در خجسته سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام اله علیها فضای حسینیه امام خمینی(ره) معطر به یاد و نام دخت گرامی پیامبر اعظم(ص) شد و مداحان و شاعران اهلبیت علیهم السلام به قرائت اشعاری در وصف آن بانوی بزرگ اسلام پرداختند. رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار، مهمترین و اصلیترين وظیفه جامعه مداحان را فرهنگسازی و تعمیق معارف دینی در جامعه از جمله در میان جوانان برشمردند و گفتند: فرهنگسازی درخصوص سبک زندگی اسلامی بهویژه همبستگی اجتماعی و کمک آحاد مردم به یکدیگر و همچنین عمق بخشی به روحیه حماسی و ایستادگی و بصیرت در جامعه از مسئولیتهاي خطیر جامعه اثرگذار و تعیینکننده مداح است.حضرت آيتاله خامنهای با اشاره به وظیفه جامعه مداحان در مدیریت و هدایت شادیهاي معنوی و عزاهای اساسی و عمیق جامعه گفتند: برخلاف آنچه برخی روشنفکرنما در برهه ای تلاش داشتند القاء کنند، گریه و تضرع در مجالس اهل بیت و در مراسم شهدا، گریه ضعف نیست بلکه احساسات عالی یک انسانِ وسط میدان و وسیلهای برای احساس عزت و قدرت و شجاعت است و ائمه اطهار پایهگذار این سنت و ترویجکننده این مجالس بوده اند.ایشان مراسم تشییع با شکوه شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش را نمونه بارزی از چنین مجالسی دانستند و خاطر نشان کردند: امروز یکی از نیازهای اساسی کشور مجهز شدن جوانان به سلاحهاي جنگ نرم است که عبارتند از: ارتقاء و تعمیق قدرت روحی، فکری و معنوی جوانان و شناخت صحیح از معارف فاطمی و معارف اهل بیت علیهمالسلام.ایشان با تأکید بر اینکه مجهز شدن به چنین سلاحی موجب مصونیت جامعه و نظام اسلامی خواهد شد، گفتند: این وظیفه و مسئولیت، بر عهده جامعه مداحان است و اگر به این وظیفه سنگین بهدرستی عمل نشود، بازخواست و مؤاخذه الهی سنگین خواهد بود.رهبر انقلاب اسلامی به یک نمونه از آثار معارف اهل بیت و مجالس امام حسین و یاد و نام حضرت زهرا اشاره کردند و افزودند: تابآوری ملت ایران در برابر فشارهای غول وحشی آمریکا که ناظران جهانی را به حیرت واداشته است به برکت همین معارف است.
ایشان یکی دیگر از وظایف مهم جامعه مداح را ترویج و تعمیق سبک زندگی اسلامی برشمردند و تأکید کردند: اگر بخواهیم در مقابل موج تهاجم فرهنگی دشمن، سبک زندگی را به مسیر صحیح و اسلامی آن بازگردانیم، تنها چاره، فرهنگسازی است و مداحان برای چنین کار مهمی بسیار تأثیرگذار هستند.آيتاله خامنهای همچنین با اشاره به درسهاي فاطمی از جمله در عرصه مسائل فرهنگی و موضوع حجاب و ایستادگی در مقابل باطل و دفاع از ولایت، گفتند: یکی از معارف مهم فاطمی، موضوع همبستگی اجتماعی و کمک به دیگران است که در سخنان آن حضرت و رفتارهای اجتماعی ایشان بهوضوح دیده ميشود.ایشان یکی از نیازهای امروز جامعه بهویژه برای حل موضوعاتی همچون اشتغال و ازدواج جوانان را ترویج روحیه همبستگی اجتماعی دانستند و افزودند: برای مقابله با تبلیغات همه جانبه ای که جوانان را به فرزند آوری کمتر تشویق ميکند و نتیجه آن هم پیر شدن جامعه و تسلط آسان دشمنان بر یک جامعه خالی از جوان است، باید در زمینه ازدواج آسان و فرزندآوری بیشتر فرهنگسازی شود. رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به برنامه ریزی اندیشکدهها و تبلیغات گسترده رسانههاي غربی برای قانع کردن ملت ایران بهمنظور کوتاه آمدن در مقابل آمریکا تأکید کردند: ملت ایران به لطف خدا تاکنون ایستاده است و از این پس هم خواهد ایستاد اما این ایستادگی نیازمند تزریق مستمر نیروی معنوی به جامعه است. آيتاله خامنهای با تأکید براینکه روح حماسی در کشور همچنان زنده است، افزودند: ملت ایران در همه قضایایی که نیازمند حضور پرشور و حماسی بوده، در میدان حاضر بوده اند اما استمرار این روحیه نیازمند تعمیق معارف دینی و فرهنگسازی است.ایشان این وظایف خطیر را از جمله مسئولیتهای جامعه مداحان برشمردند و خاطر نشان کردند: به لطف خداوند جنس جمهوری اسلامی از همه نظر جور است زیرا نظام اسلامی، سردار نظامی خوب، مردان علمی جوان و پرانگیزه، فرهنگسازان پرهمت و باغیرت و هنرمندِ، و مردم آماده به کار در همه عرصهها دارد، بنابراین با چنین ظرفیتهايي به فضل الهی، پیروزی قطعی و نهایی بر جبهه وسیع دشمن متعلق به ملت ایران خواهد بود.
جهانگیری: به حضور مردم در انتخابات نیاز داریم
معاون اول رئيسجمهور با بیان اینکه صندوق رای را نباید راحت کنار گذاشت، گفت: به حضور مردم در انتخابات نیاز داریم. اسحاق جهانگیری با اشاره به اینکه چه کنیم که صدای مردم و منتقدان به درستی منتقل شود؟ تصریح کرد: هم شنیدن حرف واقعی و هم طرح کردن آن در جامعه مشکل شده و سرعت انتشار و قبول اخبار جعلی بیشتر شده است. اقدامات این دولت با دولتهاي گذشته قابل مقایسه نیست آن هم در شرایط تحریم اما حتی برای مسئولین طرح این اقدامات دشوار است، زیرا احساس ميشود جامعه این اقدامات را راحت نمی پذیرد. روزنامه نگاران باید به آینده ایران فکر کنند و قدرت شنیدن و دیدن در جامعه، نخبگان و نهادهای حاکمیتی را تقویت کنند. باید برای رهایی از بیماری اختلال ارتباطی، کار جدی انجام شود، زیرا در شرایط اختلال ارتباطی، بی افق شدن جامعه، هراس از آینده و ناامیدی رواج پیدا ميکند. هرکس به فکر ایران است، باید در راستای اصلاح اختلال ارتباطی اقدام کند.
قدرت نظامی ایران رشد جهشی داشته است
معاون هماهنگکننده ارتش با بیان اینکه باید آنقدر قوی باشیم که دشمن فکر تعرض به کشور ما به ذهنش خطور نکند. گفت: امروز قدرت نظامی ما رشد جهشی داشته است این قدرت برای حفظ امنیت کشور است و به منزله تهدیدی برای سایر کشورها محسوب نمی شود. امیر دریادار حبیباله سیاری، با اشاره به بیانات اخیر فرمانده معظم کل قوا در دیدار با فرماندهان نیروی هوایی ارتش در روز نوزدهم بهمن، گفت: لازمه قوی شدن کشور این است که کشور ما در همه حوزههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی و ... قدرتمند شود.وی با بیان اینکه ما قصد تعرض به هیچ کشوری را نداشته و نخواهیم داشت، گفت: ما تهدیدی برای سایر کشورها نیستیم. ما باید آنقدر قوی باشیم که دشمن فکر تعرض به کشور ما به ذهنش خطور نکند.