او گفته بود: «لازم است که در کشور مدتی طولانی نظام پارلمانی حاکم شود. ما نیاز داریم در موقع لزوم سریعا افراد را عوض کنیم و نظام ما یک نظام ریاستی است، باید برای برای پاسخگو کردن مسئولان باتوجه به توزیع اختیارات در کشور فکری جدی کرد که نیازمند برنامههای بنیادیتر است.»
اظهارت نایب رئیس مجلس در روزهای اخیر با واکنشهای گستردهای همراه بوده و سبب شده که بسیاری از کارشناسان نگران تلاش مجلس برای دور شدن از اصل جمهوریت شوند. برای مثال قاسم میرازیی نیکو، نماینده تهران در مجلس دهم از این ایده انتقاد کرد و گفت: « ما قبلا هم در دوران نخست وزیری میرحسین موسوی تجربه نظام تقریبا پارلمانی را داشتیم و شاهد بودهایم که اختلافات و مسائل بیشتر بود و حتی کار را به پا درمیانی امام کشاند».
وی تاکید کرد: «به نظر من مشکلی اصلی ما رفع دوگانه رهبری و ریاست جمهوی است. یعنی باید فکری کرد و به سمتی رفت که یا رهبری تصمیم گیرنده باشد ویا اینکه به نحو دیگری شاهد کاهش این همه کجسلیقگی و … باشیم. نکته مهم دیگر این است که هر حرکت و اقدامی که موجب کمرنگ شدن جمهوریت و حضور مردم شود، ناموفق خواهد بود و کشور را به سمت تکسالاری میرود. کسانی که دنبال این رویه هستند باید متوجه ضربات سهمگین آن بوده و عواقب آن را نیز بپذیرند».
این فعال سیاسی اصلاح طلب در واکنش به اینکه گاهی اوقات برخی از تئوریسینها اصلاح طلب نیز به کنایه به ضرورت پارلمانی شدن نظام اشاره کرده و معتقد هستند که کاهش شکاف در مجموعه حاکمیت میتواند مسائل راحل کند، گفت: «ممکن است که مسائل و مشکلات را کاهش دهد اما سبب خواهد شد که نظام دموکراسی کشورسامان نگیرد. با این رویکرد نظام فعلی که پایه گذاری آن بر اساس مبانی متقنی که اسلام، آزادی و جمهوریت است، کمر رنگ خواهد شد.» وی تاکید کرد: «اگر مردم رای دهنده باشند و قیچی نظارت استصوابی کنار برود، در همین چارچوب و با همین قانون اساسی که البته نیاز به بازنگریهایی دارد، میتوان مشکلات را حل و کشور را اداره کرد. به اعتقاد من هر رویه که ما را به این سمت نبرد موجب بسته شدن فضا، انسداد و تضییع حق انتخاب مردم است و نتیجه مثبتی ندارد».