علیرضا عالیپور در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به آمار قربانیان کرونا، اظهار کرد: تا قبل از شیوع کرونا، سازمان آرامستان شهرداری اهواز روزانه کار دفن شش نفر را انجام میداد اما در تیرماه ۹۹ این آمار به ۱۰.۲۵ نفر رسید که افزایش ۷۰ درصدی را نشان میدهد.وی افزود: در هفته اول تیرماه امسال روزانه غسل ۱۵.۲ نفر و دفن ۴.۸ نفر از جانباختگان ناشی از کرونا انجام شده است. همچنین در هفته دوم تیرماه امسال روزانه غسل ۱۴.۲ نفر و دفن ۳.۷ نفر از قربانیان کرونا انجام شده است.در نیمه اول فروردینماه امسال به طور متوسط روزانه غسل دو نفر از متوفیان کرونا و در نیمه دوم فروردینماه به طور متوسط روزانه غسل سه نفر از جانباختگان کرونا توسط این سازمان انجام شده است.
وی با اشاره به علت تفاوت آمار غسل و تدفین جانباختگان کرونا، گفت: پیش از شیوع کرونا نیز آمار غسل بیشتر از تعداد تدفین بوده است زیرا برخی از مردم مایل هستند اموات خود را در مکان دیگری دفن کنند بنابراین شهرداری اهواز کار غسل و کفن را طبق پروتکلهای بهداشتی انجام میدهد اما برخی از اموات در شهرهای دیگر یا در روستاها دفن میشوند. شهرداری اهواز غسل و کفن همه جانباختگان ناشی از کرونا که در بیمارستانهای اهواز فوت میکنند را طبق پروتکلهای بهداشتی انجام میدهد.
همچنین، رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: طبق مدلسازیهای انجام شده، تا پایان تیرماه در پیک هستیم و انتظار میرود پس از آن به تدریج، بار بیماری کاهش یابد که در حال حاضر نشانههای عبور از پیک مشاهده میشود. یوسف پریدار با اشاره به وضعیت شیوع کروناویروس و مشکلات موجود در مدیریت آن، اظهار کرد: خستگی پرسنل و پزشکان، کمبود نیروی انسانی، کمبود تختهای ICU و کمبود منابع مالی، مشکلات اصلی ما در مدیریت کرونا است.وی افزود: ۳۰ تخت ICU ویژه بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان گنجویان دزفول پیشبینی شده و ۱۰ تا ۱۵ تخت ICU نیز برای بیماران دیگر در نظر گرفته شده است که در این مدت همه تختهای ICU اشغال شدهاند. هر چند کمبود تخت عادی نداریم اما در این بخش، فشار واردشده بیشتر در زمینه کمبود نیروی انسانی، خستگی پرسنل و ابتلای تعدادی از نیروها به کرونا و عدم امکان فعالیت آنها بوده است. در حال حاضر ۴۵ بیمار مبتلا به کرونا نیز در بیمارستان نظام مافی شوش پذیرش شدهاند و این بیمارستان نیز به شدت تحت فشار است.