سید ابراهیم رئیسی با بیان اینکه کشورهای بیگانه خیرخواه منطقه و کشورهای همسایه نیستند، گفت: بیگانگان در منطقه بدنبال منافع توسعه طلبانه خود هستند و ما اجازه نخواهیم داد صهیونیستها ارتباط ما با همسایگان را دچار اختلال کنند. حُسن همجواری، ارتباط اقتصادی و تجاری و فعال شدن بازارچههای مرزی جزو برنامه ها و سیاستهای جمهوری اسلامی است و تجارت کالایی با همسایگان میتواند به توسعه اقتصاد و ارتباط بیشتر با کشورهای منطقه کمک کند.
آیت الله صافی گلپایگانی: قهر بودن با بسیاری از کشورها صحیح نیست
یك مرجع تقلید شیعیان در قم در دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنده بسیار نگران وضعیت اقتصادی و مشکلات مردم هستم. مردم نجیب و شریف کشور ما مستحقّ این وضعیت نیستند.
آیت الله صافی گلپایگانی اظهار داشت: توجه داشته باشید که همه کارها باید برای جلب رضایت خداوند متعال و خشنودی مردم باشد. اگر نیت انسان در کارهایش خدایی باشد، خداوند متعال هم، کمک و یاری خواهد کرد. وی در قسمت دیگری از توصیههای خود با اشاره به گرانی سرسام آور و مشکلات زیادی که برای مردم پیش آمده است گفت: گرانی برای مردم طاقت فرسا شده و تحمل آن برای مردم عزیزمان بسیار سخت و مشکل شده است.او تاکید کرد: بنده بسیار نگران وضعیت اقتصادی و مشکلات مردم هستم. مردم نجیب و شریف کشور ما مستحقّ این وضعیت نیستند.
آیت الله صافی گلپایگانی در قسمت دیگری از بیانات خود تصریح کرد: توصیه حقیر این است که باید با تمام کشورهای دنیا با عزّت و اقتدار رابطه داشته باشیم. اینکه با بسیاری از کشورها قهر باشیم صحیح نیست و به ضرر مردم عزیزمان است. شما باید با عقلانیت و تعامل سازنده، حقوق ملت را احقاق کنید. امروز یکی از راههای اصلاح امور این است که با حفظ منافع کشور و با عزّت، با جهان در ارتباط باشیم که خیلی از مشکلات برطرف خواهد شد.
آیتالله جوادی آملی: باتوجه به هماهنگی سه قوه،
هیچ بهانهای برای عدم رفع مشکلات وجود ندارد
آیت الله جوادی آملی در دیدار محمدباقر قالیباف رئیس مجلس با اشاره به لزوم هماهنگی میان قوای سه گانه کشور خاطرنشان کرد: اکنون این هماهنگی میان قوای سه گانه کشور وجود دارد ولذا هیچ بهانه ای برای عدم رفع مشکلات کشور وجود نداشته و باید همه مشکلات کشور حل می شد. آیت الله جوادی آملی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشتند: مجلس وقتی مجلس حکومت اسلامی است که مانند امیر که خود قانونگذار بود اما در بازار حضور پیدا می کرد، مجلس باید به بازار و اقتصاد کشور نظارت کامل داشته باشد؛ امیر خود قانونگذار بود اما با این حال خود با تازیانه ای در دست در بازار می گشت و بر اجرای قانون نظارت می کرد، نه اینکه بزند بلکه قدرت خود و عاقبت تخلف از قانون را گوشزد میکرد. ایشان تاکید داشت: چون همه قوا اعضای یک حقیقتند هیچ قوه ای نمیتواند بگویند فلان مشکل یا مساله کشور به من مربوط نیست. بلکه باید به سهم خود در حل مشکل ورود پیدا کند و به قوای دیگر یاری برساند.