کد خبر: ۱۱۵۱۶۱

جای جهانگیری بودم یک روز هم نمی‌ماندم

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در واکنش به جمله معاون اول رئیس‌جمهور که روز گذشته در همایش بیست و سومین سالروز ملی صادرات گفته بود «اجازه برکناری منشی خودم را ندارم چه برسد به تغییر مدیران دولتی» گفت: من صحبت آقای جهانگیری را شنیدم اما نمی‌دانم چرا این حرف را زد؟ اگر من به‌ جای او بودم که حتی نمی‌توانستم منشی خودم را تغییر دهم، یک روز هم در کابینه دولت نمی‌ماندم.

غلامحسین کرباسچی در رابطه با استعفای عباس آخوندی و ترمیم کابینه گفت: در وضعیت فعلی نباید اجازه دهیم جوسازی صورت بگیرد اما آقای رئیس‌جمهور باید خیلی زودتر از این‌ها بسیاری از این وزیران را تغییر می‌داد.وی افزود: من اگر جای آقای روحانی بودم حتی بعد از عزل وزیرش، معاونش را جایگزین او نمی‌کردم؛ زیرا اگر معاون او خوب بود همان وزیر، کار خود را خوب انجام می‌داد اما این سلیقه رئیس‌جمهور است. بهتر است رئیس‌جمهور و مجلس در فضای سالم در مورد انتخاب وزیران تصمیم بگیرند و پیشنهاد می‌کنم مصالح کشور را نیز در نظر داشته باشند.

 

 

چهار گزینه پیشنهادی دولت
گزینه‌های پیشنهادی دولت برای تصدی چهار وزارتخانه اقتصاد، کار، صنعت و راه  به مجلس معرفی شدند. با استعفای محمد شریعتمداری از وزارت صمت و عباس آخوندی از وزارت راه و شهرسازی رئيس‌جمهور رضا رحمانی و محمد اسلامی را به‌ترتیب به عنوان سرپرست وزارتخانه‌های مذکور معرفی کرد.  حسن روحانی در نامه‌های جداگانه‌ای ضمن پذیرش استعفای محمد شریعتمداری از سمت وزارت صنعت، معدن و تجارت  و عباس آخوندی از سمت وزارت راه و شهرسازی از زحمات و خدمات آن‌ها در طول دوران تصدی وزارتخانه‌های مزبور تشکر و قدردانی کرد. رئيس‌جمهور هم‌چنین در احکامی جداگانه بر اساس اصل ۱۳۵ قانون اساسی محمد اسلامی را به عنوان سرپرست وزارت راه و شهرسازی و رضا رحمانی را به عنوان سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب و ابراز امیدواری کرد که آن‌ها با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشند. روز گذشته(یکشنبه)  نیز رئیس جمهور با ارسال نامه‌ای به هیات رئيسه مجلس وزرای پیشنهادی کار، اقتصاد، راه و صنعت را به مجلس معرفی کرد.
محمد اسلامی برای تصدی پست وزارت راه
فرهاد دژپسند برای تصدی پست وزارت اقتصاد
 رضا رحمانی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت
 محمد شریعتمداری برای تصدی پست وزارت کار
 براساس آئین نامه داخلی مجلس، نمایندگان یک هفته فرصت بررسی برنامه‌های وزرای پیشنهادی را در کمیسیون‌های تخصصی دارند و بعد از آن مجلس باید در صحن علنی وارد بررسی صلاحیت وزرا شود. در جریان اعلام اسامی گزینه‌های پیشنهادی دولت برای دو وزارتخانه راه و کار برخی از نمایندگان با فریاد دو دو مخالفت خود را با این گزینه‌ها اعلام کردند و در زمان اعلام گزینه وزارت صنعت جمعی با فریاد چهار چهار موافقت خود را با این گزینه اعلام کردند.

 

جهانگیری: امکان افزایش نرخ بنزین در شرایط کنونی وجود ندارد؛ اقدامات‌ترامپ اوضاع کشور را آشفته کرد

گروه اقتصادي:معاون اول رئیس جمهور در رابطه با گرانتر شدن قیمت بنزین تصریح کرد: برخی می‌گویند بنزین در افغانستان ۷۰ سنت است و باید در ایران هم ۷۰ سنت شود اما به نظر شما در شرایط کنونی کشور می‌توان این کار را انجام داد، سیاست‌ها باید گام به گام جلو برود و نمی‌توانیم یک دفعه از اقتصاد یارانه‌ای به اقتصاد آزاد برویم،  ما باید یک سیاست مدیریت شده‌ای داشته باشیم تا بتوانیم متناسب با شرایط جامعه حرکت کنیم.
 اسحاق جهانگیری در همایش روز صادرات اظهار کرد: ما امیدواریم شرایط اقتصادی کشور بهتر از پیش باشد و واردات و صادرات کشور روزهای بهتری را سپری کند تا بتوانیم به هم امید تزریق کنیم.
وی اظهار داشت: واقعیت این است در شرایط خاصی قرار داریم که قابل کتمان نیست. برخی مسائل هست که گفتن آنها به نفع کشور نیست اما برخی مسائل دیگر بین مردم ایران عمومی و روشن است. در شروع دولت به دنبال باز کردن بندهایی بودیم که به دست و پای کشور بسته شده بود. جهانگیری در رابطه با اوضاع و شرایط بین‌المللی خاطرنشان کرد: شرایط بین‌المللی کشور یک واقعیت است که بر سیاست‌های اقتصادی تاثیر می‌گذارد. شرایط محیطی و اجتماعی کشور هم به نحوی بر سیاست‌های اقتصادی کشور تاثیرگذار است. اینکه بخش خصوصی بتواند در دنیا به خوبی کار کند بر اقتصاد موثر است و تعامل با دنیا و هماهنگ شدن با شرایط فرهنگی و سیاسی کشور باید مدنظر بنگاه‌های اقتصادی باشد. ما می‌خواستیم ثبات به اقتصاد برگردد. شاخص‌های اقتصادی برای همه قابل پیش‌بینی باشد و مردم با مشکل اقتصادی مواجه نشوند. جهانگیری گفت: در دوره یازدهم ثبات به اقتصاد بازگردانده شد و فضای بین‌المللی مساعد شد. وی تصریح کرد: ۱۸ ماه به صورت مستمر و فشرده با خارجی‌ها مذاکره کردیم و مذاکرات به ثمر نشست. در این دوره اما اتفاقات ویژه‌ای هم در روابط بین‌المللی و هم در سیاست داخلی افتاد. همه باید سعی کنند روحیه جوانمردی را در کشور تقویت کنند و کاری کنیم افراد حس کنند می‌شود با جوانمردی کار کرد.
جهانگیری با اشاره به اینکه اقدامات‌ترامپ اوضاع کشور را کمی آشفته کرده است، اذعان داشت: اتفاقات بین‌المللی بسیار مهم است و‌ترامپ از زمانی که بر سر کار آمد شرایط مذاکره را بر هم زد. روحیه و غیرت ایرانی اجازه نمی‌دهد توافقی که به تصویب جهان رسیده زیر پا گذاشته شود. ما باید او را متقاعد کنیم که زور می‌گوید و باید شرایط مذاکره قبلی را بپذیرد. ما اهل منطق و گفت‌وگو هستیم. در این شرایط آمریکایی‌ها که اصل تحریم‌شان را ۱۳ آبان گذاشته و بر روی آن تاکید دارند تحریم‌هایشان بیش از این موعد اجرایی شده است.
 وی افزود: در این ۴ ماهه هرچه توانسته‌اند به شرکت‌های طرف قرارداد ما برای نفت فشار آوردند. برخی شرکت‌ها قراردادهای خود را با ما بر هم زدند برخی بر سر قرار خود ماندند. در این میان تعدادی شریک هم برای کشور پیدا شد. درنظام بانکی و کشتیرانی هم این اتفاق‌ها افتاده است. وی با تاکید بر اینکه باید شرایط سخت تحریم و مشکلات اقتصادی را پشت سر بگذاریم، عنوان کرد: راه ساده‌ای نیست اما ما باید اراده کنیم تا این راه دشوار را با موفقیت طی کنیم. تحریم آمریکا یک تحریم سیاسی و اقتصادی صرفاً علیه ایران نیست بلکه علیه ملت و نظام ایران است. بدترین سختگیری‌ها را برای تامین دارو و کالاهای اساسی در همین ایام انجام دادند که مدیریت کشور و بخش خصوصی جلوی مشکلات را گرفته است. لذا راه مقابله با تحریم تنها وظیفه دولت نیست بلکه وظیفه همه نهادهای مدنی، جریان‌های سیاسی، دولت، حکومت و مردم است. جهانگیری با اشاره به انزوای آمریکا در خروج از برجام تاکید کرد: آمریکایی‌ها در این مسئله در دنیا تنها هستند و تنها رژیم صهیونیستی و سعودی با آنها همسو هستند. اگر متحد بایستیم این دوران سخت را طی می‌کنیم که طولانی نخواهد بود. تحریم‌های آمریکا مصداق بارز ظلم، زورگویی و باج‌گیری علیه ملت ایران است. ما حتماً باید با تدبیر از این موضوع خارج شویم و نقاط ضعف را برطرف کنیم. جهانگیری اذعان داشت: تحریم‌ها را سخت‌تر از این نکنیم و نگوییم استخوان‌های ما در حال شکستن است. می‌دانیم شرایط سخت است اما ملت را از تولید و شرایط کشور ناامید نکنیم. بدانیم از ما مظلوم‌تر مردم کشور هستند که درآمد آنها زیر ۲ میلیون تومان است.
من را جای دیگر هم به کار نگیرید
وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت هم در این مراسم با بیان اینکه در چند ماه اخیر امتحان خوبی پس ندادیم، گفت: من که دیگر نیستم هیچ جای دیگر هم من را به کار نگیرید چون اگر این روند ادامه یابد حضور و وجود من کارایی ندارد. محمد شریعتمداری گفت: سال گذشته تا بهمن هنوز دچار تکانه‌های بیرونی که اقتصاد کشور را تحت تاثیر قرار می‌داد نبودیم. وی اظهار داشت: این شرایط منابع ارزی را تحت تاثیر قرار داده است و این کشور که ۴۰ سال مقاومت در برابر شرایط مختلف داشته امروز به دنبال آن است که این شرایط را با کمترین ضایعات طی کند و البته اگر با پیش‌بینی‌های صحیح و مدیریت کارآمد با این عامل و با این تکانه برخورد کنیم و تلاش کنیم که کمتر به تولید و صادرات و حتی تجارت خارجی در کشور لطمه وارد شود مطلوب است. شریعتمداری اظهار داشت: در جلسه‌ای اشاره کردم که در شرایط تحریم هم دولت باید به دولت کمک کند و هم همه ما باید به هم کنیم که البته انصافا باید بگویم که امتحان خوبی در این چند ماه پس نداده‌ایم و ما به عنوان مسئولان وزارت صنعت و همچنین آقای شافعی به عنوان رئیس اتاق بازرگانی ایران که باید زبان گویای شما در جلسات باشیم نتوانسته‌ایم به کفایت همه منویات شما را مطرح کنیم تا تصمیم‌‌گیری‌ها بر اساس خواسته شما صورت گیرد و امیدوارم در این زمینه آقای رحمانی جبران مافات کند.
وی اظهار داشت: ما اکنون شاهد خروج قابل ملاحظه‌ای کالا به صورت غیرقانونی و قانونی از ایران هستیم و به وفور کالاهای ما که با ارز ۴۲۰۰ تومانی در کشور تولید می‌شود صادر می‌شود. وقتی ارز را در بازار نیمایی ۷ هزار تومان تعیین می‌کند یک بازار سوم پیش می‌آید و در این شرایط صادرات به صرفه می‌شود به طوری که در این شرایط یک میلیون تن گوجه فرنگی صادر می‌شود و گوجه فرنگی به یک عنصر نایاب در کشور تبدیل می‌شود که عامل آن سیاست‌های ارزی است که اگر حل نشود برخورد با آن برخورد با معلول است.
وی اظهار داشت: هر پیشنهادی که در نشست سران قوا تصویب شود اگر شجاعت به مدیران دولتی برنگردد کار درست نمی‌شود. آقای جهانگیری من امروز که در میان شما نیستم اگر این مسیر ادامه پیدا کند هیچ مدیر دولتی پای سندی را امضا نمی‌کند و هیچ فردی جرات امضای سند ندارد و همه را به وزیر موکول می‌کند. وی اظهار داشت: اکنون برخی رایزنان بازرگانی ۷ ماه است که حقوق نگرفته‌اند اما کسی جرات نمی‌کند که تامین حقوق آنها را از منابع غیر بپردازد.
شریعتمداری اظهار داشت: برخی از صادرکنندگان  می‌خواهند به صورت مستمر به صادرات ادامه دهند؛ باید در سامانه نیما راه‌هایی پیدا کرد که امنیت صادرکنندگان و واردکنندگان حفظ شود. این مساله در جلسه خصوصی هم گفته شد و به رئیس جمهور هم منتقل شده است. برخی می‌گویند  شریعتمداری با ۴۰ سال سابقه برخی موارد را نمی‌داند در حالی که ما از مشکلات اطلاع داریم. باید حرف صادرکنندگان را شنید که چرا بازگشت ارز سه ماهه امکان‌پذیر نیست؛ باید این موارد را اصلاح کرد.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
1397/7/30 -  شماره 4314
جستجو
جستجو
بالای صفحه
کد خبر: ۱۱۵۱۶۱

جای جهانگیری بودم یک روز هم نمی‌ماندم

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی در واکنش به جمله معاون اول رئیس‌جمهور که روز گذشته در همایش بیست و سومین سالروز ملی صادرات گفته بود «اجازه برکناری منشی خودم را ندارم چه برسد به تغییر مدیران دولتی» گفت: من صحبت آقای جهانگیری را شنیدم اما نمی‌دانم چرا این حرف را زد؟ اگر من به‌ جای او بودم که حتی نمی‌توانستم منشی خودم را تغییر دهم، یک روز هم در کابینه دولت نمی‌ماندم.

غلامحسین کرباسچی در رابطه با استعفای عباس آخوندی و ترمیم کابینه گفت: در وضعیت فعلی نباید اجازه دهیم جوسازی صورت بگیرد اما آقای رئیس‌جمهور باید خیلی زودتر از این‌ها بسیاری از این وزیران را تغییر می‌داد.وی افزود: من اگر جای آقای روحانی بودم حتی بعد از عزل وزیرش، معاونش را جایگزین او نمی‌کردم؛ زیرا اگر معاون او خوب بود همان وزیر، کار خود را خوب انجام می‌داد اما این سلیقه رئیس‌جمهور است. بهتر است رئیس‌جمهور و مجلس در فضای سالم در مورد انتخاب وزیران تصمیم بگیرند و پیشنهاد می‌کنم مصالح کشور را نیز در نظر داشته باشند.

 

 

چهار گزینه پیشنهادی دولت
گزینه‌های پیشنهادی دولت برای تصدی چهار وزارتخانه اقتصاد، کار، صنعت و راه  به مجلس معرفی شدند. با استعفای محمد شریعتمداری از وزارت صمت و عباس آخوندی از وزارت راه و شهرسازی رئيس‌جمهور رضا رحمانی و محمد اسلامی را به‌ترتیب به عنوان سرپرست وزارتخانه‌های مذکور معرفی کرد.  حسن روحانی در نامه‌های جداگانه‌ای ضمن پذیرش استعفای محمد شریعتمداری از سمت وزارت صنعت، معدن و تجارت  و عباس آخوندی از سمت وزارت راه و شهرسازی از زحمات و خدمات آن‌ها در طول دوران تصدی وزارتخانه‌های مزبور تشکر و قدردانی کرد. رئيس‌جمهور هم‌چنین در احکامی جداگانه بر اساس اصل ۱۳۵ قانون اساسی محمد اسلامی را به عنوان سرپرست وزارت راه و شهرسازی و رضا رحمانی را به عنوان سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب و ابراز امیدواری کرد که آن‌ها با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشند. روز گذشته(یکشنبه)  نیز رئیس جمهور با ارسال نامه‌ای به هیات رئيسه مجلس وزرای پیشنهادی کار، اقتصاد، راه و صنعت را به مجلس معرفی کرد.
محمد اسلامی برای تصدی پست وزارت راه
فرهاد دژپسند برای تصدی پست وزارت اقتصاد
 رضا رحمانی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت
 محمد شریعتمداری برای تصدی پست وزارت کار
 براساس آئین نامه داخلی مجلس، نمایندگان یک هفته فرصت بررسی برنامه‌های وزرای پیشنهادی را در کمیسیون‌های تخصصی دارند و بعد از آن مجلس باید در صحن علنی وارد بررسی صلاحیت وزرا شود. در جریان اعلام اسامی گزینه‌های پیشنهادی دولت برای دو وزارتخانه راه و کار برخی از نمایندگان با فریاد دو دو مخالفت خود را با این گزینه‌ها اعلام کردند و در زمان اعلام گزینه وزارت صنعت جمعی با فریاد چهار چهار موافقت خود را با این گزینه اعلام کردند.

 

جهانگیری: امکان افزایش نرخ بنزین در شرایط کنونی وجود ندارد؛ اقدامات‌ترامپ اوضاع کشور را آشفته کرد

گروه اقتصادي:معاون اول رئیس جمهور در رابطه با گرانتر شدن قیمت بنزین تصریح کرد: برخی می‌گویند بنزین در افغانستان ۷۰ سنت است و باید در ایران هم ۷۰ سنت شود اما به نظر شما در شرایط کنونی کشور می‌توان این کار را انجام داد، سیاست‌ها باید گام به گام جلو برود و نمی‌توانیم یک دفعه از اقتصاد یارانه‌ای به اقتصاد آزاد برویم،  ما باید یک سیاست مدیریت شده‌ای داشته باشیم تا بتوانیم متناسب با شرایط جامعه حرکت کنیم.
 اسحاق جهانگیری در همایش روز صادرات اظهار کرد: ما امیدواریم شرایط اقتصادی کشور بهتر از پیش باشد و واردات و صادرات کشور روزهای بهتری را سپری کند تا بتوانیم به هم امید تزریق کنیم.
وی اظهار داشت: واقعیت این است در شرایط خاصی قرار داریم که قابل کتمان نیست. برخی مسائل هست که گفتن آنها به نفع کشور نیست اما برخی مسائل دیگر بین مردم ایران عمومی و روشن است. در شروع دولت به دنبال باز کردن بندهایی بودیم که به دست و پای کشور بسته شده بود. جهانگیری در رابطه با اوضاع و شرایط بین‌المللی خاطرنشان کرد: شرایط بین‌المللی کشور یک واقعیت است که بر سیاست‌های اقتصادی تاثیر می‌گذارد. شرایط محیطی و اجتماعی کشور هم به نحوی بر سیاست‌های اقتصادی کشور تاثیرگذار است. اینکه بخش خصوصی بتواند در دنیا به خوبی کار کند بر اقتصاد موثر است و تعامل با دنیا و هماهنگ شدن با شرایط فرهنگی و سیاسی کشور باید مدنظر بنگاه‌های اقتصادی باشد. ما می‌خواستیم ثبات به اقتصاد برگردد. شاخص‌های اقتصادی برای همه قابل پیش‌بینی باشد و مردم با مشکل اقتصادی مواجه نشوند. جهانگیری گفت: در دوره یازدهم ثبات به اقتصاد بازگردانده شد و فضای بین‌المللی مساعد شد. وی تصریح کرد: ۱۸ ماه به صورت مستمر و فشرده با خارجی‌ها مذاکره کردیم و مذاکرات به ثمر نشست. در این دوره اما اتفاقات ویژه‌ای هم در روابط بین‌المللی و هم در سیاست داخلی افتاد. همه باید سعی کنند روحیه جوانمردی را در کشور تقویت کنند و کاری کنیم افراد حس کنند می‌شود با جوانمردی کار کرد.
جهانگیری با اشاره به اینکه اقدامات‌ترامپ اوضاع کشور را کمی آشفته کرده است، اذعان داشت: اتفاقات بین‌المللی بسیار مهم است و‌ترامپ از زمانی که بر سر کار آمد شرایط مذاکره را بر هم زد. روحیه و غیرت ایرانی اجازه نمی‌دهد توافقی که به تصویب جهان رسیده زیر پا گذاشته شود. ما باید او را متقاعد کنیم که زور می‌گوید و باید شرایط مذاکره قبلی را بپذیرد. ما اهل منطق و گفت‌وگو هستیم. در این شرایط آمریکایی‌ها که اصل تحریم‌شان را ۱۳ آبان گذاشته و بر روی آن تاکید دارند تحریم‌هایشان بیش از این موعد اجرایی شده است.
 وی افزود: در این ۴ ماهه هرچه توانسته‌اند به شرکت‌های طرف قرارداد ما برای نفت فشار آوردند. برخی شرکت‌ها قراردادهای خود را با ما بر هم زدند برخی بر سر قرار خود ماندند. در این میان تعدادی شریک هم برای کشور پیدا شد. درنظام بانکی و کشتیرانی هم این اتفاق‌ها افتاده است. وی با تاکید بر اینکه باید شرایط سخت تحریم و مشکلات اقتصادی را پشت سر بگذاریم، عنوان کرد: راه ساده‌ای نیست اما ما باید اراده کنیم تا این راه دشوار را با موفقیت طی کنیم. تحریم آمریکا یک تحریم سیاسی و اقتصادی صرفاً علیه ایران نیست بلکه علیه ملت و نظام ایران است. بدترین سختگیری‌ها را برای تامین دارو و کالاهای اساسی در همین ایام انجام دادند که مدیریت کشور و بخش خصوصی جلوی مشکلات را گرفته است. لذا راه مقابله با تحریم تنها وظیفه دولت نیست بلکه وظیفه همه نهادهای مدنی، جریان‌های سیاسی، دولت، حکومت و مردم است. جهانگیری با اشاره به انزوای آمریکا در خروج از برجام تاکید کرد: آمریکایی‌ها در این مسئله در دنیا تنها هستند و تنها رژیم صهیونیستی و سعودی با آنها همسو هستند. اگر متحد بایستیم این دوران سخت را طی می‌کنیم که طولانی نخواهد بود. تحریم‌های آمریکا مصداق بارز ظلم، زورگویی و باج‌گیری علیه ملت ایران است. ما حتماً باید با تدبیر از این موضوع خارج شویم و نقاط ضعف را برطرف کنیم. جهانگیری اذعان داشت: تحریم‌ها را سخت‌تر از این نکنیم و نگوییم استخوان‌های ما در حال شکستن است. می‌دانیم شرایط سخت است اما ملت را از تولید و شرایط کشور ناامید نکنیم. بدانیم از ما مظلوم‌تر مردم کشور هستند که درآمد آنها زیر ۲ میلیون تومان است.
من را جای دیگر هم به کار نگیرید
وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت هم در این مراسم با بیان اینکه در چند ماه اخیر امتحان خوبی پس ندادیم، گفت: من که دیگر نیستم هیچ جای دیگر هم من را به کار نگیرید چون اگر این روند ادامه یابد حضور و وجود من کارایی ندارد. محمد شریعتمداری گفت: سال گذشته تا بهمن هنوز دچار تکانه‌های بیرونی که اقتصاد کشور را تحت تاثیر قرار می‌داد نبودیم. وی اظهار داشت: این شرایط منابع ارزی را تحت تاثیر قرار داده است و این کشور که ۴۰ سال مقاومت در برابر شرایط مختلف داشته امروز به دنبال آن است که این شرایط را با کمترین ضایعات طی کند و البته اگر با پیش‌بینی‌های صحیح و مدیریت کارآمد با این عامل و با این تکانه برخورد کنیم و تلاش کنیم که کمتر به تولید و صادرات و حتی تجارت خارجی در کشور لطمه وارد شود مطلوب است. شریعتمداری اظهار داشت: در جلسه‌ای اشاره کردم که در شرایط تحریم هم دولت باید به دولت کمک کند و هم همه ما باید به هم کنیم که البته انصافا باید بگویم که امتحان خوبی در این چند ماه پس نداده‌ایم و ما به عنوان مسئولان وزارت صنعت و همچنین آقای شافعی به عنوان رئیس اتاق بازرگانی ایران که باید زبان گویای شما در جلسات باشیم نتوانسته‌ایم به کفایت همه منویات شما را مطرح کنیم تا تصمیم‌‌گیری‌ها بر اساس خواسته شما صورت گیرد و امیدوارم در این زمینه آقای رحمانی جبران مافات کند.
وی اظهار داشت: ما اکنون شاهد خروج قابل ملاحظه‌ای کالا به صورت غیرقانونی و قانونی از ایران هستیم و به وفور کالاهای ما که با ارز ۴۲۰۰ تومانی در کشور تولید می‌شود صادر می‌شود. وقتی ارز را در بازار نیمایی ۷ هزار تومان تعیین می‌کند یک بازار سوم پیش می‌آید و در این شرایط صادرات به صرفه می‌شود به طوری که در این شرایط یک میلیون تن گوجه فرنگی صادر می‌شود و گوجه فرنگی به یک عنصر نایاب در کشور تبدیل می‌شود که عامل آن سیاست‌های ارزی است که اگر حل نشود برخورد با آن برخورد با معلول است.
وی اظهار داشت: هر پیشنهادی که در نشست سران قوا تصویب شود اگر شجاعت به مدیران دولتی برنگردد کار درست نمی‌شود. آقای جهانگیری من امروز که در میان شما نیستم اگر این مسیر ادامه پیدا کند هیچ مدیر دولتی پای سندی را امضا نمی‌کند و هیچ فردی جرات امضای سند ندارد و همه را به وزیر موکول می‌کند. وی اظهار داشت: اکنون برخی رایزنان بازرگانی ۷ ماه است که حقوق نگرفته‌اند اما کسی جرات نمی‌کند که تامین حقوق آنها را از منابع غیر بپردازد.
شریعتمداری اظهار داشت: برخی از صادرکنندگان  می‌خواهند به صورت مستمر به صادرات ادامه دهند؛ باید در سامانه نیما راه‌هایی پیدا کرد که امنیت صادرکنندگان و واردکنندگان حفظ شود. این مساله در جلسه خصوصی هم گفته شد و به رئیس جمهور هم منتقل شده است. برخی می‌گویند  شریعتمداری با ۴۰ سال سابقه برخی موارد را نمی‌داند در حالی که ما از مشکلات اطلاع داریم. باید حرف صادرکنندگان را شنید که چرا بازگشت ارز سه ماهه امکان‌پذیر نیست؛ باید این موارد را اصلاح کرد.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد