کد خبر: ۱۲۷۱۷۶

کاهش ۵ تا ۸میلیونی قیمت خودرو در بازار

رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو، از کاهش ۵ تا ۸ میلیون تومانی قیمت خودرو با کاهش نرخ ارز خبر داد.

سعید مؤتمنی با اشاره به اینکه پراید ۱۳۱ از ۱۴۲ میلیون تومان در هفته گذشته به ۱۳۶ میلیون تومان در هفته جاری کاهش یافته افزود: سمند lx از ۲۴۵ میلیون تومان در هفته گذشته به ۲۳۷ میلیون تومان و پژو ۴۰۵ از ۲۳۵ میلیون تومان در هفته گذشته به ۲۲۴ میلیون تومان در هفته جاری کاهش یافته است.وی با اشاره به رکود بازار خودرو و به صفر رسیدن خرید و فروش در این بازار گفت: مهم‌ترین راهکار کاهش قیمت خودرو و ثبات در این بازار، ایجاد ثبات ریالی در کشور است.در ابتدای خردادماه که قیمت ارز ۲۳ هزار تومان بود سمند با قیمت ۱۸۶ میلیون تومان عرضه می‌شد که این رقم با افزایش نرخ ارز تا ۲۸ هزار تومان به ۲۴۵ میلیون تومان رسیده است و البته این در حالی است که پس از عبور نرخ ارز از ۲۴ هزار تومان معاملات بازار خودرو به صفر رسید.مؤتمنی با اشاره به اینکه تقاضا برای خودروهای کمتر از ۲۰۰ میلیون تومانی نیز وجود ندارد گفت: دلیل اینکه قیمت پراید از ۲۲ میلیون تومان در سال ۹۶ به بیش از ۱۰۰ میلیون تومان رسیده، سیاست‌های وزارت صمت و اعلام فرمول قیمت گذاری ۵ درصد کمتر از قیمت بازار بود که قیمت این محصول را در طول سه ماه از ۲۲ میلیون تومان به ۴۰ میلیون تومان و هم اکنون به حدود ۱۵۰ میلیون تومان رسانده است.
وی شروع تحریم‌ها و قطع واردات خودرو را از دیگر دلایل افزایش قیمت دانست و افزود: انحصار موجود در بازار خودرو دلیل مهم دیگری برای افزایش قیمت خودرو است، زیرا خودرو سازان از سال ۹۶ تاکنون نتوانستند نیاز بازار را تأمین کنند و این روند، سبب ایجاد فاصله قیمتی، واسطه گری و در نهایت افزایش قیمت خودرو شده است.مؤتمنی با تاکید بر اینکه باید بازار خودرو رقابتی شود گفت: انحصاری شدن بازار خودرو سبب تبدیل خودرو از کالای مصرفی به کالای سرمایه‌ای شده این در حالی است که با آزاد سازی واردات خودرو دسته دوم می‌توان این انحصار را شکست و شاهد کاهش قیمت‌ها بود.
رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو با اشاره به اینکه قیمت فعلی موجود خودروها در بازار کاذب بوده و ارزش واقعی آن‌ها کمتر از قیمت فعلی است افزود:  روز سه‌شنبه، پراید ۱۱۱ با قیمت ۱۴۸ میلیون تومان، ۲۰۶ تیپ ۲ با قیمت ۲۴۷ میلیون تومان، ۲۰۶ تیپ ۵ به قیمت ۲۹۷ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ با قیمت ۲۲۴ میلیون تومان، پژو پارس با قیمت ۲۶۷ میلیون تومان و کوئیک r به قیمت ۱۷۰ میلیون تومان معامله  شد.

 

 

روایت مردم از سخت‌گیری‌های بیمه تامین اجتماعی
 بیمه هزینه‌ درمان کرونا را نمی‌دهد؟

قرار بود بیماران کرونایی در بیمارستان دولتی ۳۰ درصد و در بیمارستان تامین اجتماعی فقط ۵ درصد از هزینه‌ها را بپردازند، اما در واقع اینطور نیست. بیمه فقط بخشی از هزینه تخت بیمارستانی را پرداخت می‌کند، نه دارو و نه خدمات درمانی را!
به گزارش تجارت‌نیوز، این روزها و در پیک پنجم کرونا روزانه بیش از چند ده هزار نفر در کشور به این ویروس مبتلا می‌شود و احتمالا هستند مبتلایان دیگری که بدون آزمایش مراحل درمان را طی می‌کنند. همچنین چند صد نفر روزانه جان خود را از دست می‌دهد.قطعا از این چند ده هزار نفری که روزانه به این ویروس مبتلا می‌شوند تعداد زیادی به نسخه پزشک و دارو نیاز پیدا می‌کنند. با وضعیت معیشتی فعلی نیاز به بیمه‌های درمانی بیش از گذشته احساس می‌شود، اما بیمه‌ها نتوانسته‌اند باری از روی دوش خانواده‌های بیماران بردارند.
سال‌ها پرداخت حق بیمه از سوی کارفرما و کارگر به این امید بوده که در چنین روزهایی بتوانند از آن استفاده کنند. اما بیمه تامین اجتماعی که مدعی است بیشترین تعداد جمعیت را تحت پوشش دارد، سهم خود را از نسخه ساده و اولیه بیمار کرونایی به حداقل رسانده است.در خرداد امسال اعلام شد که ۴۴ میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، یعنی حق بیمه نیمی از جمعیت کشور به جیب سازمان تامین اجتماعی می‌رود.
کوچک شدن نقش تامین اجتماعی
براساس اظهارات کاربران توئیتر، در نسخه یکی از بیماران کرونایی، مبلغ کل دارو ۱۳۲ هزار تومان است اما سهم بیمه تامین اجتماعی فقط چهار هزار تومان است، یعنی سه درصد.
پوشش تنها سه درصدی داروهای کرونایی در شرایطی است که رئیس سازمان تامین اجتماعی وعده داده بود: اگر بیمه شده تامین اجتماعی به درمانگاه‌های دولتی مراجعه کند، ۷۰ درصد هزینه‌ها را پوشش می‌دهیم. برخی  از بیماران کرونایی،  از تجربه‌شان می‌گویند که بیمه تامین اجتماعی هزینه‌های درمان آنها را پوشش نداده است.در واقع از وعده پوشش ۷۰ درصدی داروهای کرونا، بیماران کمتر از پنج درصد بهره‌مند می‌شوند. او همپچنین وعده داده که درمان بیماران بیمه شده در بیمارستان‌های تامین اجتماعی رایگان است.یکی از کاربران نوشته است: جدیدا سعی میکنم دارو با دفترچه نگیرم، حس صدقه بهم دست میده!!! ویزیت آزاد ۵۲ هزار تومان، با بیمه ۴۹.۵ .
برخی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند از تجربه خودشان در دوره ابتلا به ویروس کرونا نوشته‌اند. یکی از مخاطبان نوشته که برای درمان به بیمارستانی در کرج مراجعه کرده اما برای ویزیت و سی تی اسکن هزینه پرداخت کرده و داروها را از داروخانه‌های خارج از بیمارستان تهیه کرده است.
این در حالی است که این بیمارستان در کرج زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی است و به گفته رئیس تامین اجتماعی باید ۷۰ درصد هزینه‌ها را بیمارستان پوشش دهد و ۳۰ درصد آن را از بیمار بگیرد.این تجربه را یکی دیگر از بیماران کرونایی در آبادان نیز داشته است. این مخاطب تجارت‌نیوز می‌گوید که یکی از اقوامش در بیمارستانی در آبادان پنج روز بستری شده است. هزینه درمان این بیمار ۱۷ میلیون تومان شده که ۱۰ میلیون تومان آن را بیمه تکمیلی پرداخت کرده است. به گفته این فرد بیمار فوت کرده اما تا وقتی که این هفت میلیون تومان را خانواده متوفی پرداخت نکرده‌اند، جنازه بیمار را به آنها تحویل نداده‌‌اند.بیمارستان آبادان نیز همانند بیمارستان کرج زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی است و بیمار فقط باید ۳۰ درصد هزینه را پرداخت کند. یعنی خانواده این بیمار فوت شده باید حدود پنج میلیون تومان به بیمارستان پرداخت می‌کردند نه این که هفت میلیون را خودشان بپردازند و ۱۰ میلیون دیگر را بیمه تکمیلی.
سیاست دوگانه برای بیماران کرونایی
تجربه بیماران کرونایی در استفاده از بیمه تامین اجتماعی یکسان نیست. برخی می‌گویند که در بیمارستان‌های تامین اجتماعی بستری و درمان شده‌اند، اما یا هزینه‌ای نداده‌اند یا درصد کمی پرداخت کرده‌اند.به طور مثال فاکتوری که یکی از بیماران کرونایی از درمان بیماری خود در بیمارستان رازی قائمشهر نشان می‌دهد که بیمار حدود ۱۴ درصد هزینه درمان را داده است. جمع کل هزینه درمان این بیمار کرونایی پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بوده که سهم بیمار ۷۰۰ هزار تومان است.یکی دیگر از مخاطبان نیز می‌گوید که برای درمان بیماری به بیمارستانی در شهر اراک مراجعه کرده و هزینه‌ای برای دارو و ویزیت پرداخت نکرده، البته داروهایی که دریافت کرده در حد چند دارو ساده سرماخوردگی بوده است.
بستری می‌کنند اما بدون دارو!
در بین بیمه شده‌های تامین اجتماعی گروهی قرار دارند که از دو گروه بالا بزرگتر هستند. این گروه از بیماران کرونایی می‌گویند که بیمارستان‌های دولتی و تامین اجتماعی فقط خدمات بستری را انجام می‌دهند، دارو ندارند. این در حالی است که هزینه اصلی بیمار، داروهاست اما این بیماران مجبورند برای دارو هزینه بدهند یا از بیرون از بیمارستان تهیه کنند.بیمار کرونایی که ویروس پیشروی کرده و به ریه‌اش را درگیر کرده احتمالا به داروی رمدسیویر نیاز دارد. بیماری که به شش دز از این دارو نیاز دارد باید آن را به قیمت چندین میلیون از بیرون از بیمارستان تهیه کند. با تهیه دیگر داروهایی که بیمار کرونایی به آن نیاز دارد هزینه‌های بیمار بالا می‌رود و اگر قرار باشد این هزینه‌ها را خودشان پرداخت کنند که عملا وجود شرکت‌های بیمه بی‌معنی می‌شود.

 

 

همه گروه‌ها اصلاح کردند؛  
 افت ۱۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل در پایان بازار با یک درصد افت در کانال یک میلیون و ۵۲۳ هزار واحد قرار گرفت.
دیروز بازار سهام با افت ۱۵ هزار واحدی شاخص کل به کار خود پایان داد.ارزش معاملات بورس در پایان بازار به هشت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسید و نسبت به روز گذشته کاهش یافته است.روز گذشته  میدکو، فولاد و فملی بیشترین تاثیر منفی در بازار گذاشتند و علاوه بر این نمادها، عمده شاخص‌سازان هم جوی منفی را تا پایان بازار  روز گذشته  داشتند.بیشترین تراکنش  برای برکت، ولکار و شستا ثبت شد. همچنین وقفه معاملاتی در نمادهای کساپا، فروس و خوساز به علت تغییرات بیش از ۲۰ درصدی قیمت اتفاق افتاد. برترین گروه‌های صنعتی هم فرآورده نفتی، خودرو فلزات اساسی بودند.ارزش معاملات خرد بورس و فرابورس به بیش از هشت هزار و ۵۶۵ میلیارد تومان رسید. همچنین بیش از ۲۶۵ میلیارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی و رشد بیش از سه درصد ۱۰۲ نماد و افت بیش از سه درصد ۲۵۳ نماد اتفاق افتاد.
خبر وزیر جدید برای بورس
وزیر امور اقتصاد و دارایی دولت سیزدهم گفت: یکی از مواردی که به زودی در دستور کار قرار خواهد گرفت؛ این است که ورود شرکت‌ها به بورس کشور، همین طور تأمین مالی شرکت‌ها، پروژه‌ها و سهام پروژه‌ها را تسهیل کنیم. اگر بخش‌هایی از اقتصاد اصلاح شود بازار سرمایه جذاب‌تر خواهد شد. احسان خاندوزی بازگشت اعتماد مردم به فعالان اقتصادی را شاه بیت نخ تسبیح تلاش‌های وزارتخانه‌های اقتصاد، صمت و هیأت وزیران عنوان کرد و افزود:در تلاشیم تا ظرف مدت یک ماه آینده کلیه اطلاعات و صورت وضعیت شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و بیمه‌ها را همانند شرکت‌های بورسی؛ شفاف به مردم ارائه کنیم.  یکی از مواردی که به زودی در دستور کار قرار خواهد گرفت؛ این است که ما بتوانیم ورود شرکت‌ها در بازار بورس کشور، همین طور تأمین مالی شرکت‌ها، پروژه‌ها و سهام پروژه‌ها را تسهیل کنیم. تا کنون متأسفانه آمارها حاکی از آن است که عایدی سرمایه خوبی از بورس ظرف مدت پنج ماهه اول ۱۴۰۰ حاصل نشده و غلبه با بازار ثانویه بوده است.
 وی ادامه داد: تسهیل سازی ما؛ درب‌های بیشتری بر روی فعالان جدید اقتصادی باز می‌کند؛ پس از این باید به دنبال آن باشیم که نهادهای بازار سرمایه نسبت به نیازها و تحولات بازار سرمایه؛ چابک‌تر و به دنبال خلق ابزارهای لازم باشند اگر بخش‌هایی از اقتصاد اصلاح شود بازار سرمایه جذاب‌تر خواهد شد، اگر برخی قیمت گذاری‌ها اصلاح و تصحیح شوند؛ نرخ گذاری در بازار سرمایه هم روند درستی به خود می‌گیرد.

 

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
1400/6/17 -  شماره 4982
جستجو
جستجو
بالای صفحه
کد خبر: ۱۲۷۱۷۶

کاهش ۵ تا ۸میلیونی قیمت خودرو در بازار

رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو، از کاهش ۵ تا ۸ میلیون تومانی قیمت خودرو با کاهش نرخ ارز خبر داد.

سعید مؤتمنی با اشاره به اینکه پراید ۱۳۱ از ۱۴۲ میلیون تومان در هفته گذشته به ۱۳۶ میلیون تومان در هفته جاری کاهش یافته افزود: سمند lx از ۲۴۵ میلیون تومان در هفته گذشته به ۲۳۷ میلیون تومان و پژو ۴۰۵ از ۲۳۵ میلیون تومان در هفته گذشته به ۲۲۴ میلیون تومان در هفته جاری کاهش یافته است.وی با اشاره به رکود بازار خودرو و به صفر رسیدن خرید و فروش در این بازار گفت: مهم‌ترین راهکار کاهش قیمت خودرو و ثبات در این بازار، ایجاد ثبات ریالی در کشور است.در ابتدای خردادماه که قیمت ارز ۲۳ هزار تومان بود سمند با قیمت ۱۸۶ میلیون تومان عرضه می‌شد که این رقم با افزایش نرخ ارز تا ۲۸ هزار تومان به ۲۴۵ میلیون تومان رسیده است و البته این در حالی است که پس از عبور نرخ ارز از ۲۴ هزار تومان معاملات بازار خودرو به صفر رسید.مؤتمنی با اشاره به اینکه تقاضا برای خودروهای کمتر از ۲۰۰ میلیون تومانی نیز وجود ندارد گفت: دلیل اینکه قیمت پراید از ۲۲ میلیون تومان در سال ۹۶ به بیش از ۱۰۰ میلیون تومان رسیده، سیاست‌های وزارت صمت و اعلام فرمول قیمت گذاری ۵ درصد کمتر از قیمت بازار بود که قیمت این محصول را در طول سه ماه از ۲۲ میلیون تومان به ۴۰ میلیون تومان و هم اکنون به حدود ۱۵۰ میلیون تومان رسانده است.
وی شروع تحریم‌ها و قطع واردات خودرو را از دیگر دلایل افزایش قیمت دانست و افزود: انحصار موجود در بازار خودرو دلیل مهم دیگری برای افزایش قیمت خودرو است، زیرا خودرو سازان از سال ۹۶ تاکنون نتوانستند نیاز بازار را تأمین کنند و این روند، سبب ایجاد فاصله قیمتی، واسطه گری و در نهایت افزایش قیمت خودرو شده است.مؤتمنی با تاکید بر اینکه باید بازار خودرو رقابتی شود گفت: انحصاری شدن بازار خودرو سبب تبدیل خودرو از کالای مصرفی به کالای سرمایه‌ای شده این در حالی است که با آزاد سازی واردات خودرو دسته دوم می‌توان این انحصار را شکست و شاهد کاهش قیمت‌ها بود.
رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو با اشاره به اینکه قیمت فعلی موجود خودروها در بازار کاذب بوده و ارزش واقعی آن‌ها کمتر از قیمت فعلی است افزود:  روز سه‌شنبه، پراید ۱۱۱ با قیمت ۱۴۸ میلیون تومان، ۲۰۶ تیپ ۲ با قیمت ۲۴۷ میلیون تومان، ۲۰۶ تیپ ۵ به قیمت ۲۹۷ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ با قیمت ۲۲۴ میلیون تومان، پژو پارس با قیمت ۲۶۷ میلیون تومان و کوئیک r به قیمت ۱۷۰ میلیون تومان معامله  شد.

 

 

روایت مردم از سخت‌گیری‌های بیمه تامین اجتماعی
 بیمه هزینه‌ درمان کرونا را نمی‌دهد؟

قرار بود بیماران کرونایی در بیمارستان دولتی ۳۰ درصد و در بیمارستان تامین اجتماعی فقط ۵ درصد از هزینه‌ها را بپردازند، اما در واقع اینطور نیست. بیمه فقط بخشی از هزینه تخت بیمارستانی را پرداخت می‌کند، نه دارو و نه خدمات درمانی را!
به گزارش تجارت‌نیوز، این روزها و در پیک پنجم کرونا روزانه بیش از چند ده هزار نفر در کشور به این ویروس مبتلا می‌شود و احتمالا هستند مبتلایان دیگری که بدون آزمایش مراحل درمان را طی می‌کنند. همچنین چند صد نفر روزانه جان خود را از دست می‌دهد.قطعا از این چند ده هزار نفری که روزانه به این ویروس مبتلا می‌شوند تعداد زیادی به نسخه پزشک و دارو نیاز پیدا می‌کنند. با وضعیت معیشتی فعلی نیاز به بیمه‌های درمانی بیش از گذشته احساس می‌شود، اما بیمه‌ها نتوانسته‌اند باری از روی دوش خانواده‌های بیماران بردارند.
سال‌ها پرداخت حق بیمه از سوی کارفرما و کارگر به این امید بوده که در چنین روزهایی بتوانند از آن استفاده کنند. اما بیمه تامین اجتماعی که مدعی است بیشترین تعداد جمعیت را تحت پوشش دارد، سهم خود را از نسخه ساده و اولیه بیمار کرونایی به حداقل رسانده است.در خرداد امسال اعلام شد که ۴۴ میلیون نفر از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، یعنی حق بیمه نیمی از جمعیت کشور به جیب سازمان تامین اجتماعی می‌رود.
کوچک شدن نقش تامین اجتماعی
براساس اظهارات کاربران توئیتر، در نسخه یکی از بیماران کرونایی، مبلغ کل دارو ۱۳۲ هزار تومان است اما سهم بیمه تامین اجتماعی فقط چهار هزار تومان است، یعنی سه درصد.
پوشش تنها سه درصدی داروهای کرونایی در شرایطی است که رئیس سازمان تامین اجتماعی وعده داده بود: اگر بیمه شده تامین اجتماعی به درمانگاه‌های دولتی مراجعه کند، ۷۰ درصد هزینه‌ها را پوشش می‌دهیم. برخی  از بیماران کرونایی،  از تجربه‌شان می‌گویند که بیمه تامین اجتماعی هزینه‌های درمان آنها را پوشش نداده است.در واقع از وعده پوشش ۷۰ درصدی داروهای کرونا، بیماران کمتر از پنج درصد بهره‌مند می‌شوند. او همپچنین وعده داده که درمان بیماران بیمه شده در بیمارستان‌های تامین اجتماعی رایگان است.یکی از کاربران نوشته است: جدیدا سعی میکنم دارو با دفترچه نگیرم، حس صدقه بهم دست میده!!! ویزیت آزاد ۵۲ هزار تومان، با بیمه ۴۹.۵ .
برخی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند از تجربه خودشان در دوره ابتلا به ویروس کرونا نوشته‌اند. یکی از مخاطبان نوشته که برای درمان به بیمارستانی در کرج مراجعه کرده اما برای ویزیت و سی تی اسکن هزینه پرداخت کرده و داروها را از داروخانه‌های خارج از بیمارستان تهیه کرده است.
این در حالی است که این بیمارستان در کرج زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی است و به گفته رئیس تامین اجتماعی باید ۷۰ درصد هزینه‌ها را بیمارستان پوشش دهد و ۳۰ درصد آن را از بیمار بگیرد.این تجربه را یکی دیگر از بیماران کرونایی در آبادان نیز داشته است. این مخاطب تجارت‌نیوز می‌گوید که یکی از اقوامش در بیمارستانی در آبادان پنج روز بستری شده است. هزینه درمان این بیمار ۱۷ میلیون تومان شده که ۱۰ میلیون تومان آن را بیمه تکمیلی پرداخت کرده است. به گفته این فرد بیمار فوت کرده اما تا وقتی که این هفت میلیون تومان را خانواده متوفی پرداخت نکرده‌اند، جنازه بیمار را به آنها تحویل نداده‌‌اند.بیمارستان آبادان نیز همانند بیمارستان کرج زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی است و بیمار فقط باید ۳۰ درصد هزینه را پرداخت کند. یعنی خانواده این بیمار فوت شده باید حدود پنج میلیون تومان به بیمارستان پرداخت می‌کردند نه این که هفت میلیون را خودشان بپردازند و ۱۰ میلیون دیگر را بیمه تکمیلی.
سیاست دوگانه برای بیماران کرونایی
تجربه بیماران کرونایی در استفاده از بیمه تامین اجتماعی یکسان نیست. برخی می‌گویند که در بیمارستان‌های تامین اجتماعی بستری و درمان شده‌اند، اما یا هزینه‌ای نداده‌اند یا درصد کمی پرداخت کرده‌اند.به طور مثال فاکتوری که یکی از بیماران کرونایی از درمان بیماری خود در بیمارستان رازی قائمشهر نشان می‌دهد که بیمار حدود ۱۴ درصد هزینه درمان را داده است. جمع کل هزینه درمان این بیمار کرونایی پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بوده که سهم بیمار ۷۰۰ هزار تومان است.یکی دیگر از مخاطبان نیز می‌گوید که برای درمان بیماری به بیمارستانی در شهر اراک مراجعه کرده و هزینه‌ای برای دارو و ویزیت پرداخت نکرده، البته داروهایی که دریافت کرده در حد چند دارو ساده سرماخوردگی بوده است.
بستری می‌کنند اما بدون دارو!
در بین بیمه شده‌های تامین اجتماعی گروهی قرار دارند که از دو گروه بالا بزرگتر هستند. این گروه از بیماران کرونایی می‌گویند که بیمارستان‌های دولتی و تامین اجتماعی فقط خدمات بستری را انجام می‌دهند، دارو ندارند. این در حالی است که هزینه اصلی بیمار، داروهاست اما این بیماران مجبورند برای دارو هزینه بدهند یا از بیرون از بیمارستان تهیه کنند.بیمار کرونایی که ویروس پیشروی کرده و به ریه‌اش را درگیر کرده احتمالا به داروی رمدسیویر نیاز دارد. بیماری که به شش دز از این دارو نیاز دارد باید آن را به قیمت چندین میلیون از بیرون از بیمارستان تهیه کند. با تهیه دیگر داروهایی که بیمار کرونایی به آن نیاز دارد هزینه‌های بیمار بالا می‌رود و اگر قرار باشد این هزینه‌ها را خودشان پرداخت کنند که عملا وجود شرکت‌های بیمه بی‌معنی می‌شود.

 

 

همه گروه‌ها اصلاح کردند؛  
 افت ۱۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

شاخص کل در پایان بازار با یک درصد افت در کانال یک میلیون و ۵۲۳ هزار واحد قرار گرفت.
دیروز بازار سهام با افت ۱۵ هزار واحدی شاخص کل به کار خود پایان داد.ارزش معاملات بورس در پایان بازار به هشت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسید و نسبت به روز گذشته کاهش یافته است.روز گذشته  میدکو، فولاد و فملی بیشترین تاثیر منفی در بازار گذاشتند و علاوه بر این نمادها، عمده شاخص‌سازان هم جوی منفی را تا پایان بازار  روز گذشته  داشتند.بیشترین تراکنش  برای برکت، ولکار و شستا ثبت شد. همچنین وقفه معاملاتی در نمادهای کساپا، فروس و خوساز به علت تغییرات بیش از ۲۰ درصدی قیمت اتفاق افتاد. برترین گروه‌های صنعتی هم فرآورده نفتی، خودرو فلزات اساسی بودند.ارزش معاملات خرد بورس و فرابورس به بیش از هشت هزار و ۵۶۵ میلیارد تومان رسید. همچنین بیش از ۲۶۵ میلیارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی و رشد بیش از سه درصد ۱۰۲ نماد و افت بیش از سه درصد ۲۵۳ نماد اتفاق افتاد.
خبر وزیر جدید برای بورس
وزیر امور اقتصاد و دارایی دولت سیزدهم گفت: یکی از مواردی که به زودی در دستور کار قرار خواهد گرفت؛ این است که ورود شرکت‌ها به بورس کشور، همین طور تأمین مالی شرکت‌ها، پروژه‌ها و سهام پروژه‌ها را تسهیل کنیم. اگر بخش‌هایی از اقتصاد اصلاح شود بازار سرمایه جذاب‌تر خواهد شد. احسان خاندوزی بازگشت اعتماد مردم به فعالان اقتصادی را شاه بیت نخ تسبیح تلاش‌های وزارتخانه‌های اقتصاد، صمت و هیأت وزیران عنوان کرد و افزود:در تلاشیم تا ظرف مدت یک ماه آینده کلیه اطلاعات و صورت وضعیت شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و بیمه‌ها را همانند شرکت‌های بورسی؛ شفاف به مردم ارائه کنیم.  یکی از مواردی که به زودی در دستور کار قرار خواهد گرفت؛ این است که ما بتوانیم ورود شرکت‌ها در بازار بورس کشور، همین طور تأمین مالی شرکت‌ها، پروژه‌ها و سهام پروژه‌ها را تسهیل کنیم. تا کنون متأسفانه آمارها حاکی از آن است که عایدی سرمایه خوبی از بورس ظرف مدت پنج ماهه اول ۱۴۰۰ حاصل نشده و غلبه با بازار ثانویه بوده است.
 وی ادامه داد: تسهیل سازی ما؛ درب‌های بیشتری بر روی فعالان جدید اقتصادی باز می‌کند؛ پس از این باید به دنبال آن باشیم که نهادهای بازار سرمایه نسبت به نیازها و تحولات بازار سرمایه؛ چابک‌تر و به دنبال خلق ابزارهای لازم باشند اگر بخش‌هایی از اقتصاد اصلاح شود بازار سرمایه جذاب‌تر خواهد شد، اگر برخی قیمت گذاری‌ها اصلاح و تصحیح شوند؛ نرخ گذاری در بازار سرمایه هم روند درستی به خود می‌گیرد.

 

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد