علیرغم افزایش نرخ دلار و صعوددسته جمعی تمامی بازارها در کشور، بازار سرمایه با روندی معکوس شاهد ریزش شدید دیگری در نخستین روز کاری هفته بود؛ ریزش ۵۷ هزار واحدی. با شروع معاملات در حالی که سیگنالهای مثبتی چون لغو تحریمهای تسلیحاتی، افزایش قیمت ارز و شروع معاملات صندوق پالایشی یکم به بازار سهام مخابره شده بود اما واکنش بازار سهام نزولی بود و شاخص کل با افت بیش از ۳ درصدی روبرو شد.
برخی دلیل ریزش بازار سهام را گمانهزنیهای مجلس در رابطه با استیضاح رئیسجمهور میدانند هر چندگمانهزنیها نشان می دهد این این مسائل تنها در حد حرف و نظر نمایندگان مجلس است و تجربه ثابت کرده،صحنه سیاست کشور شاهد چنین مواردی نخواهد بود اما جو هیجانی حاصل از این خبر باعث افت شاخص کل بازار سهام شد.
به اعتقاد کارشناسان اقتصادی تا زمان انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده بازارهای ایران در حالت تعلیق و چشم انتظاری خواهند بود و احتمالا تا آن زمان روند بازار سهام سینوسی خواهد بود زیرا سهامداران از تثبیت شدن قیمت دلار در کانال ۳۰ هزار تومان مطمئن نیستند و با این احتمال که بایدن پیروز انتخابات باشد احتمال میدهند که قیمت دلار نیز دستخوش تغییرات کاهشی شود. برخی از کارشناسان هم علت این افت اخیر بورس را خبر خوش دولت در پایان تحریمهای تسلیحاتی می دانند. طی سه روز کاری گذشته و پس از این اعلام از سوی رئیس جمهور بورس یعنی از روز سهشنبه قبل از اعلام خبر تا روز گذشته ۶۵ هزار واحد افت کرد. در این میان برخی دیگر از کارشناسان عقیده داردند: بازار سهام گروگان گروه خودرویی شده و تا افزایش قیمت نگیرد بازار منفی میماند.برخی دیگر هم میگویند:بازار سهام سراسر جو روانی است و این جو روانی به دلیل در پیش بودن انتخابات آمریکا و پیشبینی پیروزی بایدن در انتخابات است، زیرا در صورت پیروزی بایدن ریزش قیمت ارز بسیار محتملتر است و به نوعی بازار سهام نیز بر روی پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا حساب باز کرده است. باید منتظر ماند و دید در آن سوی دنیا در نهایت چه کسی بر کرسی قدرت تکیه میزند تا بتوان درمورد بازار سرمایه کشور، همچون سایر بازارها اظهارنظر کرد. اما آنچه مسلم است اینکه، اعتماد از بازار رخت بر بسته است و به نظر میرسد تا حمایت مستمر از بازار سهام صورت نگیرد خروج سرمایه از بازار سهام به قوت خود باقی خواهد ماند .