کد خبر: ۱۱۶۱۷۱
دادگاه خاتمی علنی برگزار، اما حق انتشار جزییات آن ممنوع شد!

خاتمی: پرونده انتخابات ۸۸ یک غصه عمومی است

گروه سیاسی: مهدی محمودیان یكی از فعالان سیاسی كه در مقابل ساختمان دادگستری در میدان ارگ (۱۵ خرداد) تهران برای حضور در سومین جلسه دادگاه محمدرضا خاتمی، دبیرکل پیشین حزب مشارکت، حاضر شده بود در توییتی نوشت: در حالی كه می‌گویند دادگاه علنی برگزار می‌شود اما فقط ۵ نفر را به دادگاه راه دادند و البته اعلام كردند هیچكس حق علنی كردن دفاعیات خاتمی را ندارد!

این دادگاه برای رسیدگی به اتهام نشر اکاذیب، به دلیل مصاحبه وی با سایت رو در رو و بیان این مطلب كه در انتخابات سال ۸۸، هشت‌میلیون رای به آرا اضافه شد، در شعبه ۱۰۵۷ مجتمع قضایی ویژه رسیدگی به جرائم کارکنان دولت، برگزار شد.  عرب سرخی، شکوری راد، تاجزاده و آذر منصوری از جمله فعالان سیاسی اصلاح طلبی بودند که در جمعیت به چشم می‌خوردند؛ در جلسه‌  اول دادگاه به آنان و تعداد قابل توجهی از خبرنگاران نیز باوجود اینکه اجازه نداشتند دفاعیات خاتمی را در جلسه‌ی اول منتشر کنند اجازه‌ حضور داده شده بود اما این‌بار  نتوانستند  به شعبه‌  ۱۰۵۷ که جلسه در آن برگزار می‌شد راه پیدا کنند. به مرور و پس از حدود چهل دقیقه از ساعت نه صبح که به عنوان موعد شروع دادگاه عنوان شده بود جمعیت نیز از حضور در جلسه دادگاه ناامید و به مرور پراکنده شده و محل مجتمع قضایی را ترک کردند.
​دستمان پُر است، سعی می‌کنم فتنه واقعی را نشان دهم
 سیدمحمدرضا خاتمی پس از برگزاری سومین جلسه رسیدگی به اتهاماتش مبنی بر نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی با حضور در جمع خبرنگاران درباره روند رسیدگی به اتهاماتش در دادگاه گفت: برای من جالب بود که صحنه دادگاه به گونه‌ای آرایش داده شده بود که دادگاه علنی بود اما از قبل بخش قابل توجهی از صندلی‌ها توسط برخی از دوستان پر شده بود و دوربین‌های فیلمبرداری که احتمالا متعلق به خود دادگاه بود، از قبل چیده شده بودند.وی ادامه داد: دادگاه عنوان علنی داشت اما بهتر از این می‌توانست برگزار شود. آقای رئیس دادگاه بسیار سعه صدر داشتند و اجازه می‌دادند دفاعیات بیان شود که این کار قابل تقدیر است اما آمدن خود آقای قطبی رئیس دادسرای فرهنگ و رسانه نشان‌دهنده آن است که دفاعیات اول ما بسیار موثر بوده است و به قول دوستی ما با ماشین حساب وارد دادگاه شده بودیم.
خاتمی افزود: بر خلاف آنچه که یک عده تصور می‌کردند که ما دستمان خالی است، دستمان پر است و دفاعیات خود را ادامه می‌دهیم.وی درباره اینکه کیفرخواست براساس صحبت‌های او مبنی بر تقلب در انتخابات ۸۸ و تقلب در هشت میلیون رأی تنظیم شده است، گفت: برای هشت میلیون تقلب مستندات دقیقی وجود دارد که در بخش اول و دوم دفاعیات خود ارائه کرده‌ام اما هنوز بسیاری از ابعاد انتخابات سال ۸۸ باقی مانده است که بسیار اهمیت دارد اما همانگونه که بارها تاکید کرده‌ام شاید در شرایط فعلی کشور پرداختن به این موضوعات به صلاح نباشد اما به هر حال دادگاه تصمیمش را گرفته است، رسیدگی کند و ما هم می‌پذیریم با توجه به اینکه دادگاه گفته می‌شود علنی است. با وجود اینکه بارها اعلام شده است که دادگاه علنی است اما اجازه انتشار محتویات داده نمی‌شود که مقداری علنی بودن دادگاه را زیر سؤال می‌برد.
نایب رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی ادامه داد: غصه انتخابات سال ۸۸ یک غصه عمومی است. با سرنوشت همه، نه فقط افراد سیاسی بلکه جامعه گره خورده و با گذشت ۱۰ سال صلاح نیست این غصه همچنان محل دعوای بین نیروهایی باشد که در داخل کشور می‌خواهند، فعالیت کنند. این غصه باید خاتمه پیدا کند.وی ادامه داد: از این لحاظ خوشحال هستم که این فرصت به کسانی که منتقد انتخابات ۸۸ هستند، داده می‌شود تا دیدگاه‌ها و نظراتشان را بیان کنند. معتقدم این دادگاه می‌تواند ختم دعواهای سال ۸۸ باشد به شرط آنکه انصاف در آن رعایت شود و همچنان در بر پاشنه لجاجت نچرخد و نگویند چیزی که غیر از این که ما گفته‌ایم نیست.خاتمی با بیان اینکه اسناد و مدارک متقنی وجود دارد، گفت: من سعی می‌کنم بر این مبنا فتنه واقعی را نشان دهم که چه چیزی بوده است. می‌خواهم دامن نظام را از موضوع تقلب تبرئه کنم و اگر فرصت شد در قسمت‌های بعدی دفاعیاتم خواهم گفت باید بررسی کنیم که چه کسانی این دام را برای نظام پهن کرده‌اند برای اینکه بزرگان ما را به اشتباه انداخته‌اند.
نماینده ششمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انتخابات سال ۸۸ تمام شده است و ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد خوب یا بد به اتمام رسیده است. نه می‌توانیم آن انتخابات را باطل کنیم و نه می‌توانیم نتایج حاصل از آن را تغییر دهیم اما باید این درس عبرتی باشد برای اینکه به قانون و آرای مردم پایبند باشیم و نخواهیم صحنه را مدیریت کنیم. وی تاکید کرد: اگر این عبرت گرفته شود جای امیدواری است با توجه به اینکه انتخابات سال آینده نزدیک است، می‌توانیم انتخابات بهتری را برگزار کنیم. آن چیزی که برای من در این میان مهم است، دفاع از حق و حقیقت است و معتقدم حق و حقیقت است که باقی می‌ماند و اگر به این دو مهم توجه کنیم هیچ‌کس ضرر نخواهد کرد. خاتمی ادامه داد: آن چیزی که در این میان بسیار حائز اهمیت است افکار عمومی است و معتقدم در فرصت مناسب افکار عمومی را در جریان آن چیزی که در این دادگاه گذشته است، قرار خواهم داد.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه شما در دادگاه اعداد و ارقامی را ارائه کرده‌اید، آنها را از طریق چه مجاری‌ به دست آورده‌اید، گفت: در بخش اول دفاعیاتم هم عنوان کردم؛ من ادعایی ندارم و نه دسترسی به پشت پرده‌ای دارم و نه غیب‌گو و رمال هستم. هنگامی که این پرونده برایم تشکیل شد، از اقصی نقاط کشور علاقمندان و دوستان و کسانی که به دنبال این کار بودند، شواهد و مدارکی را ارسال کردند. هنگامی که به این مدارک توجه کردم، متوجه شدم همه این‌ها اسناد و مدارکی است که در رسانه‌های رسمی کشور منتشر شده و یا گزارشات مجاری قانونی مانند گزارش تفسیری شورای نگهبان و یا بیانیه‌های منتشر شده از سوی وزارت کشور است. من تمامی این‌ها را مبنا قرار دادم و اگر شما هم الان بخواهید آنها را مشاهده کنید برایتان قابل دسترسی است. البته این را بگویم که بعضی از این اسناد از سال ۹۰ و ۹۱ پاک شده است که من به آنها و همچنین پشت پرده دسترسی نداشته‌ام که بدانم واقعا چه اتفاقی افتاده است اما به نظرم آنچه که درست است، من با عدد و رقم منتشر شده از سوی مدارج رسمی توانستم ادعای خودم را به اثبات برسانم.نایب رئیس اسبق مجلس  تاکید کرد: این هشت میلیون حداقل عددی است که عنوان می‌شود اما اگر واقعا سیستمی وجود داشت و تحقیق کاملی به عمل می‌آمد، مثلا نمایندگان مجلس، دولت و وزارت کشور، آنها می‌توانند این کار را انجام دهند و بگویند که عدد و رقم واقعی چقدر بوده است.

 

 

 

نصر‌الله: ترامپ باید  منتظر تماس ایران  بماند
دبیر کل حزب اله لبنان در مورد اظهارات اخیر رئيس‌جمهوری آمریکا مبنی بر اینکه ایران به دنبال مذاکره با واشنگتن است، اظهارداشت: ‌ترامپ باید مدت‌ها منتظر بماند تا تماسی از ایران دریافت کند‌.
سید حسن نصر اله گفت: محور مقاومت در برابر تحقق طرح معامله قرن آمریکا خواهد ایستاد؛ چرا که ما قویاً امیدواریم که ملت‌های منطقه می‌توانند مانع از تحقق ‌جنایت معامله قرن‌شوند.دبیر کل جنبش حزب‌اله لبنان گفت: هدف از معامله قرن این است که هر گونه بحث و گفت‌وگو بر سر قدس، نوار غزه و آوارگان فلسطینی در خارج از سرزمین‌های اشغالی برای همیشه مسکوت بماند.او به حرف‌های ‌کاندولیزا رایس‌، وزیر خارجه‌  اسبق آمریکا در مورد ‌طرح خاورمیانه جدید‌ اشاره کرد و گفت:  هدف از این طرح تثبیت ‌کشور اسرائیل‌ بود که شکست خورد.سید حسن نصراله به ‌بهارهای عربی‌ بعد از ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت:  این انقلاب‌ها به دلیل نبود رهبران بزرگ از مسیر خود منحرف شدند و دولت آمریکا خواست با استفاده از این بهارها، میوه فاسدی بچیدند که این میوه همان ‌معامله قرن‌ است.او به توانایی‌های مقاومت فلسطین در نوار غزه اشاره کرد و گفت: گروه‌های مقاومت در این منطقه می‌توانند در هر جنگ پیش‌رو بر کنترل مساحت‌های گسترده‌ای در فلسطین اشغالی را به دست بگیرند.وی تاکید کرد: ایران به عنوان یک قدرت بزرگ منطقه‌ای و واقعی که توان و قدرت آن درونی است، از مهم‌ترین عناصر قدرت در وضعیت کنونی ما است.

 

 

دشمن به دنبال ناامیدکردن مردم است
رئیس قوه قضائیه گفت: امروز دشمن به دنبال ناامیدکردن مردم است و ما باید این توطئه را با عمل و اقدام خود خنثی کنیم.
آیت‌اله سید ابراهیم رئیسی تصریح کرد: باید نسبت به کار‌هایی که انجام شده، خداوند متعال را شاکر باشیم و مسئولانی که این گام‌ها را برداشتند، حتماً نزد خدا ماجور هستند.رئیس قوه قضائیه با اشاره به ویژگی‌های مدیریت در نظام اسلامی، ادامه داد: امروز قوی‌ترین نظام کنترلی، خودکنترلی است؛ به نحوی که خود کارکنان، قانونمند عمل کنند و تخلف نکنند. نظام خودکنترلی به عنوان کارآمدترین نظام کنترلی در گرو اعتقاد به خداست و هرچه معنویت و اخلاق در یک سازمان بیشتر باشد، تخلف و نارسایی کمتر و کارآمدی بیشتر می‌شود.رئیسی در ادامه با تاکید بر لزوم نظارت بر بخش‌های مختلف، خاطرنشان کرد: در نگاه امام علی(ع) اصل بر اعتماد و کنترل است. هرگز نباید از کنترل نگران بود زیرا این امر برای افزایش اعتماد است. اعتماد نیز یک امر مقطعی نیست و نیاز به تداوم دارد. استمرار اعتماد در گرو کنترل و نظارت است و این نظارت‌ها می‌تواند کارآمدی و سلامت یک مجموعه را تضمین کند.رئیس قوه قضائیه درباره اجرای عدالت نیز گفت: در نظام اسلامی، امام عادل در رأس نظام است اما این کافی نیست و در تمام لایه‌های حکومت باید از ملکه عدالت برخوردار باشند تا مردم طعم شیرین عدالت را بچشند.رئیسی با تاکید بر اینکه همه ما در دستگاه‌های مختلف باید مجری فرمان مقام معظم رهبری باشیم و به فعل‌ها و ترک فعل‌ها توجه کنیم، اظهار کرد: گاهی خسارت برخی از ترک فعل‌ها به نظام و کشور و مردم بیشتر از بسیاری از فعل‌ها است. برنامه ما در دستگاه قضائی این است که از هر فعل و اقدام مدیران که شجاعانه، مبتکرانه، خلاقانه، برای حفظ اقتصاد ملی، برای مقابله با تحریم‌ها، برای کارآمدی دستگاه مربوطه خودشان، برای رونق تولید و برای جلوگیری از توقف یک کارگاه باشد، با همه وجود حمایت کنیم.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
1398/3/12 -  شماره 4444
جستجو
جستجو
بالای صفحه
کد خبر: ۱۱۶۱۷۱
دادگاه خاتمی علنی برگزار، اما حق انتشار جزییات آن ممنوع شد!

خاتمی: پرونده انتخابات ۸۸ یک غصه عمومی است

گروه سیاسی: مهدی محمودیان یكی از فعالان سیاسی كه در مقابل ساختمان دادگستری در میدان ارگ (۱۵ خرداد) تهران برای حضور در سومین جلسه دادگاه محمدرضا خاتمی، دبیرکل پیشین حزب مشارکت، حاضر شده بود در توییتی نوشت: در حالی كه می‌گویند دادگاه علنی برگزار می‌شود اما فقط ۵ نفر را به دادگاه راه دادند و البته اعلام كردند هیچكس حق علنی كردن دفاعیات خاتمی را ندارد!

این دادگاه برای رسیدگی به اتهام نشر اکاذیب، به دلیل مصاحبه وی با سایت رو در رو و بیان این مطلب كه در انتخابات سال ۸۸، هشت‌میلیون رای به آرا اضافه شد، در شعبه ۱۰۵۷ مجتمع قضایی ویژه رسیدگی به جرائم کارکنان دولت، برگزار شد.  عرب سرخی، شکوری راد، تاجزاده و آذر منصوری از جمله فعالان سیاسی اصلاح طلبی بودند که در جمعیت به چشم می‌خوردند؛ در جلسه‌  اول دادگاه به آنان و تعداد قابل توجهی از خبرنگاران نیز باوجود اینکه اجازه نداشتند دفاعیات خاتمی را در جلسه‌ی اول منتشر کنند اجازه‌ حضور داده شده بود اما این‌بار  نتوانستند  به شعبه‌  ۱۰۵۷ که جلسه در آن برگزار می‌شد راه پیدا کنند. به مرور و پس از حدود چهل دقیقه از ساعت نه صبح که به عنوان موعد شروع دادگاه عنوان شده بود جمعیت نیز از حضور در جلسه دادگاه ناامید و به مرور پراکنده شده و محل مجتمع قضایی را ترک کردند.
​دستمان پُر است، سعی می‌کنم فتنه واقعی را نشان دهم
 سیدمحمدرضا خاتمی پس از برگزاری سومین جلسه رسیدگی به اتهاماتش مبنی بر نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی با حضور در جمع خبرنگاران درباره روند رسیدگی به اتهاماتش در دادگاه گفت: برای من جالب بود که صحنه دادگاه به گونه‌ای آرایش داده شده بود که دادگاه علنی بود اما از قبل بخش قابل توجهی از صندلی‌ها توسط برخی از دوستان پر شده بود و دوربین‌های فیلمبرداری که احتمالا متعلق به خود دادگاه بود، از قبل چیده شده بودند.وی ادامه داد: دادگاه عنوان علنی داشت اما بهتر از این می‌توانست برگزار شود. آقای رئیس دادگاه بسیار سعه صدر داشتند و اجازه می‌دادند دفاعیات بیان شود که این کار قابل تقدیر است اما آمدن خود آقای قطبی رئیس دادسرای فرهنگ و رسانه نشان‌دهنده آن است که دفاعیات اول ما بسیار موثر بوده است و به قول دوستی ما با ماشین حساب وارد دادگاه شده بودیم.
خاتمی افزود: بر خلاف آنچه که یک عده تصور می‌کردند که ما دستمان خالی است، دستمان پر است و دفاعیات خود را ادامه می‌دهیم.وی درباره اینکه کیفرخواست براساس صحبت‌های او مبنی بر تقلب در انتخابات ۸۸ و تقلب در هشت میلیون رأی تنظیم شده است، گفت: برای هشت میلیون تقلب مستندات دقیقی وجود دارد که در بخش اول و دوم دفاعیات خود ارائه کرده‌ام اما هنوز بسیاری از ابعاد انتخابات سال ۸۸ باقی مانده است که بسیار اهمیت دارد اما همانگونه که بارها تاکید کرده‌ام شاید در شرایط فعلی کشور پرداختن به این موضوعات به صلاح نباشد اما به هر حال دادگاه تصمیمش را گرفته است، رسیدگی کند و ما هم می‌پذیریم با توجه به اینکه دادگاه گفته می‌شود علنی است. با وجود اینکه بارها اعلام شده است که دادگاه علنی است اما اجازه انتشار محتویات داده نمی‌شود که مقداری علنی بودن دادگاه را زیر سؤال می‌برد.
نایب رئیس اسبق مجلس شورای اسلامی ادامه داد: غصه انتخابات سال ۸۸ یک غصه عمومی است. با سرنوشت همه، نه فقط افراد سیاسی بلکه جامعه گره خورده و با گذشت ۱۰ سال صلاح نیست این غصه همچنان محل دعوای بین نیروهایی باشد که در داخل کشور می‌خواهند، فعالیت کنند. این غصه باید خاتمه پیدا کند.وی ادامه داد: از این لحاظ خوشحال هستم که این فرصت به کسانی که منتقد انتخابات ۸۸ هستند، داده می‌شود تا دیدگاه‌ها و نظراتشان را بیان کنند. معتقدم این دادگاه می‌تواند ختم دعواهای سال ۸۸ باشد به شرط آنکه انصاف در آن رعایت شود و همچنان در بر پاشنه لجاجت نچرخد و نگویند چیزی که غیر از این که ما گفته‌ایم نیست.خاتمی با بیان اینکه اسناد و مدارک متقنی وجود دارد، گفت: من سعی می‌کنم بر این مبنا فتنه واقعی را نشان دهم که چه چیزی بوده است. می‌خواهم دامن نظام را از موضوع تقلب تبرئه کنم و اگر فرصت شد در قسمت‌های بعدی دفاعیاتم خواهم گفت باید بررسی کنیم که چه کسانی این دام را برای نظام پهن کرده‌اند برای اینکه بزرگان ما را به اشتباه انداخته‌اند.
نماینده ششمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انتخابات سال ۸۸ تمام شده است و ریاست جمهوری آقای احمدی‌نژاد خوب یا بد به اتمام رسیده است. نه می‌توانیم آن انتخابات را باطل کنیم و نه می‌توانیم نتایج حاصل از آن را تغییر دهیم اما باید این درس عبرتی باشد برای اینکه به قانون و آرای مردم پایبند باشیم و نخواهیم صحنه را مدیریت کنیم. وی تاکید کرد: اگر این عبرت گرفته شود جای امیدواری است با توجه به اینکه انتخابات سال آینده نزدیک است، می‌توانیم انتخابات بهتری را برگزار کنیم. آن چیزی که برای من در این میان مهم است، دفاع از حق و حقیقت است و معتقدم حق و حقیقت است که باقی می‌ماند و اگر به این دو مهم توجه کنیم هیچ‌کس ضرر نخواهد کرد. خاتمی ادامه داد: آن چیزی که در این میان بسیار حائز اهمیت است افکار عمومی است و معتقدم در فرصت مناسب افکار عمومی را در جریان آن چیزی که در این دادگاه گذشته است، قرار خواهم داد.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه شما در دادگاه اعداد و ارقامی را ارائه کرده‌اید، آنها را از طریق چه مجاری‌ به دست آورده‌اید، گفت: در بخش اول دفاعیاتم هم عنوان کردم؛ من ادعایی ندارم و نه دسترسی به پشت پرده‌ای دارم و نه غیب‌گو و رمال هستم. هنگامی که این پرونده برایم تشکیل شد، از اقصی نقاط کشور علاقمندان و دوستان و کسانی که به دنبال این کار بودند، شواهد و مدارکی را ارسال کردند. هنگامی که به این مدارک توجه کردم، متوجه شدم همه این‌ها اسناد و مدارکی است که در رسانه‌های رسمی کشور منتشر شده و یا گزارشات مجاری قانونی مانند گزارش تفسیری شورای نگهبان و یا بیانیه‌های منتشر شده از سوی وزارت کشور است. من تمامی این‌ها را مبنا قرار دادم و اگر شما هم الان بخواهید آنها را مشاهده کنید برایتان قابل دسترسی است. البته این را بگویم که بعضی از این اسناد از سال ۹۰ و ۹۱ پاک شده است که من به آنها و همچنین پشت پرده دسترسی نداشته‌ام که بدانم واقعا چه اتفاقی افتاده است اما به نظرم آنچه که درست است، من با عدد و رقم منتشر شده از سوی مدارج رسمی توانستم ادعای خودم را به اثبات برسانم.نایب رئیس اسبق مجلس  تاکید کرد: این هشت میلیون حداقل عددی است که عنوان می‌شود اما اگر واقعا سیستمی وجود داشت و تحقیق کاملی به عمل می‌آمد، مثلا نمایندگان مجلس، دولت و وزارت کشور، آنها می‌توانند این کار را انجام دهند و بگویند که عدد و رقم واقعی چقدر بوده است.

 

 

 

نصر‌الله: ترامپ باید  منتظر تماس ایران  بماند
دبیر کل حزب اله لبنان در مورد اظهارات اخیر رئيس‌جمهوری آمریکا مبنی بر اینکه ایران به دنبال مذاکره با واشنگتن است، اظهارداشت: ‌ترامپ باید مدت‌ها منتظر بماند تا تماسی از ایران دریافت کند‌.
سید حسن نصر اله گفت: محور مقاومت در برابر تحقق طرح معامله قرن آمریکا خواهد ایستاد؛ چرا که ما قویاً امیدواریم که ملت‌های منطقه می‌توانند مانع از تحقق ‌جنایت معامله قرن‌شوند.دبیر کل جنبش حزب‌اله لبنان گفت: هدف از معامله قرن این است که هر گونه بحث و گفت‌وگو بر سر قدس، نوار غزه و آوارگان فلسطینی در خارج از سرزمین‌های اشغالی برای همیشه مسکوت بماند.او به حرف‌های ‌کاندولیزا رایس‌، وزیر خارجه‌  اسبق آمریکا در مورد ‌طرح خاورمیانه جدید‌ اشاره کرد و گفت:  هدف از این طرح تثبیت ‌کشور اسرائیل‌ بود که شکست خورد.سید حسن نصراله به ‌بهارهای عربی‌ بعد از ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت:  این انقلاب‌ها به دلیل نبود رهبران بزرگ از مسیر خود منحرف شدند و دولت آمریکا خواست با استفاده از این بهارها، میوه فاسدی بچیدند که این میوه همان ‌معامله قرن‌ است.او به توانایی‌های مقاومت فلسطین در نوار غزه اشاره کرد و گفت: گروه‌های مقاومت در این منطقه می‌توانند در هر جنگ پیش‌رو بر کنترل مساحت‌های گسترده‌ای در فلسطین اشغالی را به دست بگیرند.وی تاکید کرد: ایران به عنوان یک قدرت بزرگ منطقه‌ای و واقعی که توان و قدرت آن درونی است، از مهم‌ترین عناصر قدرت در وضعیت کنونی ما است.

 

 

دشمن به دنبال ناامیدکردن مردم است
رئیس قوه قضائیه گفت: امروز دشمن به دنبال ناامیدکردن مردم است و ما باید این توطئه را با عمل و اقدام خود خنثی کنیم.
آیت‌اله سید ابراهیم رئیسی تصریح کرد: باید نسبت به کار‌هایی که انجام شده، خداوند متعال را شاکر باشیم و مسئولانی که این گام‌ها را برداشتند، حتماً نزد خدا ماجور هستند.رئیس قوه قضائیه با اشاره به ویژگی‌های مدیریت در نظام اسلامی، ادامه داد: امروز قوی‌ترین نظام کنترلی، خودکنترلی است؛ به نحوی که خود کارکنان، قانونمند عمل کنند و تخلف نکنند. نظام خودکنترلی به عنوان کارآمدترین نظام کنترلی در گرو اعتقاد به خداست و هرچه معنویت و اخلاق در یک سازمان بیشتر باشد، تخلف و نارسایی کمتر و کارآمدی بیشتر می‌شود.رئیسی در ادامه با تاکید بر لزوم نظارت بر بخش‌های مختلف، خاطرنشان کرد: در نگاه امام علی(ع) اصل بر اعتماد و کنترل است. هرگز نباید از کنترل نگران بود زیرا این امر برای افزایش اعتماد است. اعتماد نیز یک امر مقطعی نیست و نیاز به تداوم دارد. استمرار اعتماد در گرو کنترل و نظارت است و این نظارت‌ها می‌تواند کارآمدی و سلامت یک مجموعه را تضمین کند.رئیس قوه قضائیه درباره اجرای عدالت نیز گفت: در نظام اسلامی، امام عادل در رأس نظام است اما این کافی نیست و در تمام لایه‌های حکومت باید از ملکه عدالت برخوردار باشند تا مردم طعم شیرین عدالت را بچشند.رئیسی با تاکید بر اینکه همه ما در دستگاه‌های مختلف باید مجری فرمان مقام معظم رهبری باشیم و به فعل‌ها و ترک فعل‌ها توجه کنیم، اظهار کرد: گاهی خسارت برخی از ترک فعل‌ها به نظام و کشور و مردم بیشتر از بسیاری از فعل‌ها است. برنامه ما در دستگاه قضائی این است که از هر فعل و اقدام مدیران که شجاعانه، مبتکرانه، خلاقانه، برای حفظ اقتصاد ملی، برای مقابله با تحریم‌ها، برای کارآمدی دستگاه مربوطه خودشان، برای رونق تولید و برای جلوگیری از توقف یک کارگاه باشد، با همه وجود حمایت کنیم.

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد