حجت الاسلام مجید ناصری نژاد در شورای گفتوگو بخش خصوصی و دولت با اشاره به وضعیت خاص خوزستان ادامه داد: صنایع بزرگ کشور در خوزستان مستقر شدند اما متأسفانه فقط مشکلات زیستمحیطی و آلایندهها برای خوزستان مانده است.
وی با اشاره به وضعیت بد بیکاری در استان عنوان کرد: مشکلاتی همچون ریزگردها و سیل گریبان این استان را گرفته که باید با توجه به آنها امتیازاتی برای استان لحاظ شود.ناصرینژاد بابیان اینکه میل به مهاجرت در استان خوزستان زیاد است ، خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان و صنعتگران در بخش خصوصی در استان باید حمایت شوند تا بتوانند رشد کنند چرا که خوزستان در توسعه دچار عقبماندگی شده است.
در ادامه، دبیر شورای گفتگوی دولت با بیان اینکه گرد و خاک، سیل و گرمای شدید برای بخش خصوصی در استان موانع متعددی ایجاد کرده، گفت: استمرار فعالیتهای اقتصادی برای این بخش در گرو ایجاد مشوقهای دولتی است.
شهلا عموری با اشاره به سهم بالای خوزستان در اقتصاد کشور، گفت: ۹. ۷ درصد از اقتصاد ملی به همراه نفت در خوزستان اختصاص دارد که این سهم بدون احتساب نفت در جایگاه چهارم و برابر با ۶ درصد اقتصاد کشور است.عموری به خسارت ۱۶۱ هزار میلیارد ریالی واحدهای تولیدی و اقتصادی استان به دلیل سیل اخیر اشاره کرد و گفت: از جمله خواستههای فعالان بخش خصوصی دریافت نشدن مالیات بر ارزش افزوده از معاملات اعتباری و غیر نقد تا زمان دریافت مابه ازای خدمت و تجدید نظر با نماینده بخش خصوصی است.
بیتوجهی به شعارهای انقلاب؛ ریشه مشکلات
نماینده ولیفقیه در خوزستان گفت: اگر بیتوجهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برههای از چهل سال گذشته اتفاق نمیافتاد شاهد خسارتهای متعدد نمیشدیم و بی شک مردم ایران اسلامی نیز دستاوردهای بیشتری را میدیدند.
حجتالاسلام سید عبدالنبی موسویفرد در خطبههای این هفته نماز جمعه، اظهار کرد: انقلاب اسلامی سنگرها را اتفاقی فتح نکرده و این خون شهدا است که برای ما افتخار است. وی افزود: بسیاری از مشکلات کنونی، ناشی از غفلت به همان نکتهای است که مقام معظم رهبری فرمودند و برای تحقق کامل ارکان اسلامی که در سالهای مختلف توسط رهبری تبیین شده است باید ۵ گام موثر برداشته شود. موسویفرد، در تشریح ۵ گام موثر در تحقق کامل ارکان اسلامی، بیان کرد: اولین گام، خود انقلاب اسلامی بود که سال ۵۷ رقم خورد؛ گام دوم نظام اسلامی است که این مورد نیز با نظام اسلامی شکل گرفت؛ گامهای سوم، چهارم و پنجم نیز به ترتیب دولت اسلامی، جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی هستند.