کد خبر: ۱۱۵۹۲۹
لاریجانی: مشکلات با تغییر ساختار‌ها اصلاح می‌شود

ایران با تحریم از پا در نمی‌آید

گروه سياسي: رئيس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکایی‌ها نقش تروریست اقتصادی را برای ایران بازی می‌کنند، گفت: مسئله آمریکا فشار به حکومت ایران نیست بلکه فشار به بیماران ایرانی و ملت ایران است، در واقع رفتار آمریکایی‌ها تروریستی است.

 علی لاریجانی در مصاحبه با شبکه الجزیره درباره برجام، گفت: دلیلی ندارد ایران به توافقی که تمامی جهانیان -به جز یک کشور مسئله‌ساز- به آن پایبند هستند، پایبند نباشد. آمریکایی‌ها به دنبال اجرایی کردن مسائل بسیاری هستند که بسیاری از آن‌ها عملی نشده است. این موضوع نیز نخستین مسئله نیست. در گذشته آمریکایی‌ها به دنبال ایجاد برخی مشکلات در منطقه یا علیه ایران بودند که در این امر نیز ناموفق عمل کردند، بنابراین میان امیال آن‌ها و آنچه در واقعیت رخ می‌دهد، تفاوت وجود دارد.وی با بیان اینکه آمریکای امروز، آمریکای گذشته نیست، تصریح کرد: شرایط دنیا تغییر کرده و در دید کلان پس از سرکار آمدن ترامپ، اعتماد کشور‌ها به آمریکا افول پیدا کرده و همبستگی گذشته به شدت شکاف برداشته است. این شکاف میان روسیه و آمریکا، چین و آمریکا، اروپا و آمریکا به خوبی قابل لمس است.لاریجانی درباره راهکار ایران برای عبور از تحریم و مشکلات ناشی از آن، بیان کرد: ایران کشور بزرگی است و امکانات متنوعی دارد، از نظر نیروی انسانی متخصصان گسترده‌ای دارد، ایران کشوری نیست که با این اقدامات از پای درآید.وی درباره مشکلات اقتصادی ناشی از اعمال تحریم علیه ایران، خاطرنشان کرد: در این زمینه باید به دو موضوع توجه کرد؛ نخست اینکه در حال حاضر ایران آنچنان متکی به نفت نیست، اگر چه زمانی اداره کشور در ایران متکی به نفت بود، اما در حال حاضر سهم نفت در بودجه کشور کمتر از ۲۰‌درصد است و مابقی بودجه از سایر محل‌ها تامین می‌شود. دوم آنکه هر استقلالی هزینه دارد، ما در حال حاضر در جنگ هستیم.رئیس قوه مقننه کشور گفت: علی‌رغم اینکه آمریکا و برخی از کشور‌هایی که آمریکا بر سر آن‌ها کلاه گذاشته به ایران ستم و تجاوز کردند، ما روی پای خود ایستاده و سلاح خود را تامین کردیم، اگر آمریکا به دلیل توانایی ساخت موشک برای ایران مسئله سازی می‌کند، به دلیل قدرت ماست، ایران برای داشتن این موشک‌ها زحمت کشیده است.لاریجانی درباره سیاست خارجی ایران، اذعان کرد: ما در سیاست خارجی متدولوژی خاصی داریم که با کار‌های تاکتیکی تغییری نمی‌کند. ما معتقدیم ایران باید با کشور‌های منطقه روابط صمیمانه داشته باشد و این موضوع از ابتدای انقلاب نیز همین گونه بوده است.
وی با بیان اینکه ایران به کشوری تجاوز نکرده است، ادامه داد: قطر هیچ سابقه سوئی از دوستی با ایران ندارد، ما همیشه با قطر دوست بودیم، بسیاری از کشور‌های منطقه با ایران دوست هستند، ما با هیچ یک از کشور‌های منطقه مشکلی نداریم.رئیس مجلس  اظهار کرد: ایران مورد تجاوز قرار گرفت، اما به هیچ کشوری تجاوز نکرد، ما نمی‌خواهیم رفتار ما باعث ایذاء سایر کشور‌ها شود، اما وضع آمریکا متفاوت است، آمریکا با ما دشمنی می‌کند.لاریجانی با طرح این پرسش که علت دشمنی آمریکا با ایران چیست؟ خاطرنشان کرد: آمریکا زمانی ایران را پایگاه خود کرده بود و شاه عامل این کشور بود، اما با بیرون کردن شاه از ایران دشمنی آمریکا با ما شروع شد، مادامی که کشور‌های منطقه با ایران روابط دوستانه داشته باشند، ما با آن‌ها دشمنی نمی‌کنیم، چرا که آن‌ها را کشور‌های مسلمان دانسته و با آن‌ها دوستی داریم.رئیس قوه مقننه درباره مشکلات اقتصادی ایران و تاثیر تحریم‌ها در کاهش ارزش پول ملی و مسائل ارزی کشور، گفت: تمامی مشکلاتی که در ایران وجود دارد، معلول این موضوع نیست، برخی از مشکلات ایران با تغییر ساختار‌های اقتصادی اصلاح می‌شود و این امر در ایران شروع شده است.رئیس مجلس  با بیان اینکه ایران در مسائل هسته‌ای روی کمک هیچ کشوری حساب نکرد، اظهار کرد: لازم بود ما از نظر هسته‌ای به جایگاهی برسیم که قابل تغییر نباشد و این کار را انجام دادیم. جایگاه ایران در مسائل هسته‌ای قابل انکار نیست، به همین دلیل آقای اوباما به رهبر انقلاب دو نامه نوشت و خواستار مذاکره شد، ایران از نظر تکنولوژی به نقطه مورد نظر خود رسید.
وی ادامه داد: ما روی کمک هیچ کشوری حساب نکردیم، آمریکایی‌ها تقاضای مذاکره کردند تا موضوع حل و فصل شود، پس از ۳ سال بحث و مذاکره توافق حاصل شد، اما از آنجایی که آمریکا ذاتاً مسئولیت شناس نیست، این توافق را برهم زد. ایران در مسائل هسته ای، استراتژی درستی را پیگیری کرد.لاریجانی اظهار کرد: ایران با کشور‌های چین، روسیه و ترکیه روابط بسیار سنگین اقتصادی دارد و کشور‌هایی که با ایران همکاری نمی‌کنند، خودشان محروم می‌شوند. ایران کشوری نیست که بتوان آن را نادیده گرفت.

 

 

 

انتقاد  از حاشیه‌سازی‌ها در جریان  سیل‌؛
برخی فقط دنبال عکس گرفتن بودند

گروه  سیاسی:  
یك  عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: امروز باید دست به دست هم بدهیم تا آنچه بایسته است انجام دهیم و توجه داشته باشیم که خدایی هم وجود دارد. خیلی‌ها هستند که بی‌صدا و بی‌ادعا و بی‌ریا کاری انجام می‌دهند. البته برخی- ولو اندک- هستند که می‌خواهند فقط خودشان را نشان بدهند و عکس بگیرند که امثال این افراد را در طول تاریخ داشتیم و الان هم داریم.
 حجت‌الاسلام  سیدرضا اکرمی با اشاره به حادثه سیل اخیر در استان‌های کشور و نحوه ورود نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی و حاشیه‌های سیاسی این اتفاقات توضیح داد: ایران یک کشور حادثه‌خیز است و این موضوع مختص امروز نیست و تجربه و موقعیت جغرافیایی کشور و تاریخچه ایران این مساله را تایید می‌کند. ماجرای سیل نیز فقط مربوط به عید نوروز ۹۸ و روزهای واپسین سال ۹۷ نمی‌شود. ما قبلا نیز در استان‌های کشور سیل را تجربه کرده بودیم، ولی سیلی که این بار اتفاق افتاد شاید در طول صد سال یا ۷۰ سال اخیر سابقه نداشته و از این حیث می‌توان آن را ویژه دانست. ما در برخورد با حوادث با سه مقطع زمانی مهم روبه‌رو هستیم. مقطع اول پیش از حادثه، مقطع بعدی حین حادثه و مقطع سوم بعد از حادثه است که دو مقطع زمانی ابتدایی گذشته و الان در مقطع بعد از حادثه هستیم. ما الان باید تلاش کنیم تا خسارات به حداقل برسد یا کاهش پیدا کند.
او با اشاره به ادامه سیل در استان خوزستان تصریح کرد: امروز خوزستان در معرض سیل قرار دارد و باید بکوشیم تا افرادی را که در معرض خطر هستند، نجات بدهیم و خطرات را به حداقل رسانده و امکانات لازم را در اختیار سیل‌زده‌ها قرار بدهیم. ما شاهد بودیم و همه دیدیم که سیل‌زده‌ها همه چیز خودشان را از دست داده‌اند. خواه دام، خواه خانه و مسکن، وسایل منزل و... را سیل‌زده‌ها از دست داده‌اند و حالا با امکانات کم زیر چادر زندگی می‌کنند.اکرمی افزود: ما باید تلاش کنیم و همکاری و همدلی داشته باشیم تا از طرق مختلف اعم از کمیته امداد، هلال احمر، مساجد و انجمن‌های مردمی و... به سیل‌زده‌ها کمک کنیم تا آنان سختی کمتری را متحمل شوند. ما باید بعد از این اقدامات نیز با درایت و بصیرت برای حادثه‌دیدگان و خسارت‌دیده‌ها شرایط بازگشت به جامعه و زندگی را فراهم کینم. باید برای آنان خانه‌سازی شود. فرض کنیم که خودمان سیل‌زده هستیم و خودمان خسارت دیدیم و در این شرایط چه توقعاتی از دیگران داشتیم و به همان میزان به حادثه‌دیدگان کمک کنیم.  یقینا حادثه سیل یک امتحان الهی برای حادثه‌دیدگان و ماست که صبر و مقاومت سیل‌دیدگان و نوع‌دوستی و همکاری و همدلی سایرین با حادثه‌دیدگان سنجیده شود.
او همچنین با اشاره به اظهارات اخیر روحانی در انتقاد از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم رودخانه‌ها و عملکرد مسئولان در نحوه برخورد با حوادث طبیعی، تصریح کرد: کسی نمی‌تواند بگوید که ما در زندگی خودمان خطایی نداشتیم و بیخود آمدید مجوز دادید و کنار رودخانه ساخت‌وساز انجام دادید. امروز آنچه که ساخته شده بود، خراب شده و حالا باید برای آینده تلاش کنیم که ‌آزموده را آزمودن خطاست‌. این فعال سیاسی در پاسخ به این سؤال که نحوه پوشش اخبار مرتبط با سیل در صداوسیما به نوعی در حمایت از اقدامات سپاه و انتقاد از دولت بود و این رویه چه تاثیری بر فضای روانی جامعه و ایجاد تنش‌های اجتماعی ایفا کرد، گفت: مرحوم آقای فلسفی می‌گفتند که ‌شرقی‌ها اعتدال ندارند یا دچار افراط و یا دچار تفریط هستند‌. ما یک روزی این طرف و روزی آن طرف غش می‌کنیم. ما نباید دنبال این موضوع باشیم که بین دستگاه‌های کشور چه کسی خوب کار کرد و چه کسی بد کار کرد.
او افزود: امروز باید دست به دست هم بدهیم تا آنچه که بایسته است انجام بدهیم و توجه داشته باشیم که خدایی هم وجود دارد. خیلی‌ها هستند که بی‌صدا و بی‌ادعا و بی‌ریا کاری انجام می‌دهند. البته برخی- ولو اندک- هستند که می‌خواهند فقط خودشان را نشان بدهند و عکس بگیرند که امثال این افراد را در طول تاریخ داشتیم و الان هم داریم.اکرمی اظهار کرد: البته تعداد این افراد زیاد نیست. افرادی که مدام دنبال نکته‌سنجی و عیب‌گیری یا همین طور کسانی که دنبال بهانه‌جویی هستند زیاد نیستند. ما نباید به این ‌برخی‌ها‌ توجه کنیم. این کشور رهبر دارد، این کشور رئيس‌جمهوری‌، قانون و مجلس دارد و همه و همه باید دست در دست هم بدهیم تا انشاءاله به سیل‌زده‌ها کمک رسانی شود و انشاءاله چنین حوادثی تکرار نشود.

 

 

 

 

رئیس قوه قضاییه: با اقدام  آمریکا  مقابله به مثل شود

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت آسیب‌شناسی سیلاب‌هاي اخیر در کشور به دور از فضاهای هیجانی و رسانه ای، گفت: دستگاه قضایی به دنبال یک مسئول خاص در مقطعی خاص نیست بلکه معتقدیم با انجام یک کار تحقیقی و دقیق، هر مسئولی در هر مقطع زمانی باید پاسخگوی عملکرد خود در زمینه سیلاب‌هاي اخیر باشد.
آيت‌اله سیدابراهیم رئیسی در جلسه مسئولان عالی قضایی  با بیان اینکه گاهی ترک فعل‌ها از فعل‌ها خسارت‌بارتر است، ادامه داد: بی توجهی‌ها از ناحیه هیچ کس پذیرفته نیست و دستگاه قضایی تا رسیدن به نتیجه مشخص و اعلام آن به مردم، بررسی‌هاي خود را ادامه خواهد داد. مردم و سازمان‌هاي مردم نهاد نیز باید در این زمینه حساسیت لازم را داشته باشند زیرا اگر چنین نباشد، مدتی بعد برخلاف روال طبیعی که باید برای نزول رحمت الهی خوشحال باشیم، بارش‌ها به دغدغه بخشی از مردم کشور تبدیل خواهدشد.رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدام احتمالی ایالات متحده آمریکا برای قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌هاي تروریستی، این اقدام را مانند سایر شرارت‌هاي آمریکا محکوم به شکست دانست و خاطرنشان کرد: کشوری که در کارنامه اش چیزی جز تسلیح، هدایت و پناه دادن جریان‌هاي تروریستی وجود ندارد، نیروی مسلح رسمی یک کشور را که همواره در مسیر کمک به مردم و دفاع از نهضت‌هاي اسلامی پیشگام بوده است، تروریست می داند. گرچه این اقدام به لحاظ سیاسی و حقوقی هیچ اعتباری نزد دولت‌ها و ملت‌هاي جهان ندارد اما به فرض که آمریکا به عنوان یک حکومت منفور و مسئول جنایات سنگین در منطقه غرب آسیا و سایر نقاط جهان بخواهد چنین اقدامی را دنبال کند، شایسته است که وزارت محترم امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی، مقابله به مثل کنند زیرا طبعا چنین برخوردی نزد افکار عمومی جهان که از کارنامه خونین آمریکا در حمایت از تروریسم آگاه است، پذیرفته خواهد بود.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
1398/1/20 -  شماره 4411
جستجو
جستجو
بالای صفحه
کد خبر: ۱۱۵۹۲۹
لاریجانی: مشکلات با تغییر ساختار‌ها اصلاح می‌شود

ایران با تحریم از پا در نمی‌آید

گروه سياسي: رئيس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکایی‌ها نقش تروریست اقتصادی را برای ایران بازی می‌کنند، گفت: مسئله آمریکا فشار به حکومت ایران نیست بلکه فشار به بیماران ایرانی و ملت ایران است، در واقع رفتار آمریکایی‌ها تروریستی است.

 علی لاریجانی در مصاحبه با شبکه الجزیره درباره برجام، گفت: دلیلی ندارد ایران به توافقی که تمامی جهانیان -به جز یک کشور مسئله‌ساز- به آن پایبند هستند، پایبند نباشد. آمریکایی‌ها به دنبال اجرایی کردن مسائل بسیاری هستند که بسیاری از آن‌ها عملی نشده است. این موضوع نیز نخستین مسئله نیست. در گذشته آمریکایی‌ها به دنبال ایجاد برخی مشکلات در منطقه یا علیه ایران بودند که در این امر نیز ناموفق عمل کردند، بنابراین میان امیال آن‌ها و آنچه در واقعیت رخ می‌دهد، تفاوت وجود دارد.وی با بیان اینکه آمریکای امروز، آمریکای گذشته نیست، تصریح کرد: شرایط دنیا تغییر کرده و در دید کلان پس از سرکار آمدن ترامپ، اعتماد کشور‌ها به آمریکا افول پیدا کرده و همبستگی گذشته به شدت شکاف برداشته است. این شکاف میان روسیه و آمریکا، چین و آمریکا، اروپا و آمریکا به خوبی قابل لمس است.لاریجانی درباره راهکار ایران برای عبور از تحریم و مشکلات ناشی از آن، بیان کرد: ایران کشور بزرگی است و امکانات متنوعی دارد، از نظر نیروی انسانی متخصصان گسترده‌ای دارد، ایران کشوری نیست که با این اقدامات از پای درآید.وی درباره مشکلات اقتصادی ناشی از اعمال تحریم علیه ایران، خاطرنشان کرد: در این زمینه باید به دو موضوع توجه کرد؛ نخست اینکه در حال حاضر ایران آنچنان متکی به نفت نیست، اگر چه زمانی اداره کشور در ایران متکی به نفت بود، اما در حال حاضر سهم نفت در بودجه کشور کمتر از ۲۰‌درصد است و مابقی بودجه از سایر محل‌ها تامین می‌شود. دوم آنکه هر استقلالی هزینه دارد، ما در حال حاضر در جنگ هستیم.رئیس قوه مقننه کشور گفت: علی‌رغم اینکه آمریکا و برخی از کشور‌هایی که آمریکا بر سر آن‌ها کلاه گذاشته به ایران ستم و تجاوز کردند، ما روی پای خود ایستاده و سلاح خود را تامین کردیم، اگر آمریکا به دلیل توانایی ساخت موشک برای ایران مسئله سازی می‌کند، به دلیل قدرت ماست، ایران برای داشتن این موشک‌ها زحمت کشیده است.لاریجانی درباره سیاست خارجی ایران، اذعان کرد: ما در سیاست خارجی متدولوژی خاصی داریم که با کار‌های تاکتیکی تغییری نمی‌کند. ما معتقدیم ایران باید با کشور‌های منطقه روابط صمیمانه داشته باشد و این موضوع از ابتدای انقلاب نیز همین گونه بوده است.
وی با بیان اینکه ایران به کشوری تجاوز نکرده است، ادامه داد: قطر هیچ سابقه سوئی از دوستی با ایران ندارد، ما همیشه با قطر دوست بودیم، بسیاری از کشور‌های منطقه با ایران دوست هستند، ما با هیچ یک از کشور‌های منطقه مشکلی نداریم.رئیس مجلس  اظهار کرد: ایران مورد تجاوز قرار گرفت، اما به هیچ کشوری تجاوز نکرد، ما نمی‌خواهیم رفتار ما باعث ایذاء سایر کشور‌ها شود، اما وضع آمریکا متفاوت است، آمریکا با ما دشمنی می‌کند.لاریجانی با طرح این پرسش که علت دشمنی آمریکا با ایران چیست؟ خاطرنشان کرد: آمریکا زمانی ایران را پایگاه خود کرده بود و شاه عامل این کشور بود، اما با بیرون کردن شاه از ایران دشمنی آمریکا با ما شروع شد، مادامی که کشور‌های منطقه با ایران روابط دوستانه داشته باشند، ما با آن‌ها دشمنی نمی‌کنیم، چرا که آن‌ها را کشور‌های مسلمان دانسته و با آن‌ها دوستی داریم.رئیس قوه مقننه درباره مشکلات اقتصادی ایران و تاثیر تحریم‌ها در کاهش ارزش پول ملی و مسائل ارزی کشور، گفت: تمامی مشکلاتی که در ایران وجود دارد، معلول این موضوع نیست، برخی از مشکلات ایران با تغییر ساختار‌های اقتصادی اصلاح می‌شود و این امر در ایران شروع شده است.رئیس مجلس  با بیان اینکه ایران در مسائل هسته‌ای روی کمک هیچ کشوری حساب نکرد، اظهار کرد: لازم بود ما از نظر هسته‌ای به جایگاهی برسیم که قابل تغییر نباشد و این کار را انجام دادیم. جایگاه ایران در مسائل هسته‌ای قابل انکار نیست، به همین دلیل آقای اوباما به رهبر انقلاب دو نامه نوشت و خواستار مذاکره شد، ایران از نظر تکنولوژی به نقطه مورد نظر خود رسید.
وی ادامه داد: ما روی کمک هیچ کشوری حساب نکردیم، آمریکایی‌ها تقاضای مذاکره کردند تا موضوع حل و فصل شود، پس از ۳ سال بحث و مذاکره توافق حاصل شد، اما از آنجایی که آمریکا ذاتاً مسئولیت شناس نیست، این توافق را برهم زد. ایران در مسائل هسته ای، استراتژی درستی را پیگیری کرد.لاریجانی اظهار کرد: ایران با کشور‌های چین، روسیه و ترکیه روابط بسیار سنگین اقتصادی دارد و کشور‌هایی که با ایران همکاری نمی‌کنند، خودشان محروم می‌شوند. ایران کشوری نیست که بتوان آن را نادیده گرفت.

 

 

 

انتقاد  از حاشیه‌سازی‌ها در جریان  سیل‌؛
برخی فقط دنبال عکس گرفتن بودند

گروه  سیاسی:  
یك  عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: امروز باید دست به دست هم بدهیم تا آنچه بایسته است انجام دهیم و توجه داشته باشیم که خدایی هم وجود دارد. خیلی‌ها هستند که بی‌صدا و بی‌ادعا و بی‌ریا کاری انجام می‌دهند. البته برخی- ولو اندک- هستند که می‌خواهند فقط خودشان را نشان بدهند و عکس بگیرند که امثال این افراد را در طول تاریخ داشتیم و الان هم داریم.
 حجت‌الاسلام  سیدرضا اکرمی با اشاره به حادثه سیل اخیر در استان‌های کشور و نحوه ورود نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی و حاشیه‌های سیاسی این اتفاقات توضیح داد: ایران یک کشور حادثه‌خیز است و این موضوع مختص امروز نیست و تجربه و موقعیت جغرافیایی کشور و تاریخچه ایران این مساله را تایید می‌کند. ماجرای سیل نیز فقط مربوط به عید نوروز ۹۸ و روزهای واپسین سال ۹۷ نمی‌شود. ما قبلا نیز در استان‌های کشور سیل را تجربه کرده بودیم، ولی سیلی که این بار اتفاق افتاد شاید در طول صد سال یا ۷۰ سال اخیر سابقه نداشته و از این حیث می‌توان آن را ویژه دانست. ما در برخورد با حوادث با سه مقطع زمانی مهم روبه‌رو هستیم. مقطع اول پیش از حادثه، مقطع بعدی حین حادثه و مقطع سوم بعد از حادثه است که دو مقطع زمانی ابتدایی گذشته و الان در مقطع بعد از حادثه هستیم. ما الان باید تلاش کنیم تا خسارات به حداقل برسد یا کاهش پیدا کند.
او با اشاره به ادامه سیل در استان خوزستان تصریح کرد: امروز خوزستان در معرض سیل قرار دارد و باید بکوشیم تا افرادی را که در معرض خطر هستند، نجات بدهیم و خطرات را به حداقل رسانده و امکانات لازم را در اختیار سیل‌زده‌ها قرار بدهیم. ما شاهد بودیم و همه دیدیم که سیل‌زده‌ها همه چیز خودشان را از دست داده‌اند. خواه دام، خواه خانه و مسکن، وسایل منزل و... را سیل‌زده‌ها از دست داده‌اند و حالا با امکانات کم زیر چادر زندگی می‌کنند.اکرمی افزود: ما باید تلاش کنیم و همکاری و همدلی داشته باشیم تا از طرق مختلف اعم از کمیته امداد، هلال احمر، مساجد و انجمن‌های مردمی و... به سیل‌زده‌ها کمک کنیم تا آنان سختی کمتری را متحمل شوند. ما باید بعد از این اقدامات نیز با درایت و بصیرت برای حادثه‌دیدگان و خسارت‌دیده‌ها شرایط بازگشت به جامعه و زندگی را فراهم کینم. باید برای آنان خانه‌سازی شود. فرض کنیم که خودمان سیل‌زده هستیم و خودمان خسارت دیدیم و در این شرایط چه توقعاتی از دیگران داشتیم و به همان میزان به حادثه‌دیدگان کمک کنیم.  یقینا حادثه سیل یک امتحان الهی برای حادثه‌دیدگان و ماست که صبر و مقاومت سیل‌دیدگان و نوع‌دوستی و همکاری و همدلی سایرین با حادثه‌دیدگان سنجیده شود.
او همچنین با اشاره به اظهارات اخیر روحانی در انتقاد از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم رودخانه‌ها و عملکرد مسئولان در نحوه برخورد با حوادث طبیعی، تصریح کرد: کسی نمی‌تواند بگوید که ما در زندگی خودمان خطایی نداشتیم و بیخود آمدید مجوز دادید و کنار رودخانه ساخت‌وساز انجام دادید. امروز آنچه که ساخته شده بود، خراب شده و حالا باید برای آینده تلاش کنیم که ‌آزموده را آزمودن خطاست‌. این فعال سیاسی در پاسخ به این سؤال که نحوه پوشش اخبار مرتبط با سیل در صداوسیما به نوعی در حمایت از اقدامات سپاه و انتقاد از دولت بود و این رویه چه تاثیری بر فضای روانی جامعه و ایجاد تنش‌های اجتماعی ایفا کرد، گفت: مرحوم آقای فلسفی می‌گفتند که ‌شرقی‌ها اعتدال ندارند یا دچار افراط و یا دچار تفریط هستند‌. ما یک روزی این طرف و روزی آن طرف غش می‌کنیم. ما نباید دنبال این موضوع باشیم که بین دستگاه‌های کشور چه کسی خوب کار کرد و چه کسی بد کار کرد.
او افزود: امروز باید دست به دست هم بدهیم تا آنچه که بایسته است انجام بدهیم و توجه داشته باشیم که خدایی هم وجود دارد. خیلی‌ها هستند که بی‌صدا و بی‌ادعا و بی‌ریا کاری انجام می‌دهند. البته برخی- ولو اندک- هستند که می‌خواهند فقط خودشان را نشان بدهند و عکس بگیرند که امثال این افراد را در طول تاریخ داشتیم و الان هم داریم.اکرمی اظهار کرد: البته تعداد این افراد زیاد نیست. افرادی که مدام دنبال نکته‌سنجی و عیب‌گیری یا همین طور کسانی که دنبال بهانه‌جویی هستند زیاد نیستند. ما نباید به این ‌برخی‌ها‌ توجه کنیم. این کشور رهبر دارد، این کشور رئيس‌جمهوری‌، قانون و مجلس دارد و همه و همه باید دست در دست هم بدهیم تا انشاءاله به سیل‌زده‌ها کمک رسانی شود و انشاءاله چنین حوادثی تکرار نشود.

 

 

 

 

رئیس قوه قضاییه: با اقدام  آمریکا  مقابله به مثل شود

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت آسیب‌شناسی سیلاب‌هاي اخیر در کشور به دور از فضاهای هیجانی و رسانه ای، گفت: دستگاه قضایی به دنبال یک مسئول خاص در مقطعی خاص نیست بلکه معتقدیم با انجام یک کار تحقیقی و دقیق، هر مسئولی در هر مقطع زمانی باید پاسخگوی عملکرد خود در زمینه سیلاب‌هاي اخیر باشد.
آيت‌اله سیدابراهیم رئیسی در جلسه مسئولان عالی قضایی  با بیان اینکه گاهی ترک فعل‌ها از فعل‌ها خسارت‌بارتر است، ادامه داد: بی توجهی‌ها از ناحیه هیچ کس پذیرفته نیست و دستگاه قضایی تا رسیدن به نتیجه مشخص و اعلام آن به مردم، بررسی‌هاي خود را ادامه خواهد داد. مردم و سازمان‌هاي مردم نهاد نیز باید در این زمینه حساسیت لازم را داشته باشند زیرا اگر چنین نباشد، مدتی بعد برخلاف روال طبیعی که باید برای نزول رحمت الهی خوشحال باشیم، بارش‌ها به دغدغه بخشی از مردم کشور تبدیل خواهدشد.رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدام احتمالی ایالات متحده آمریکا برای قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌هاي تروریستی، این اقدام را مانند سایر شرارت‌هاي آمریکا محکوم به شکست دانست و خاطرنشان کرد: کشوری که در کارنامه اش چیزی جز تسلیح، هدایت و پناه دادن جریان‌هاي تروریستی وجود ندارد، نیروی مسلح رسمی یک کشور را که همواره در مسیر کمک به مردم و دفاع از نهضت‌هاي اسلامی پیشگام بوده است، تروریست می داند. گرچه این اقدام به لحاظ سیاسی و حقوقی هیچ اعتباری نزد دولت‌ها و ملت‌هاي جهان ندارد اما به فرض که آمریکا به عنوان یک حکومت منفور و مسئول جنایات سنگین در منطقه غرب آسیا و سایر نقاط جهان بخواهد چنین اقدامی را دنبال کند، شایسته است که وزارت محترم امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی، مقابله به مثل کنند زیرا طبعا چنین برخوردی نزد افکار عمومی جهان که از کارنامه خونین آمریکا در حمایت از تروریسم آگاه است، پذیرفته خواهد بود.

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد