رئیس دفتر رئیسجمهور، با بیان اینکه از نظر اقتصادی نرخ ارز ایران ۲۵ یا ۲۷ هزار تومان نیست، گفت: ما این کار را کردیم تا بتوانیم اقتصاد کشور را اداره کنیم.
در ماهها و سالهای گذشته همیشه این اتهام متوجه دولت روحانی بود که به عمد و با علم به این موضوع که گران کردن ارز چه بلایی بر سر اقتصاد و بخصوص اقشار متوسط و ضعیف جامعه خواهد آورد، اقدام به گران کردن دلار برای جبران کسری بودجه کرده است اما این موضوع در دورههای مختلف از سوی دولتیها نفی میشد. همواره برخی اقتصاددان این نظر عمومی که کنترل قیمت ارز در دست دولت و بانک مرکزی است را اعلام کرده بودند. از سوی دیگر چندی قبل نیز رئیسجمهور به موضوع تعیین قیمت ارز اشاره کرده بود. این درحالی است که بار دیگر واعظی رئیس دفتر حسن روحانی به این موضوع با صراحت بیشتری پرداخته است.رئیس دفتر رئیسجمهور گفته است، روزهایی را پشت سر گذاشتیم که زیر ۱۰۰ هزار بشکه فروش نفت داشتیم، با این وجود ناچار بودیم فضایی را در کشور ایجاد کنیم که کمبود کالایی نداشته باشیم. وی با تاکید بر اینکه از نظر اقتصادی نرخ ارز ایران ۲۵ یا ۲۷ هزار تومان نیست، گفت: ما این کار را کردیم تا بتوانیم اقتصاد کشور را اداره کنیم. این اعتراف هولناک در حالی صورت میگیرد که مردم در ماههای گذشته به دلیل گرانی افسارگسیخته کالاها و افزایش تورم که در نتیجه گران شدن ارز به وجود آمده متحمل فشارها،ضرر و زیان و دغدغههای فراوانی شدهاند.
به نظر میرسد حالا که دولت تصور میکند با چراغ سبز آمریکا در خصوص آزاد شدن برخی از داراییهای بلوکه شده ایران بخصوص پولی که در کره جنوبی بلوکه شده و دولت مدتی است به هر طریقی به دنبال آزاد کردن آن هستند، موفق به این کار خواهد شد و اینگونه شرایط اقتصادی تغییر کرده و بهبود خواهد یافت،مجوزی یافته برای اعتراف به آنچه که همه کارشناسان اقتصادی و نمایندگان مجلس را برای ابرازش سرزنش میکرد. این اعتراف تلخ و سنگین واعظی به عنوان شخصی که انتقادات فراوانی به حضورش در این جایگاه از ابتدا هم بود و تاکنون هم ادامه دارد،نشان ی دهد مردم در این چند سال مجبور بودند با چه فشاری که از سوی بانک مرکزی بر آنان تحمیل میشد دست و پنجه نرم کنند. این اعتراف در این روزهای سخت همچون نمکی بر زخم ناسور فشارهای معیشتی مردم است که به این زودیها التیام نخواهد یافت.