حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی تصریح کرد: اولین مؤلفه اقتدار جامعه و نیروی مقتدر، دین مداری و ایمان به خداست؛ آنچه به انسان قدرت میبخشد، ذات مقدس کبریایی است. قدرت و توانایی از آن اوست، انسانهای مومن به خدا و کسانی که دینمدارند، به اعتبار ارتباط با قدرت لایزال الهی، قدرتمند هستند.رئیسی با بیان اینکه دومین مولفه اقتدار، توجه به مردم، مردمداری و مردم باوری است، تصریح کرد: بدانید که قدرت در جامعه ما از آن مردم متدین است؛ آنچه دشمن را از هرگونه اقدامی علیه مردم ما و از هرگونه حمله و تعرضی بازداشته است، عبارت است از مهمترین مولفههای قدرت که مردم متدین هستند. اتصال با مردم و مردم متدین در صحنه حماسه آفرین، اقتدار میآفریند که این مهم نیز دومین نکتهای است که در اقتدارآفرینی نقش دارد و ارتباط صمیمانه و خدمتگزاری برای مردم و باور داشتن مردم متدین در صحنه، اقتدارآفرین است.رئیسی روحیه انقلابی و خطرپذیری را سومین نکته اقتدار دانست و ادامه داد: نیروی با اعتقاد به خدا و برای خدمت به مردم، آمادگی خطر پذیری دارد و خود را در همه جا سپر قرار میدهد تا به مردم لطمهای وارد نشود و امنیت مردم در خطر قرار نگیرد که این خطر پذیری جانفشانی و ایثار، اقتدار میآفریند. رئیس قوهقضائیه ادامه داد: روحیه انقلابی یعنی روحیهای که هیچ مانعی را برای انجام وظیفه و ایجاد امنیت در جامعه، ایجاد رفاه اجتماعی، ایجاد اجرای عدالت در جامعه به رسمیت نشناسد.
رئیسی گفت: یکی از مولفههای اقتدار برای مردم و نیروهای مسلح وجود رهبر معظم انقلاب است که امروز عمود این خیمه است و این جایگاهی است که ایشان با رهنمودهای خود نیروهای در صحنه را هدایت میکنند.وی با تاکید بر اینکه بین مقتدر بودن و اعمال خشونت فرق است، بیان کرد: اعمال خشونت با نشان دادن قدرت سلاح و جایگاه، بر مردمی که امروز در میدان در آمریکا و اروپا عدالت خواهی میکنند و زانو را بر گلوی آنها قرار دادن و صدای آنها را خفه کردن، اقتدار نیست.رئیس قوهقضائیه با بیان اینکه اقتدار در پلیس مردمی جلوه گر است، حمایت از مردم و حفظ امنیت آنها را از شاخصههای پلیس مقتدر دانست و خطاب به نیروی انتظامی عنوان کرد: مقتدرانه در برابر سارقان حرفه ای، سارقان سابقه دار، قاچاقچیان مواد مخدر و قاچاق سازمان یافته و اشرار باید ایستاد. کسانی که فضای مجازی را ناامن و امنیت اجتماعی و جامعه را مختل میکنند، باید شناسایی و برخورد صورت گیرد.
نمیشود مملکت را با تعدادی آدم پخمه اداره کرد
حسین مرعشی از فعالان سیاسی گفت: مردم دیگر به تنگ آمدهاند، صبح که بیدار میشوند همه کالاهایی که دیروز خریدهاند ۱۰ الی ۱۵ درصد گرانتر شده ؛ این چه ادارهای است؟ یک جای کار اشکال دارد. اگر آقای روحانی نمی تواند کشور را اداره کند کنار برود. با مردم و مصالح مردم و کشور نمیشود شوخی کرد. نمیشود که مملکت را با تعدادی آدم پخمه اداره کرد؛ مملکت به آدمهای تحصیل کرده و با استعداد نیاز دارد. شما ببینید در این چند سال اخیر چقدر پول از کشور خارج شده تا عدهای بروند و پاسپورت ترکیه بگیرند؛ این بود نتیجه سند چشم انداز ۱۴۰۴ که ما قرار بود اقتصاد برتر در دنیا شویم؟!