ۵ دقیقه آسان است، اما عمل کردن دشوار، حقیقت مسئله این است. کاربر دیگری به سخنان جهانگیری اینگونه واکنش نشان داده است: کسی که می‌تواند توی چشم مردم‌نگاه کند وخیلی خونسرد دروغ بگوید، چرا ظرف۵دقیقه؟ در ۵ثانیه هم‌می‌تواند.
این واکنش تند به سخنان معاون اول رئيس‌جمهور در شرایطی صورت گرفته که شواهد و قراین نشان می‌دهد که نقش او در دولت به شدت نزول کرده است؛ و این نزول جایگاه اعتراض‌های زیادی در میان اصلاح‌طلبان در پی داشته است. پس از انتخابات ریاست‌جمهوری سال گذشته و نقش مهم جهانگیری در پیروزی حسن روحانی انتظار این بود که او به یکی از ارکان اصلی دولت تبدیل شود، اما این اتفاق نیافتاد و گام به گام از نقش او کاسته شد. در کنار آن به قدرت محمود واعظی رئيس دفتر رئيس‌جمهور افزوده گردید. تا جایی که بعد‌ها جهانگیری اعلام کرد که توان انتصاب اعضای دفتر خود را هم ندارد. پس از اوج‌گیری بحران ارزی در اوایل سال جاری ناگهان در یک شب بهاری اسحاق جهانگیری در قامت سوپر من ظاهر شد و اعلام کرد دلار تک نرخی شده و قیمت آن ۴۲۰۰ تومان است معامله دلار با هر نرخ دیگری ممنوع است و حکم قاچاق را دارد.
پس از ماجرای دلار روند نزولی موقعیت جهانگیری ادامه یافت و او حالا یک چهره نه چندان موثر در دولت است. او که امروز دم از قانع‌سازی ۵ دقیقه‌ای مردم می‌زند، اسفند ماه سال گذشته نیز ضمن انتقاد از محمود احمدی نژاد و دفاع از کارنامه دولت حسن روحانی گفته بود که از مقطعی به او توصیه شده تا سکوت کند، اما اگر لازم باشد مجددا لب به انتقاد خواهد گشود. او اظهار کرد: من راجع به دوره بد کشور خیلی صحبت کرده‌ام، از مقطعی به من توصیه به سکوت کردند و من هم گفتم چشم، ولی الان سر تا ذیل حکومت را به بحث گرفته و می‌گویند انتخابات زودهنگام و بدون مهندسی برگزار شود. وقتی نگذاشتید اقدامات او (محمود احمدی نژاد) گفته شود الان باید به این حرف‌ها جواب بدهید البته اگر لازم باشد من موتور را مجدد روشن می‌کنم. با گذشت یکسال از آن روز، اما موتور جهانگیری نه برای افشاگری درباره دولت احمدی نژاد روشن شده است و نه برای توضیح درباره بحران‌های اقتصادی کنونی در کشور. حتی می‌توان گفت: موتور او در دولت هم در این یکسال تقریبا خاموش بوده است.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد