کد خبر: ۱۱۴۳۴۷
ترامپ: وارد روابطی استثنایی با کره‌شمالی شده‌ایم / اون: جهان شاهد تغییری گسترده خواهد بود

اولین گام شجاعانه در جهت یک آینده جدید و روشن

گروه بين‌الملل: سرانجام پس از هفته‌ها حرف و حدیث فراوان، رئيس‌جمهور آمریکا و رهبر کره‌شمالی در سنگاپور با یکدیگر دیدار کردند. کیم جونگ اون و دونالد‌ترامپ دیروز در ساعت ۹ صبح به وقت محلی با یکدیگر دیدار کردند تا به این‌ترتیب رخدادی تاریخی برای هر دو کشور را رقم بزنند.

رهبر کره‌شمالی و رئيس‌جمهور آمریکا وقتی برای نخستین بار با هم چشم در چشم شدند، در حالی‌که پرچم‌های هر دو کشور در پشت سرشان ردیف شده بود، به سمت یکدیگر رفته و با هم دست دادند. اون با لبخندی بر لب خطاب به‌ترامپ گفت: از دیدن شما خوشوقتم، آقای رئيس‌جمهور. ترامپ نیز در مقابل با چهره‌ای جدی روی شانه کیم زده و با او دست داد. کیم جونگ اون و دونالد‌ترامپ سپس شانه به شانه چندین قدم در کنار هم برداشتند و‌ترامپ در حالی که لبخندی دوستانه بر لب داشت، چندین کلمه با اون صحبت کرد. رئيس‌جمهوری آمریکا اندکی بعد در مقابل دوربین‌های خبرنگاران که لحظه به لحظه این دیدار تاریخی را به صورت زنده گزارش می‌کردند، گفت: ما رابطه‌ای فوق‌العاده خواهیم داشت. رهبر کره‌شمالی نیز گفت: مسیر دیدار با رئيس‌جمهوری آمریکا راحت نبود. وی اضافه کرد: اقدامات و تعصبات قدیمی علیه ما کار کرده‌اند. اما ما از پس همه آنها برآمدیم و حالا اینجا هستیم. ترامپ و اون سپس پشت درهای بسته با یکدیگر گفت‌وگو کردند. این مذاکره حدود ۴۵ دقیقه و تنها با حضور دو مترجم و بدون همراهی مشاوران هر دو طرف صورت گرفت. پیش از آن منتقدان نسبت به این دیدار که نخستین نشست رهبران دو کشور بوده و در آن هیچ شاهدی حضور نداشته و صحبت‌های دو طرف پروتکل نمی‌شوند، هشدار داده و آن را خطرناک ارزیابی کرده بودند. بعد از آن ‌ترامپ گفت: این مذاکره خصوصی بسیار بسیار خوب پیش رفته و بر رابطه‌ای فوق‌العاده تأکید کرد.
امضای یک سند جامع مشترک
ترامپ و اون در پایان مذاکرات خود در سنگاپور یک سند جامع مشترک امضا کردند. رئیس‌جمهور آمریکا در جریان امضای این سند گفت که کار برای اجرای مفاد این سند به زودی و با سرعت زیاد آغاز خواهد شد.
وی تاکید کرد که این سند یک توافق کامل است و همه چیز را در بر می‌گیرد.‌ترامپ پس از امضای این توافقنامه گفت: به آنچه که به دست آورده‌ایم افتخار می‌کنیم. آنچه که امضا شد توافقنامه کاملی است که به زودی جزئیات آن در اختیار همگان قرار می‌گیرد. کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی نیز پس از امضای توافقنامه با‌ترامپ رو به خبرنگاران گفت: دیداری تاریخی داشتیم و به مرحله جدیدی پای گذاشتیم و جهان شاهد تغییری گسترده خواهد بود.
هنگام امضای سند، در کنار‌ترامپ مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا ایستاده بود اما در طرف مقابل خواهر کیم جونگ اون او را در زمان امضای این سند تاریخی همراهی می‌کرد. خواهر رهبر کره‌شمالی در ایجاد فضایی که در نهایت به امضای توافق روز سه شنبه انجامید نقشی پررنگ داشت و این همراهی می‌تواند به نوعی اشاره به این نقش ویژه باشد.‌ترامپ نیز رو به خبرنگاران گفت: وارد روابطی استثنایی و خاص با کره‌شمالی شده‌ایم و امید داریم که بتوانیم خطر سلاح‌های هسته‌ای که بطور جدی جهان را تهدید می‌کرد از سر جامعه جهانی برداریم. زمان خوبی را با هم گذراندیم دیدار و توافق‌ها بیش از انتظارها بود و باید گفت دیداری موفق داشتیم. پس از امضای توافقنامه‌ترامپ و اون در همان محلی که در آغاز مذاکرات و در مقابل پرچم‌های دو کشور عکس یادگاری گرفته بودند حاضر شدند و به صورت جسته گریخته به برخی سئوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
‌ترامپ در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران که از محتوای توافق و نیز مساله خلع سلاح هسته‌ای کره‌شمالی سئوال کرد، گفت: مطمئنا خلع سلاح انجام خواهد شد و روند خلع سلاح هسته‌ای کره‌شمالی خیلی سریع و به زودی آغاز خواهد شد. او همچنین در پاسخ به خبرنگار دیگری که فریاد زد آیا با اون دیدار دیگری انجام خواهد شد و او به آمریکا می‌آید گفت: این دیدار منجر به دیدارهای بیشتر بیشتر و بیشتر خواهد شد، دیدارها افتخاری برای من است افتخاری بزرگ. بله یقینا دیدار خواهیم داشت و حتما از او برای سفر به آمریکا و دیدار در کاخ سفید دعوت می‌کنم.
متن سند امضا شده‌ترامپ و کیم جونگ اون
 متن این بیانیه به شرح زیر است:رئیس‌جمهور‌ترامپ و رئیس اون تبادل نظری جامع و عمیق در باره مسائل مربوط به روابط آمریکا - کره‌شمالی و برقراری صلح پایدار و دائم در شبه جزیره کره داشتند.‌ترامپ به ارائه تضمین‌های امنیتی به کره‌شمالی متعهد شد و اون نیر بر تعهد قاطع و کامل خود بر خلع سلاح کامل هسته‌ای شبه جزیره کره تاکید کرد.‌ترامپ و اون با تاکید بر این نکته که برقراری روابط جدید میان آمریکا و کره‌شمالی به صلح و رفاه در شبه جزیره کره و جهان مرتبط است و با درک این نکته که اعتمادسازی میان دو طرف می‌تواند روند خلع سلاح هسته‌ای را گسترش دهد، اعلام می‌دارند: ۱- آمریکا و جمهوری دموکراتیک خلق کره متعهد به ایجاد روابط جدیدی با هم مطابق با میل مردم دو کشور برای صلح و موفقیت می‌شوند.
 ۲- آمریکا و جمهوری دموکراتیک خلق کره تلاش‌های مشترکی را برای ایجاد یک نظام صلح پایدار و باثبات در شبه جزیره کره آغاز می‌کنند. ۳- جمهوری دموکراتیک خلق کره با تاکید بر مجوز بیانیه ۲۷ آوریل ۲۰۱۸ پانمونجوم متعهد به تلاش در جهت خلق سلاح هسته‌ای کامل شبه جزیره کره می‌شود. ۴- آمریکا و جمهوری دموکراتیک خلق کره متعهد می‌شوند که موارد باقی مانده مربوط به اسرای جنگی و مفقودین در جنگ را از جمله با استرداد گروهی که تاکنون شناسایی شده‌اند، حل و فصل کنند. دونالد‌ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی بعد از اولین دیدار تاریخی که بین رهبران دو کشور برگزار می‌شود تایید کردند که این نشست یک رخداد تاریخی با اهمیت فراوان است که بر چندین دهه تنش و خصومت میان دو کشور غلبه کرده و موجب گشایش آینده‌ای جدید می‌شود و هر دوی آنها متعهد به اجرای مفاد این بیانیه مشترک به طور کامل و به صورت سریع شدند.
اون توالتش را هم به سنگاپور برد!
رهبر کره‌شمالی در سفرش به سنگاپور به منظور دیدار تاریخی با رئیس‌جمهور آمریکا در کنار تمامی تدابیر امنیتی که برای حفظ جانش برقرار کرده نظیر بردن لیموزین ضد گلوله خود به همراه تیم محافظان مخصوص لیموزین و استفاده از دو هواپیمای گمراه کننده در کنار هواپیمای حامل خودش، توالت شخصی‌اش را نیز همراه خود برده است. این توالت شخصی کیم جونگ اون اتصالی به شبکه فاضلاب رسمی نداشته و مخزنی جداگانه برای نگهداری فضولات دارد. این در حالی است که در گذشته گزارش شده بود سازمان‌های اطلاعاتی نظیر سازمان سیا حتی با استفاده از مدفوع اقدام به جمع آوری اطلاعات کرده‌اند. به عنوان مثال گزارش شده که در جریان سفر میخائیل گورباچف در سال ۱۹۸۷ به واشنگتن دیسی او تصمیم گرفت که به جای رفتن به اقامتگاهی مخصوص مقام‌های خارجی در خیابان مجاور کاخ سفید موسوم به بلیر هاوس در ساختمان سفارت شوروی مستقر شود و این اتفاق سبب شد که برنامه سازمان سیا برای جمع‌آوری فضولات این رهبر کره‌شمالی ناکام بماند. در عین حال روسای‌جمهور آمریکا هم برای حفظ جانشان تدابیر محافظتی شخصی مشابهی را اتخاذ می‌کنند. در عین حال گزارش شده بود که حکومت کره‌شمالی برای سفر کیم جونگ اون به سنگاپور دو هواپیمای گمراه کننده را نیز همراه با هواپیمای حامل کیم جونگ اون فرستاده تا کار را برای هدف‌گیری هواپیمای او دشوار سازد.
‌ترامپ، اون را به تماشای ماشینش برد
دونالد‌ترامپ چنان از دیدار با کیم جونگ اون ذوق زده شده بود که بعد از ضیافت ناهار، رهبر کره‌شمالی را به تماشای خودروی ضد گلوله‌ ۶/۱میلیون دلاری‌اش برد. کیم جونگ اون نیز با لبخند نگاهی به این خودرو انداخت. زمانی که‌ترامپ خودرو را به کیم جونگ اون نشان می‌داد، یک مامور سرویس مخفی در آن را باز کرد.پیام‌های مستتر در زبان بدن اون و‌ترامپ
رهبران ایالات متحده و کره‌شمالی در آغاز دیدار تاریخی خود هر کدام سعی داشتند حسی از تحکم بروز بدهند اما نتوانستند اضطراب خود را هم پنهان کنند.
 متخصصان زبان بدن می‌گویند در ۱۳ ثانیه نخست ملاقات رو در رو، دونالد‌ترامپ تحکم خود را با دراز کردن دست به سوی کیم جونگ اون و لمس شانه او نشان داد. اما کیم هم که نمی‌خواست کم بیاورد دست‌ترامپ را محکم گرفت و پیش از آنکه به سوی دوربین‌ها برگردد زمانی را به طور مستقیم به چشمان او خیره شد. آلن پیس، متخصص زبان بدن و نویسنده چندین کتاب در این زمینه می‌گوید: دست دادن آنها مستقیم و سرراست نبود. بالا و پایین‌هایی داشت. هر کدام تلاش داشت دیگری را به سمت خود بکشد. هر یک می‌خواست اجازه ندهد دیگری مسلط به نظر برسد. کیم و‌ترامپ هر دو هنگام دست دادن می‌خواستند احساس تسلط را منتقل کنند. بروز اقتدار برای‌ترامپ که یک رهبر و تاجر است و پیش از آن مجری تلویزیون نیز بوده کار دشواری نیست به ویژه که قد او هم از کیم بلندتر است. وی هنگام رفتن به سمت کتابخانه با کیم گپ زد و اجازه داد او کمی هم در راه رفتن پیش بیافتد و به این وسیله از تنش فضا کاست. به نظر می‌رسید که‌ترامپ کنترل اوضاع را در دست داشت و گهگاه با استفاده از دست راه را به کیم نشان می‌داد و روی شانه او می‌زد.
کیم هم که نصف‌ترامپ سن دارد یک بار روی شانه وی زد تا کنترل را حفظ کند. گرچه وقتی‌ترامپ صحبت می‌کرد کیم سر به پایین داشت اما بارها در طول دیدار سرش را بالا آورد. آلن پیس می‌گوید‌: اگر نمی‌دانستید این دو نفر چه كساني هستند می‌شد گفت یکی پدر و دیگری پسر اوست. کارشناس دیگری به نام کارن لیونگ می‌گوید‌ دونالد‌ترامپ در دیدار با کیم جونگ اون هیچکدام از نشانه‌های خصمانه‌ای را که در نشست گروه جی۷ نسبت به رهبران اروپایی یا نخست‌وزیر کانادا نشان داده بود بروز نداد. وی می‌افزاید: درست مقابل رفتار کیم که چیز زیادی برای از دست دادن نداشت و فقط از اینکه دیدار با‌ترامپ نصیبش شده خوشحال بود، کیم جونگ اون یکبار تلاش کرد با زدن به پشت‌ترامپ نشان دهد که بر اوضاع مسلط است. هر دو فرد برای کنترل اضطرابشان مشکل داشتند و‌ترامپ به محض آنکه روی صندلی نشست لبخندی زورکی زد و کیم هم بیشتر پایین را نگاه می‌کرد. گذشته از اینها نخستین دیدار بزرگ کیم با جامعه بین‌المللی برای او حسی از شگفتی و حیرت به همراه داشت. او که در مقابل هتل لوکس سنگاپور با فلاش انبوه دوربین خبرنگاران روبرو شده بود احساس کودکی در یک شهربازی را داشت؛ بی‌ترس اما هیجان‌زده و کمی عصبی.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
1397/3/23 -  شماره 4228
جستجو
جستجو
بالای صفحه
کد خبر: ۱۱۴۳۴۷
ترامپ: وارد روابطی استثنایی با کره‌شمالی شده‌ایم / اون: جهان شاهد تغییری گسترده خواهد بود

اولین گام شجاعانه در جهت یک آینده جدید و روشن

گروه بين‌الملل: سرانجام پس از هفته‌ها حرف و حدیث فراوان، رئيس‌جمهور آمریکا و رهبر کره‌شمالی در سنگاپور با یکدیگر دیدار کردند. کیم جونگ اون و دونالد‌ترامپ دیروز در ساعت ۹ صبح به وقت محلی با یکدیگر دیدار کردند تا به این‌ترتیب رخدادی تاریخی برای هر دو کشور را رقم بزنند.

رهبر کره‌شمالی و رئيس‌جمهور آمریکا وقتی برای نخستین بار با هم چشم در چشم شدند، در حالی‌که پرچم‌های هر دو کشور در پشت سرشان ردیف شده بود، به سمت یکدیگر رفته و با هم دست دادند. اون با لبخندی بر لب خطاب به‌ترامپ گفت: از دیدن شما خوشوقتم، آقای رئيس‌جمهور. ترامپ نیز در مقابل با چهره‌ای جدی روی شانه کیم زده و با او دست داد. کیم جونگ اون و دونالد‌ترامپ سپس شانه به شانه چندین قدم در کنار هم برداشتند و‌ترامپ در حالی که لبخندی دوستانه بر لب داشت، چندین کلمه با اون صحبت کرد. رئيس‌جمهوری آمریکا اندکی بعد در مقابل دوربین‌های خبرنگاران که لحظه به لحظه این دیدار تاریخی را به صورت زنده گزارش می‌کردند، گفت: ما رابطه‌ای فوق‌العاده خواهیم داشت. رهبر کره‌شمالی نیز گفت: مسیر دیدار با رئيس‌جمهوری آمریکا راحت نبود. وی اضافه کرد: اقدامات و تعصبات قدیمی علیه ما کار کرده‌اند. اما ما از پس همه آنها برآمدیم و حالا اینجا هستیم. ترامپ و اون سپس پشت درهای بسته با یکدیگر گفت‌وگو کردند. این مذاکره حدود ۴۵ دقیقه و تنها با حضور دو مترجم و بدون همراهی مشاوران هر دو طرف صورت گرفت. پیش از آن منتقدان نسبت به این دیدار که نخستین نشست رهبران دو کشور بوده و در آن هیچ شاهدی حضور نداشته و صحبت‌های دو طرف پروتکل نمی‌شوند، هشدار داده و آن را خطرناک ارزیابی کرده بودند. بعد از آن ‌ترامپ گفت: این مذاکره خصوصی بسیار بسیار خوب پیش رفته و بر رابطه‌ای فوق‌العاده تأکید کرد.
امضای یک سند جامع مشترک
ترامپ و اون در پایان مذاکرات خود در سنگاپور یک سند جامع مشترک امضا کردند. رئیس‌جمهور آمریکا در جریان امضای این سند گفت که کار برای اجرای مفاد این سند به زودی و با سرعت زیاد آغاز خواهد شد.
وی تاکید کرد که این سند یک توافق کامل است و همه چیز را در بر می‌گیرد.‌ترامپ پس از امضای این توافقنامه گفت: به آنچه که به دست آورده‌ایم افتخار می‌کنیم. آنچه که امضا شد توافقنامه کاملی است که به زودی جزئیات آن در اختیار همگان قرار می‌گیرد. کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی نیز پس از امضای توافقنامه با‌ترامپ رو به خبرنگاران گفت: دیداری تاریخی داشتیم و به مرحله جدیدی پای گذاشتیم و جهان شاهد تغییری گسترده خواهد بود.
هنگام امضای سند، در کنار‌ترامپ مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا ایستاده بود اما در طرف مقابل خواهر کیم جونگ اون او را در زمان امضای این سند تاریخی همراهی می‌کرد. خواهر رهبر کره‌شمالی در ایجاد فضایی که در نهایت به امضای توافق روز سه شنبه انجامید نقشی پررنگ داشت و این همراهی می‌تواند به نوعی اشاره به این نقش ویژه باشد.‌ترامپ نیز رو به خبرنگاران گفت: وارد روابطی استثنایی و خاص با کره‌شمالی شده‌ایم و امید داریم که بتوانیم خطر سلاح‌های هسته‌ای که بطور جدی جهان را تهدید می‌کرد از سر جامعه جهانی برداریم. زمان خوبی را با هم گذراندیم دیدار و توافق‌ها بیش از انتظارها بود و باید گفت دیداری موفق داشتیم. پس از امضای توافقنامه‌ترامپ و اون در همان محلی که در آغاز مذاکرات و در مقابل پرچم‌های دو کشور عکس یادگاری گرفته بودند حاضر شدند و به صورت جسته گریخته به برخی سئوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
‌ترامپ در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران که از محتوای توافق و نیز مساله خلع سلاح هسته‌ای کره‌شمالی سئوال کرد، گفت: مطمئنا خلع سلاح انجام خواهد شد و روند خلع سلاح هسته‌ای کره‌شمالی خیلی سریع و به زودی آغاز خواهد شد. او همچنین در پاسخ به خبرنگار دیگری که فریاد زد آیا با اون دیدار دیگری انجام خواهد شد و او به آمریکا می‌آید گفت: این دیدار منجر به دیدارهای بیشتر بیشتر و بیشتر خواهد شد، دیدارها افتخاری برای من است افتخاری بزرگ. بله یقینا دیدار خواهیم داشت و حتما از او برای سفر به آمریکا و دیدار در کاخ سفید دعوت می‌کنم.
متن سند امضا شده‌ترامپ و کیم جونگ اون
 متن این بیانیه به شرح زیر است:رئیس‌جمهور‌ترامپ و رئیس اون تبادل نظری جامع و عمیق در باره مسائل مربوط به روابط آمریکا - کره‌شمالی و برقراری صلح پایدار و دائم در شبه جزیره کره داشتند.‌ترامپ به ارائه تضمین‌های امنیتی به کره‌شمالی متعهد شد و اون نیر بر تعهد قاطع و کامل خود بر خلع سلاح کامل هسته‌ای شبه جزیره کره تاکید کرد.‌ترامپ و اون با تاکید بر این نکته که برقراری روابط جدید میان آمریکا و کره‌شمالی به صلح و رفاه در شبه جزیره کره و جهان مرتبط است و با درک این نکته که اعتمادسازی میان دو طرف می‌تواند روند خلع سلاح هسته‌ای را گسترش دهد، اعلام می‌دارند: ۱- آمریکا و جمهوری دموکراتیک خلق کره متعهد به ایجاد روابط جدیدی با هم مطابق با میل مردم دو کشور برای صلح و موفقیت می‌شوند.
 ۲- آمریکا و جمهوری دموکراتیک خلق کره تلاش‌های مشترکی را برای ایجاد یک نظام صلح پایدار و باثبات در شبه جزیره کره آغاز می‌کنند. ۳- جمهوری دموکراتیک خلق کره با تاکید بر مجوز بیانیه ۲۷ آوریل ۲۰۱۸ پانمونجوم متعهد به تلاش در جهت خلق سلاح هسته‌ای کامل شبه جزیره کره می‌شود. ۴- آمریکا و جمهوری دموکراتیک خلق کره متعهد می‌شوند که موارد باقی مانده مربوط به اسرای جنگی و مفقودین در جنگ را از جمله با استرداد گروهی که تاکنون شناسایی شده‌اند، حل و فصل کنند. دونالد‌ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی بعد از اولین دیدار تاریخی که بین رهبران دو کشور برگزار می‌شود تایید کردند که این نشست یک رخداد تاریخی با اهمیت فراوان است که بر چندین دهه تنش و خصومت میان دو کشور غلبه کرده و موجب گشایش آینده‌ای جدید می‌شود و هر دوی آنها متعهد به اجرای مفاد این بیانیه مشترک به طور کامل و به صورت سریع شدند.
اون توالتش را هم به سنگاپور برد!
رهبر کره‌شمالی در سفرش به سنگاپور به منظور دیدار تاریخی با رئیس‌جمهور آمریکا در کنار تمامی تدابیر امنیتی که برای حفظ جانش برقرار کرده نظیر بردن لیموزین ضد گلوله خود به همراه تیم محافظان مخصوص لیموزین و استفاده از دو هواپیمای گمراه کننده در کنار هواپیمای حامل خودش، توالت شخصی‌اش را نیز همراه خود برده است. این توالت شخصی کیم جونگ اون اتصالی به شبکه فاضلاب رسمی نداشته و مخزنی جداگانه برای نگهداری فضولات دارد. این در حالی است که در گذشته گزارش شده بود سازمان‌های اطلاعاتی نظیر سازمان سیا حتی با استفاده از مدفوع اقدام به جمع آوری اطلاعات کرده‌اند. به عنوان مثال گزارش شده که در جریان سفر میخائیل گورباچف در سال ۱۹۸۷ به واشنگتن دیسی او تصمیم گرفت که به جای رفتن به اقامتگاهی مخصوص مقام‌های خارجی در خیابان مجاور کاخ سفید موسوم به بلیر هاوس در ساختمان سفارت شوروی مستقر شود و این اتفاق سبب شد که برنامه سازمان سیا برای جمع‌آوری فضولات این رهبر کره‌شمالی ناکام بماند. در عین حال روسای‌جمهور آمریکا هم برای حفظ جانشان تدابیر محافظتی شخصی مشابهی را اتخاذ می‌کنند. در عین حال گزارش شده بود که حکومت کره‌شمالی برای سفر کیم جونگ اون به سنگاپور دو هواپیمای گمراه کننده را نیز همراه با هواپیمای حامل کیم جونگ اون فرستاده تا کار را برای هدف‌گیری هواپیمای او دشوار سازد.
‌ترامپ، اون را به تماشای ماشینش برد
دونالد‌ترامپ چنان از دیدار با کیم جونگ اون ذوق زده شده بود که بعد از ضیافت ناهار، رهبر کره‌شمالی را به تماشای خودروی ضد گلوله‌ ۶/۱میلیون دلاری‌اش برد. کیم جونگ اون نیز با لبخند نگاهی به این خودرو انداخت. زمانی که‌ترامپ خودرو را به کیم جونگ اون نشان می‌داد، یک مامور سرویس مخفی در آن را باز کرد.پیام‌های مستتر در زبان بدن اون و‌ترامپ
رهبران ایالات متحده و کره‌شمالی در آغاز دیدار تاریخی خود هر کدام سعی داشتند حسی از تحکم بروز بدهند اما نتوانستند اضطراب خود را هم پنهان کنند.
 متخصصان زبان بدن می‌گویند در ۱۳ ثانیه نخست ملاقات رو در رو، دونالد‌ترامپ تحکم خود را با دراز کردن دست به سوی کیم جونگ اون و لمس شانه او نشان داد. اما کیم هم که نمی‌خواست کم بیاورد دست‌ترامپ را محکم گرفت و پیش از آنکه به سوی دوربین‌ها برگردد زمانی را به طور مستقیم به چشمان او خیره شد. آلن پیس، متخصص زبان بدن و نویسنده چندین کتاب در این زمینه می‌گوید: دست دادن آنها مستقیم و سرراست نبود. بالا و پایین‌هایی داشت. هر کدام تلاش داشت دیگری را به سمت خود بکشد. هر یک می‌خواست اجازه ندهد دیگری مسلط به نظر برسد. کیم و‌ترامپ هر دو هنگام دست دادن می‌خواستند احساس تسلط را منتقل کنند. بروز اقتدار برای‌ترامپ که یک رهبر و تاجر است و پیش از آن مجری تلویزیون نیز بوده کار دشواری نیست به ویژه که قد او هم از کیم بلندتر است. وی هنگام رفتن به سمت کتابخانه با کیم گپ زد و اجازه داد او کمی هم در راه رفتن پیش بیافتد و به این وسیله از تنش فضا کاست. به نظر می‌رسید که‌ترامپ کنترل اوضاع را در دست داشت و گهگاه با استفاده از دست راه را به کیم نشان می‌داد و روی شانه او می‌زد.
کیم هم که نصف‌ترامپ سن دارد یک بار روی شانه وی زد تا کنترل را حفظ کند. گرچه وقتی‌ترامپ صحبت می‌کرد کیم سر به پایین داشت اما بارها در طول دیدار سرش را بالا آورد. آلن پیس می‌گوید‌: اگر نمی‌دانستید این دو نفر چه كساني هستند می‌شد گفت یکی پدر و دیگری پسر اوست. کارشناس دیگری به نام کارن لیونگ می‌گوید‌ دونالد‌ترامپ در دیدار با کیم جونگ اون هیچکدام از نشانه‌های خصمانه‌ای را که در نشست گروه جی۷ نسبت به رهبران اروپایی یا نخست‌وزیر کانادا نشان داده بود بروز نداد. وی می‌افزاید: درست مقابل رفتار کیم که چیز زیادی برای از دست دادن نداشت و فقط از اینکه دیدار با‌ترامپ نصیبش شده خوشحال بود، کیم جونگ اون یکبار تلاش کرد با زدن به پشت‌ترامپ نشان دهد که بر اوضاع مسلط است. هر دو فرد برای کنترل اضطرابشان مشکل داشتند و‌ترامپ به محض آنکه روی صندلی نشست لبخندی زورکی زد و کیم هم بیشتر پایین را نگاه می‌کرد. گذشته از اینها نخستین دیدار بزرگ کیم با جامعه بین‌المللی برای او حسی از شگفتی و حیرت به همراه داشت. او که در مقابل هتل لوکس سنگاپور با فلاش انبوه دوربین خبرنگاران روبرو شده بود احساس کودکی در یک شهربازی را داشت؛ بی‌ترس اما هیجان‌زده و کمی عصبی.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد