کد خبر: ۱۱۷۵۱۱

مشارکت ۴۳ درصدی مردم استان در انتخابات

رئیس ستاد انتخابات استان درصد مشارکت و مجوع آرای ماخوذه در کل استان و نتایج نهایی سه حوزه انتخابیه را اعلام کرد.

علی‌حسین حسین‌زاده اظهار کرد: در استان خوزستان یک میلیون و ۵۲۳ هزار و ۹۱۴ نفر در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شرکت کردند و این رقم معادل حدود ۴۳ درصد واجدین شرایط در این دوره است.وی توضیح داد: سید محمد مولوی با کسب ۳۵۰۰۵ رای، سید مجتبی محفوظی با کسب ۲۱۴۰۲ رای و جلیل مختار با کسب ۱۹۸۴۲ رای، به عنوان منتخبین مردم آبادان در مجلس انتخاب شدند. در حوزه انتخابیه خرمشهر سید لفته احمدنژاد با ۹ هزار و ۶۳۸ رای از مجموع آرای ماخوذه ۴۷ هزار و ۴۶۶ رای در حوزه انتخابیه شادگان، مجید ناصری نژاد با ۱۲ هزار و ۵۵۵ رای از مجموع ۴۶ هزار و ۲۸ رای و در حوزه انتخابیه شوش محمد کعب عمیر ۲۳ هزار و ۳۵۸ رای از مجموع ۹۴۸۲۴ رای منتخب مردم در مجلس یازدهم شدند. همچنین علیرضا ورناصری با کسب ۳۷ هزار و ۴۱۱ رای به عنوان منتخب مردم مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل، راهی مجلس شد. در حوزه بهبهان و آغاجاری محمد طلامظلومی با ۱۸ هزار و ۲۸ رأی به صورت مستقیم راهی بهارستان شد. در حوزه انتخابیه ایذه و باغملک عبداله ایزدپناه با ۳۳ هزار و ۲۸۰ رای از مجموع ۱۲۷ هزار و ۵۰۶ آرای ماخوذه به مجلس راه یافت. ابراهیم متینیان با ۲۴ هزار و ۵۱۳ رأی، ۳۷ درصد آراء را   از حوزه انتخابیه رامهرمز  و  رامشیر راهی مجلس شد. همچنین  قاسم ساعدی به عنوان ‌منتخب مردم دشت آزادگان و هویزه  با ۱۹۵ هزار و ۸۹ رای از مجموع ۷۸۴ هزار و ۴۷ آرای ماخوذه به مجلس یازدهم راه یافت. در حوزه انتخابیه شوشتر و گتوند‌ سهراب گیلانی،با به دست آوردن ۳۱ هزار و ۸۵۳ رای پیروز انتخابات شد  و فریدون حسنوند با ۳۳ هزار و ۸۲۴ رأی به عنوان  منتخب مردم اندیمشک انتخاب شد.

 

 

افغانستان به زودی این توافق تاریخی را جشن خواهد گرفت؛
دشمنی طالبان و آمریکا با مذاكره پایان یافت

گروه بين‌الملل:   پس از ماه‌ها گفت‌وگو و مذاکره، سرانجام نقشه راهی برای پایان یافتن طولانی‌ترین جنگ آمریکا تدوین شد. 
این نقشه راه با یک آتش بس یک هفته‌ای شروع شد و انتظار می‌رود که در اواخر ماه جاری میلادی، به امضای یک توافق صلح میان آمریکا و طالبان ختم شود. نیمه شب شنبه،با  آتش بس یک هفته‌ای میان آمریکا و طالبان افغانستان وارد مرحله اجرایی شد. آمریکایی‌ها این آتش بس را درخواست کردند تا از حسن نیت طالبان در مذاکرات صلح اطمینان حاصل کنند. چرا که آمریکایی‌ها نسبت به کنترل رهبران طالبان بر تمام نیرو‌های پراکنده این گروه تردید دارند. آتش بس اجرا شد و تاکنون خبری از نقض بزرگ آن منتشر نشده است. وزارت خارجه آمریکا گفته است اگر این آتش بس سراسری با موفقیت اجرا شود، بلافاصله بعد از آن، توافق صلح میان آمریکا و طالبان امضا خواهد شد. همزمان با اجرای آتش بس، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، در بیانیه‌ای نوشت: «در هفته‌های اخیر، مذاکره کنندگان آمریکایی در دوحه با مشورت با دولت وحدت ملی، با طالبان بر سر یک کاهش خشونت سراسری و مهم در کل افغانستان به تفاهم رسیدند. در صورت اجرای موفقیت آمیز این تفاهم، انتظار می‌رود که امضای توافق آمریکا و طالبان، پیش برود. ما داریم آماده می‌شویم تا امضای (توافق) در ۲۹ فوریه اتفاق بیافتد.»بر اساس همین بیانیه، اندکی بعد از ۲۹ فوریه، مذاکرات بین الافغانی برای تدوین نقشه راه سیاسی آینده افغانستان و یک آتش بس دائمی و جامع شروع خواهد شد. مذاکره کنندگان طالبان با صدور بیانیه‌ای گفته اند که قبل از امضای توافق صلح با آمریکا، وضعیت امنیتی مناسبی ایجاد خواهد شد. افزون بر این، در آستانه اجرای آتش بس، سراج‌الدین حقانی، معاون رهبر طالبان، طی یادداشت کم سابقه‌ای در روزنامه نیویورک تایمز، با بیان اینکه طالبان در آستانه امضای توافق با آمریکاست، این توافق را تاریخی خواند و اعلام کرد بعد از اجرای موفقیت آمیز آن، طالبان می‌تواند با آمریکا، همکاری و حتی شراکت کند.
حقانی نوشت: «هم‌وطنان افغانستانی‌ام، به زودی این توافق تاریخی را جشن خواهند گرفت. زمانی که این (توافق) کاملا اجرا شود، افغانستانی‌ها شاهد خروج همه نیرو‌های خارجی خواهند بود. در حالی که ما به این مرحله می‌رسیم، من معتقدم که این آرزوی دوری نیست که ما به زودی روزی را شاهد خواهیم بود که در آن ما در کنار همه برادران و خواهران افغانستانی‌مان متحد شده و حرکت به سمت یک صلح پایدار را شروع کرده و پایه‌های یک افغانستان جدید را پی ریزی می‌کنیم.»
 اما هنوز معلوم نیست که این «افغانستان جدید» چگونه شکل خواهد گرفت. حقانی در یادداشت خود گفته است از نگرانی‌های داخل و خارج درباره شکل حکومت افغانستان بعد از خروج نیرو‌های خارجی، آگاه است. حقانی نوشت: «پاسخ من به چنین نگرانی‌هایی این است که {حکومت آینده افغانستان} به اجماع میان افغانستانی‌ها بستگی دارد.» وی در ادامه کار با همه طرف‌ها درباره یک نظام سیاسی جدید و جامع شد.با این حال، راه حل مشخصی برای شکل گیری چنین نظامی ارائه نکرده است. طالبان، دولت مستقر در کابل را دست نشانده خارجی می‌داند و از گفت‌وگو با آن قبل از خروج نیرو‌های خارجی از افغانستان خودداری می‌کند. ولی در عین حال، معلوم نیست که بعد از خروج آمریکایی‌ها به چه شکلی با دولت کابل گفت‌وگو خواهد کرد. توافق طالبان و آمریکا، اولویت‌های آن‌ها را منعکس می‌کند. به عقیده برخی کارشناسان، دولت دونالد ترامپ دنبال این است که قبل از انتخابات سوم نوامبر ۲۰۲۰، به یک «جنگ بی پایان» خاتمه دهد و بدین شکل موقعیت انتخاباتی خود را تقویت کند. از سوی دیگر، طالبان نیز از این تمایل ترامپ اطلاع دارند و ظاهرا می‌خواهند قبل از هرگونه تفاهم با دولت کابل، ابتدا از نیرو‌های خارجی در افغانستان راحت شوند. چرا که هم اکنون، به رغم اینکه طالبان بر اراضی وسیعی سیطره دارد، ولی نمی‌تواند به معنای واقعی دولت تشکیل دهد. طالبان، نیرو‌های خارجی را مهمترین مانع در این راه می‌دانند. بنابراین، آن‌ها احتمالا معتقدند که در صورت خروج نیرو‌های آمریکا، دست شان برای اعمال قدرت در افغانستان باز خواهد بود.
از سوی دیگر، به موازات پیشرفت گفت‌وگو‌های صلح میان طالبان و آمریکا، موضع دولت کابل به نحو چشمگیری تضعیف شده است. اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری، نخبگان حاکم را دچار اختلاف و تفرقه کرد. انتخابات ریاست جمهوری افغانستان در سپتامبر گذشته شد، اما به دلیل مطرح شدن ادعا‌های تقلب و تخلف در روند انتخابات، اعلام نتایج چند ماه به تاخیر افتاد. وقتی نتایج نشان داد که اشرف غنی پیروز شده است، عبداله عبداله، رئیس اجرائی دولت و رقیب اصلی غنی، نتایج را قبول نکرد و قول داد دولت موازی تشکیل دهد.
 سوای اختلافات غنی و عبداله، انتخابات اخیر افغانستان از نظر مشارکت مردمی، در سطح پایینی بود. تعداد کمی، کمتر از دو میلیون در انتخابات شرکت کردند. امری که به گفته کارشناسان، از ناامیدی روزافزون مردم از سیستم انتخاباتی حکایت دارد. از همین رو، هم اکنون تردید‌هایی درباره توانایی دولت افغانستان در مشارکت و مدیریت گفت‌وگو‌های صلح وجود دارد. جدای از این، طالبان ممکن است بعد از خروج نیرو‌های خارجی، دولت افغانستان را فاقد مشروعیت لازم برای شراکت بداند. زلمای خلیلزاد، نماینده آمریکا در مذاکرات صلح با طالبان، برای کمتر کردن شکاف‌های سیاسی دولت افغانستان به کابل رفته و با طرف‌های مناقشه دیدار‌هایی داشته است. دولت افغانستان به رهبری غنی، از مذاکرات صلح استقبال کرده و پیش بینی می‌شود که در دوره یک هفته‌ای کاهش خشونت‌ها با مشکل خاصی روبرو نشود. اما در مرحله بعدی که باید دولت افغانستان یک تیم مذاکراتی برای مذاکره با طالبان بفرستد، ممکن است با چالش‌هایی مواجه شود. دولت غنی هنوز نتوانسته یک تیم منسجم و جامع برای مذاکره با طالبان تشکیل دهد.اما حتی اگر دولت غنی بتواند چنین تیمی را تشکیل دهد، افغانستان راه دور و درازی تا صلح و ثبات خواهد داشت. چنانچه قبل از توافق طالبان و دولت کابل، آمریکایی‌ها اغلب نیروهای‌شان را از افغانستان خارج کنند، دولت کابل ممکن است نتواند با طالبان به توافق برسد. در این حالت، گفت‌وگو‌های بین الافغانی ممکن است به منازعات بین الافغانی تبدیل شود.

 

 

آقای تبریزیان؛ چرا کرونا را درمان نمی‌کنید؟
 عباس تبریزیان، روحانی که به واسطه آتش زدن  کتاب معروف پزشکی «هاریسون» حسابی سر و صدا کرد در آخرین اظهار نظر شاذّ خود اعلام کرده که با سیاه دانه و عسل می‌شود، کرونای پرحاشیه‌ی این روزها را درمان کرد.بفرمایید حاج آقا! این گوی و این میدان. در قم کرونا شیوع پیدا کرده است. چند نفر را هم به دام مرگ کشانده است. بسم‌اله، بهتر است ترکیب مورد نظر خود را آماده کنند و به بیمارستان‌ها تحویل دهند تا ایران اسلامی از شر این ویروس رها شود.الان نه چین و نه قدرت‌های جهان نتوانسته‌اند درمانی برای این بیماری پیدا کنند. چه فرصتی بهتر از این برای به رخ کشیدن قدرت طب اسلامی؟آقای تبریزیان که اینقدر به حرف‌ها و طب مورد نظر خود ایمان دارد چرا وارد مرحله اجرا نمی‌شود؟ چرا فقط در کانال و صحبت حرف از درمان می‌شود و در عمل خبری نیست.واقعا منتظر هستیم تا جناب تبریزیان، کیف طب اسلامی خود را زیر بغل بزند و به خیابان‌های قم برود و اکسیر ضد کرونای خود را به خورد مردم مسلمان قم بدهد. چین که به قول حاج آقا از بلاد کفر هستند، ما که مسلمانیم. چرا جامعه اسلامی را از خدمات شایان خود محروم می‌کنید؟شما برای اینکه نشان بدهید علوم جدید به درد نمی‌خورند، کتاب معروف پزشکان را به آتش کشیدید چرا از این فرصت طلایی استفاده نمی‌کنید؟ مثال شما الان به مثابه مهاجمی است که با توپ جلوی دروازه خالی ایستاده است و هیچ مزاحمی ندارد. کافی است یک ضربه کوچک بزند تا در دقیقه ۹۰ فاتح دیدار بزرگ شود و نام خود را در تاریخ ثبت کند.روحانی پر حاشیه  این روزها ایران بهتر است در زمانه کرونا تکلیف خود را مشخص کند. واقعا اگر او وارد پروسه درمان نشود، حکایت از این معنا دارد که او فقط حرف می‌زند و کاری از دستش بر نمی‌آید. ادعاهای او در حالی است که علم پزشکی وارد صحنه شده است و پزشکان دانشگاه رفته، جان خود را در دست گرفته‌اند و برای درمان بیماران وارد صحنه شده‌اند.آنها فعلا پای کار هستند در همان قمی که شما حاضر نیستید برای درمان اهالی‌اش وارد میدان شوید.پس با توجه به شرایط ما همچنان به پزشکان دانشگاه رفته چشم دوخته‌ایم و با لبخند از کنار درمان‌های شما عبور می‌کنیم. به قول معروف به عمل کار برآید به سخندانی نیست.

 

 

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد
1398/12/4 -  شماره 4616
جستجو
جستجو
بالای صفحه
کد خبر: ۱۱۷۵۱۱

مشارکت ۴۳ درصدی مردم استان در انتخابات

رئیس ستاد انتخابات استان درصد مشارکت و مجوع آرای ماخوذه در کل استان و نتایج نهایی سه حوزه انتخابیه را اعلام کرد.

علی‌حسین حسین‌زاده اظهار کرد: در استان خوزستان یک میلیون و ۵۲۳ هزار و ۹۱۴ نفر در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شرکت کردند و این رقم معادل حدود ۴۳ درصد واجدین شرایط در این دوره است.وی توضیح داد: سید محمد مولوی با کسب ۳۵۰۰۵ رای، سید مجتبی محفوظی با کسب ۲۱۴۰۲ رای و جلیل مختار با کسب ۱۹۸۴۲ رای، به عنوان منتخبین مردم آبادان در مجلس انتخاب شدند. در حوزه انتخابیه خرمشهر سید لفته احمدنژاد با ۹ هزار و ۶۳۸ رای از مجموع آرای ماخوذه ۴۷ هزار و ۴۶۶ رای در حوزه انتخابیه شادگان، مجید ناصری نژاد با ۱۲ هزار و ۵۵۵ رای از مجموع ۴۶ هزار و ۲۸ رای و در حوزه انتخابیه شوش محمد کعب عمیر ۲۳ هزار و ۳۵۸ رای از مجموع ۹۴۸۲۴ رای منتخب مردم در مجلس یازدهم شدند. همچنین علیرضا ورناصری با کسب ۳۷ هزار و ۴۱۱ رای به عنوان منتخب مردم مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل، راهی مجلس شد. در حوزه بهبهان و آغاجاری محمد طلامظلومی با ۱۸ هزار و ۲۸ رأی به صورت مستقیم راهی بهارستان شد. در حوزه انتخابیه ایذه و باغملک عبداله ایزدپناه با ۳۳ هزار و ۲۸۰ رای از مجموع ۱۲۷ هزار و ۵۰۶ آرای ماخوذه به مجلس راه یافت. ابراهیم متینیان با ۲۴ هزار و ۵۱۳ رأی، ۳۷ درصد آراء را   از حوزه انتخابیه رامهرمز  و  رامشیر راهی مجلس شد. همچنین  قاسم ساعدی به عنوان ‌منتخب مردم دشت آزادگان و هویزه  با ۱۹۵ هزار و ۸۹ رای از مجموع ۷۸۴ هزار و ۴۷ آرای ماخوذه به مجلس یازدهم راه یافت. در حوزه انتخابیه شوشتر و گتوند‌ سهراب گیلانی،با به دست آوردن ۳۱ هزار و ۸۵۳ رای پیروز انتخابات شد  و فریدون حسنوند با ۳۳ هزار و ۸۲۴ رأی به عنوان  منتخب مردم اندیمشک انتخاب شد.

 

 

افغانستان به زودی این توافق تاریخی را جشن خواهد گرفت؛
دشمنی طالبان و آمریکا با مذاكره پایان یافت

گروه بين‌الملل:   پس از ماه‌ها گفت‌وگو و مذاکره، سرانجام نقشه راهی برای پایان یافتن طولانی‌ترین جنگ آمریکا تدوین شد. 
این نقشه راه با یک آتش بس یک هفته‌ای شروع شد و انتظار می‌رود که در اواخر ماه جاری میلادی، به امضای یک توافق صلح میان آمریکا و طالبان ختم شود. نیمه شب شنبه،با  آتش بس یک هفته‌ای میان آمریکا و طالبان افغانستان وارد مرحله اجرایی شد. آمریکایی‌ها این آتش بس را درخواست کردند تا از حسن نیت طالبان در مذاکرات صلح اطمینان حاصل کنند. چرا که آمریکایی‌ها نسبت به کنترل رهبران طالبان بر تمام نیرو‌های پراکنده این گروه تردید دارند. آتش بس اجرا شد و تاکنون خبری از نقض بزرگ آن منتشر نشده است. وزارت خارجه آمریکا گفته است اگر این آتش بس سراسری با موفقیت اجرا شود، بلافاصله بعد از آن، توافق صلح میان آمریکا و طالبان امضا خواهد شد. همزمان با اجرای آتش بس، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، در بیانیه‌ای نوشت: «در هفته‌های اخیر، مذاکره کنندگان آمریکایی در دوحه با مشورت با دولت وحدت ملی، با طالبان بر سر یک کاهش خشونت سراسری و مهم در کل افغانستان به تفاهم رسیدند. در صورت اجرای موفقیت آمیز این تفاهم، انتظار می‌رود که امضای توافق آمریکا و طالبان، پیش برود. ما داریم آماده می‌شویم تا امضای (توافق) در ۲۹ فوریه اتفاق بیافتد.»بر اساس همین بیانیه، اندکی بعد از ۲۹ فوریه، مذاکرات بین الافغانی برای تدوین نقشه راه سیاسی آینده افغانستان و یک آتش بس دائمی و جامع شروع خواهد شد. مذاکره کنندگان طالبان با صدور بیانیه‌ای گفته اند که قبل از امضای توافق صلح با آمریکا، وضعیت امنیتی مناسبی ایجاد خواهد شد. افزون بر این، در آستانه اجرای آتش بس، سراج‌الدین حقانی، معاون رهبر طالبان، طی یادداشت کم سابقه‌ای در روزنامه نیویورک تایمز، با بیان اینکه طالبان در آستانه امضای توافق با آمریکاست، این توافق را تاریخی خواند و اعلام کرد بعد از اجرای موفقیت آمیز آن، طالبان می‌تواند با آمریکا، همکاری و حتی شراکت کند.
حقانی نوشت: «هم‌وطنان افغانستانی‌ام، به زودی این توافق تاریخی را جشن خواهند گرفت. زمانی که این (توافق) کاملا اجرا شود، افغانستانی‌ها شاهد خروج همه نیرو‌های خارجی خواهند بود. در حالی که ما به این مرحله می‌رسیم، من معتقدم که این آرزوی دوری نیست که ما به زودی روزی را شاهد خواهیم بود که در آن ما در کنار همه برادران و خواهران افغانستانی‌مان متحد شده و حرکت به سمت یک صلح پایدار را شروع کرده و پایه‌های یک افغانستان جدید را پی ریزی می‌کنیم.»
 اما هنوز معلوم نیست که این «افغانستان جدید» چگونه شکل خواهد گرفت. حقانی در یادداشت خود گفته است از نگرانی‌های داخل و خارج درباره شکل حکومت افغانستان بعد از خروج نیرو‌های خارجی، آگاه است. حقانی نوشت: «پاسخ من به چنین نگرانی‌هایی این است که {حکومت آینده افغانستان} به اجماع میان افغانستانی‌ها بستگی دارد.» وی در ادامه کار با همه طرف‌ها درباره یک نظام سیاسی جدید و جامع شد.با این حال، راه حل مشخصی برای شکل گیری چنین نظامی ارائه نکرده است. طالبان، دولت مستقر در کابل را دست نشانده خارجی می‌داند و از گفت‌وگو با آن قبل از خروج نیرو‌های خارجی از افغانستان خودداری می‌کند. ولی در عین حال، معلوم نیست که بعد از خروج آمریکایی‌ها به چه شکلی با دولت کابل گفت‌وگو خواهد کرد. توافق طالبان و آمریکا، اولویت‌های آن‌ها را منعکس می‌کند. به عقیده برخی کارشناسان، دولت دونالد ترامپ دنبال این است که قبل از انتخابات سوم نوامبر ۲۰۲۰، به یک «جنگ بی پایان» خاتمه دهد و بدین شکل موقعیت انتخاباتی خود را تقویت کند. از سوی دیگر، طالبان نیز از این تمایل ترامپ اطلاع دارند و ظاهرا می‌خواهند قبل از هرگونه تفاهم با دولت کابل، ابتدا از نیرو‌های خارجی در افغانستان راحت شوند. چرا که هم اکنون، به رغم اینکه طالبان بر اراضی وسیعی سیطره دارد، ولی نمی‌تواند به معنای واقعی دولت تشکیل دهد. طالبان، نیرو‌های خارجی را مهمترین مانع در این راه می‌دانند. بنابراین، آن‌ها احتمالا معتقدند که در صورت خروج نیرو‌های آمریکا، دست شان برای اعمال قدرت در افغانستان باز خواهد بود.
از سوی دیگر، به موازات پیشرفت گفت‌وگو‌های صلح میان طالبان و آمریکا، موضع دولت کابل به نحو چشمگیری تضعیف شده است. اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری، نخبگان حاکم را دچار اختلاف و تفرقه کرد. انتخابات ریاست جمهوری افغانستان در سپتامبر گذشته شد، اما به دلیل مطرح شدن ادعا‌های تقلب و تخلف در روند انتخابات، اعلام نتایج چند ماه به تاخیر افتاد. وقتی نتایج نشان داد که اشرف غنی پیروز شده است، عبداله عبداله، رئیس اجرائی دولت و رقیب اصلی غنی، نتایج را قبول نکرد و قول داد دولت موازی تشکیل دهد.
 سوای اختلافات غنی و عبداله، انتخابات اخیر افغانستان از نظر مشارکت مردمی، در سطح پایینی بود. تعداد کمی، کمتر از دو میلیون در انتخابات شرکت کردند. امری که به گفته کارشناسان، از ناامیدی روزافزون مردم از سیستم انتخاباتی حکایت دارد. از همین رو، هم اکنون تردید‌هایی درباره توانایی دولت افغانستان در مشارکت و مدیریت گفت‌وگو‌های صلح وجود دارد. جدای از این، طالبان ممکن است بعد از خروج نیرو‌های خارجی، دولت افغانستان را فاقد مشروعیت لازم برای شراکت بداند. زلمای خلیلزاد، نماینده آمریکا در مذاکرات صلح با طالبان، برای کمتر کردن شکاف‌های سیاسی دولت افغانستان به کابل رفته و با طرف‌های مناقشه دیدار‌هایی داشته است. دولت افغانستان به رهبری غنی، از مذاکرات صلح استقبال کرده و پیش بینی می‌شود که در دوره یک هفته‌ای کاهش خشونت‌ها با مشکل خاصی روبرو نشود. اما در مرحله بعدی که باید دولت افغانستان یک تیم مذاکراتی برای مذاکره با طالبان بفرستد، ممکن است با چالش‌هایی مواجه شود. دولت غنی هنوز نتوانسته یک تیم منسجم و جامع برای مذاکره با طالبان تشکیل دهد.اما حتی اگر دولت غنی بتواند چنین تیمی را تشکیل دهد، افغانستان راه دور و درازی تا صلح و ثبات خواهد داشت. چنانچه قبل از توافق طالبان و دولت کابل، آمریکایی‌ها اغلب نیروهای‌شان را از افغانستان خارج کنند، دولت کابل ممکن است نتواند با طالبان به توافق برسد. در این حالت، گفت‌وگو‌های بین الافغانی ممکن است به منازعات بین الافغانی تبدیل شود.

 

 

آقای تبریزیان؛ چرا کرونا را درمان نمی‌کنید؟
 عباس تبریزیان، روحانی که به واسطه آتش زدن  کتاب معروف پزشکی «هاریسون» حسابی سر و صدا کرد در آخرین اظهار نظر شاذّ خود اعلام کرده که با سیاه دانه و عسل می‌شود، کرونای پرحاشیه‌ی این روزها را درمان کرد.بفرمایید حاج آقا! این گوی و این میدان. در قم کرونا شیوع پیدا کرده است. چند نفر را هم به دام مرگ کشانده است. بسم‌اله، بهتر است ترکیب مورد نظر خود را آماده کنند و به بیمارستان‌ها تحویل دهند تا ایران اسلامی از شر این ویروس رها شود.الان نه چین و نه قدرت‌های جهان نتوانسته‌اند درمانی برای این بیماری پیدا کنند. چه فرصتی بهتر از این برای به رخ کشیدن قدرت طب اسلامی؟آقای تبریزیان که اینقدر به حرف‌ها و طب مورد نظر خود ایمان دارد چرا وارد مرحله اجرا نمی‌شود؟ چرا فقط در کانال و صحبت حرف از درمان می‌شود و در عمل خبری نیست.واقعا منتظر هستیم تا جناب تبریزیان، کیف طب اسلامی خود را زیر بغل بزند و به خیابان‌های قم برود و اکسیر ضد کرونای خود را به خورد مردم مسلمان قم بدهد. چین که به قول حاج آقا از بلاد کفر هستند، ما که مسلمانیم. چرا جامعه اسلامی را از خدمات شایان خود محروم می‌کنید؟شما برای اینکه نشان بدهید علوم جدید به درد نمی‌خورند، کتاب معروف پزشکان را به آتش کشیدید چرا از این فرصت طلایی استفاده نمی‌کنید؟ مثال شما الان به مثابه مهاجمی است که با توپ جلوی دروازه خالی ایستاده است و هیچ مزاحمی ندارد. کافی است یک ضربه کوچک بزند تا در دقیقه ۹۰ فاتح دیدار بزرگ شود و نام خود را در تاریخ ثبت کند.روحانی پر حاشیه  این روزها ایران بهتر است در زمانه کرونا تکلیف خود را مشخص کند. واقعا اگر او وارد پروسه درمان نشود، حکایت از این معنا دارد که او فقط حرف می‌زند و کاری از دستش بر نمی‌آید. ادعاهای او در حالی است که علم پزشکی وارد صحنه شده است و پزشکان دانشگاه رفته، جان خود را در دست گرفته‌اند و برای درمان بیماران وارد صحنه شده‌اند.آنها فعلا پای کار هستند در همان قمی که شما حاضر نیستید برای درمان اهالی‌اش وارد میدان شوید.پس با توجه به شرایط ما همچنان به پزشکان دانشگاه رفته چشم دوخته‌ایم و با لبخند از کنار درمان‌های شما عبور می‌کنیم. به قول معروف به عمل کار برآید به سخندانی نیست.

 

 

 

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیر سیستم منتشر خواهند شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهند شد
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشد منتشر نخواهند شد