حمیدرضا حاجی بابایی افزود: در یک سال مالی بودجه کشور ۹۳۸هزار میلیارد تومان است و یارانه یک هزار و پنچاه هزار میلیارد تومان با نفت ۵۰دلار است. در دهک های ده گانه در سال ۱۳۸۸ از صد در صد ، دهک اول ۱،۳دهم درصد؛ دهک دوم ۳،۸دهم درصد؛ دهک سوم ۴،۱ دهم درصد؛ دهک چهارم ۵درصد؛ دهک پنجم ۶،۳دهم درصد؛ دهک ششم ۸،۹دهم درصد؛ دهک هفتم ۱۱درصد؛ دهک هشتم ۱۴،۱دهم درصد؛ دهک نهم ۱۷درصد و دهک دهم حدود ۳۰درصد از یارانه بنزین استفاده می کنند. حاجی بابایی به شاخصه های کلان اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: تولید ناخالص داخلی، تولید سرانه، بهره وری کل عوامل، سرمایه ناخالص داخل باید افزایش یابد و هزینه های مصرف تعریف شود. واردات باید کاهش یابد و صادرات افزایش یابد. نرخ تورم و نرخ بیکاری باید کاهش یابد. وی با بیان اینکه ساختار اقتصادی کشور باید اصلاح شود، عنوان کرد: حدود ۴۰میلیون نفر از جمعیت کشور نیاز به کمک فوری و آنی دارند. حاجی بابایی افزود: سرمایه و درآمد کشور خوب و مناسبت است لیکن متاسفانه این درآمد تبدیل به تولید نمی شود. اصلاح ساختار بودجه باید صورت بگیرد تا درآمدها واقعی و حقیقی شود و با شفاف سازی در این زمینه مردم آن را لمس کنند. جراحی اقتصادی باید صورت بگیرد لیکن جراحی نباید به مردم آسیب وارد کند. در اینکه درآمدهای کشور باید به جیب مردم برسد، کسی شک ندارد. اما نوع نگاه این است که در ابتدا وارد کارگاه شود بعد به سمت جیب مردم سرازیر شود.
در ادامه این برنامه، هاشم خانی تحلیل گر اقتصادی گفت: به نظر می رسد که موضوع انرژی یا آرد، نان و کالاهای اساسی دیگر در ایران مسئله قیمت نیست بلکه موضوع مالکیت است. اگر در ابتدا عنوان می شد که کل نفت، گاز به طور مساوی برای مردم است.
وی افزود: مردم خود تصمیم گیرنده بودند که چگونه مصرف کنند و اساسا دیگر فقر مطلق دیگر در کشور نداشتیم و بسیاری از پدیده های تلخی که از جنس استسمار نیروی کار در کشور وجود دارد، دیگر وجود نداشت. اگر هر ایرانی در ماه ۳میلیون و ۲۰۰هزار تومان دریافت می کرد، اساسا بسیاری از استسمارهایی که از جانب برخی کارفرماها اتفاق می افتاد، صورت نمی گرفت. وی با اشاره به این كه یک ریال افزایش قیمت بنزین، گاز، گازوئیل و امثالهم موافق نیست و گفت: افزایش قیمت به شکلی باید صورت بگیرد که صد در صد فواید آن به جیب مردم برسد. ما جز اینکه مالکیت را به مردم و آن هم به طور مساوی بدهیم نداریم.