براساس این گزارش، مرگ وی با خشونت و با شتابزدگی بوده است. این رسانهها به نقل از دفتر دادستانی بخارست گزارش دادهاند که روی جسد او اثر جراحات ناشی از ضربه دیده شده است که نمیتواند در حالت طبیعی ایجاد شود. روز جمعه، خبر کشته شدن منصوری متهم ردیف ۹ پرونده فساد اکبر طبری منتشر شد. منصوری قاضی فراری به اتهام دریافت ۵۰۰ هزار یورو رشوه پس از بازداشت طبری از کشور گریخته بود.
چرا قاضی منصوری به ایران برنگشت؟
وکیل مدافع قاضی منصوری انتشار تصاویر در فضای مجازی را سندی برای ایجاد ابهام در خصوص مرگ موکل خود ندانست و گفت: نتیجه کالبدشکافی امروز از سوی پلیس رومانی منتشر میشود. امیرحسین نجفپورثانی، گفت: برای آخرین بار روز سهشنبه هفته گذشته با آقای منصوری صحبت تلفنی داشتم و فردای آن روز هم از طریق فضای مجازی در چت پرسیدم که دادگاه رومانی برگزار شد یا نه؟ که در پاسخ گفت؛ هنوز نه. این آخرین تماس و مکاتبه من با موکلم بود. وی در ادامه در خصوص ابهامات مطرح شده در فضای مجازی در خصوص سناریو و غیرواقعی بودن مرگ قاضی منصوری گفت: عکسهایی که از دوشنبه گذشته پخش شدند، بیشتر با طعنه و طنز کاربران مواجه بود. اینکه داخل کیسه حمل جسد چیزی به غیر از کالبد یک انسان است. بلافاصله پس از انتشار تصاویر در اینترنت سرچ کردم و عکسهای بیشتری را با دقت بیشتر بررسی کردم. در یکی از عکسها که کیسه نزدیک به آمبولانس است، کاملاً مشخص است که آنچه حمل میشود جسد انسان و یا چیزی شبیه به آن است و نمیتوان بر اساس تصاویر دیگر این ادعا را کرد که در داخل کیسه جسدی وجود ندارد.نجفپورثانی افزود: عکسها شکبرانگیز شبههناک هستند؛ با این حال شاید به این دلیل شبهات قویتر شدهاند که پلیس رومانی عکسی از چهره پس از فوت آقای منصوری را منتشر و اطلاعرسانی دقیق نکرد. به هر حال به گفته پلیس رومانی،قرار است نتیجه کالبدشکافی منتشر شود که با اینکار بسیاری از ابهامات مرتفع خواهد شد.وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سخنان قاضی دادگاه طبری در خصوص احراز نشدن مرگ قاضی منصوری برای دادگاه، اظهار کرد: قاضی بابایی به درستی گفتهاند که این موضوع برای دادگاه محرز نشده است؛ چون از حیث قضایی یک نظر قضایی را اعلام کرده است. طبق قانون تا زمانی که مرگ محرز نشود، قاضی پرونده نظر نمیدهد و بعد از احراز آن، قرار موقوفی تعقیب صادر میشود. بنابراین این صحبت از منظر قانونی و حقوقی است و به معنای تردید در مرگ قاضی منصوری نیست. وکیل قاضی منصوری ادامه داد: با خانواده آقای منصوری در ارتباط هستم و میدانم که از لحظهای که خبر منتشر شد، در شوک و عزادارند و پیگیر این هستند که مقامات قضایی این موضوع را به جد پیگیری کنند و در جریان جزییات این حادثه قرار بگیرند.وی در پاسخ به این سؤال که قبل از فوت قاضی منصوری، سفارت ایران در رومانی از انجام پرواز فوقالعاده از بلغارستان به ایران برای انتقال ایرانیان مقیم بلغارستان، صربستان و رومانی به کشور خبر داده بود، چرا استرداد منصوری با این پرواز انجام نشد؟ گفت: چون آقای منصوری توسط پلیس رومانی بازداشت شده بود و استرداد وی منوط به اتخاذ تصمیم مقامات قضایی رومانی بود. پروسه استرداد مجرمین و متهمین در هر کشوری یک پروسه قضایی محسوب میشود و نه دیپلماتیک. نجفپور ثانی، در واکنش به انتشار عکسهای قدیمی قاضی منصوری توسط قوهقضائيه، بیان کرد: دیروز عکسهایی توسط خبرگزاری قوهقضائيه منتشر شد که این عکسها در فضای مجازی به سرعت پخش شد و با واکنشهای زیادی همراه شد؛ با بررسی و مقایسه متوجه خواهیم شد که این عکسها اخیراً گرفته نشده و قدیمی است. وی افزود: قاضی منصوری به دلیل بیماری وزن زیادی را از دست داده بود و در ویدئویی که از خودش منتشرکرد نیز این مساله مشخص بود که از قبل لاغرتر شده بود.
وزیر کشور: جای طرح اتفاقات آبان در مجلس نیست
وزیر کشور در جریان جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و بررسی مسائل امنیتی در کشور گفت: وزارت کشور وزارتخانه گستردهای بوده و ماموریتهای مختلفی برعهده دارد.
عبدالرضا رحمانی فضلی افزود: بنده از همینجا اعلام آمادگی میکنم که در هر زمینهای که دوستان تشخیص دادند بنده در مجلس شورای اسلامی حاضر شده و به آنان توضیح دهم. در خصوص مسائل امنیتی نیز نمیتوان همه مسائل را از پشت تریبون مطرح کرد. اگر لازم است جلسه غیرعلنی برگزار شده تا بنده به طور کامل قضیه را توضیح دهم. طرح برخی از مسائل پشت تریبون به این گونه صحیح نیست. بنده دیدم که یکی از دوستان یکی از استانداران را مورد خطاب قرار داد و به ایشان اتهاماتی را وارد کرد در حالی که ایشان اینجا نبوده و نمیتوانند از خود دفاع کنند. وی در ادامه اظهار کرد: اگر ما اصولگرا هستیم باید به اصول اخلاقی و رفتاری پایبند بوده و از آنها تبعیت کنیم. صحبتهایی که دوستان در خصوص بحران داشتند حاکی از آن بود که از بحران هیچ اطلاعی ندارند. موضوع بنزین مصوبه سران قوا بود و در شورای عالی امنیت ملی و دولت مطرح شده بود و کل کشور آمادگی لازم برای اجرای آن را داشت، چرا که دقیقا یک سال در سه کمیته فنی، تبلیغاتی و انتظامی پیگیری شده بود.وزیر کشور در ادامه تصریح کرد: بارها اجرای این تصمیم به عقب افتاده بود تا تدابیر لازم اندیشیده شود. هیچ کس راضی نیست که یک قطره خون از دماغ کسی ریخته شود. بنده از همین جا از تمام نیروهای امنیتی و انتظامی که در صحنه بودند تشکر میکنم. دلیل آن اتفاقات نیز به دلایل خاصی باز میگردد که اینجا جای گفتن آن نیست. به راحتی نمیتوان به افرادی که امنیت کشور را تامین میکنند اتهام زد.
نماینده گرمسار: وزیر کشور باید محاکمه شود
نماینده گرمسار گفت: وزیر کشور به خاطر بیتدبیری در نحوه افزایش قیمت بنزین در آبانماه سال گذشته باید دادگاهی شود. اردشیر مطهری در جلسه علنی دیروز مجلس با انتقاد از عملکرد وزارت کشور و دولت در افزایش غیراصولی قیمت بنزین اظهار کرد: مدیریت بحران تعریف دارد و مطئنم به صورت کلاسیک تمام دوستان این دوران را گذراندهاند، ولی موضوع در کف خیابان چیز دیگری است. اگر توجه میکردیم متأسفانه در قضیه افزایش بنزین هیچگونه تدبیری در رفتار با مردم و معترضان در کف خیابان صورت نگرفت؛ یعنی به هیچوجه صف معترضان با صف تماشاگران تمیز داده نشد. امروز عزیزان در وزارت کشور بدون اینکه نیروی انتظامی و دستگاههای امنیتی خبر داشته باشند، شب میخوبند و صبح بیدار میشوند و میگویند بنزین سه هزار تومان شود. در اینکه بنزین باید گران شود شکی نبود، شخص آقای رئیسجمهور میگوید من ساری بودم و خود من هم نمیدانستم و وقتی ایشان صحبت میکردند گویا خاطره تعریف میکند. آقای رئیسجمهور باید بداند بحث بنزین باعث شد تا بعضی از مردم ما جان خود را از دست دهند، بعضی از تبعات و عوارض منفی آن به مردم بازگشت. آقای رئیسجمهور مگر شما دارید خاطره تعریف میکنید؟ شما رئیسجمهور این کشور هستید! آقای وزیر کشور شما مسئول تأمین امنیت هستید! مگر میشود بحرانها را با شب بخوابیم صبح تدبیر کنیم حل کرد؟ شما با سرنوشت و معیشت اقتصادی مردم بازی میکنید! وی یادآور شد: یک سر سوزن در قضیه بنزین تدبیری صورت نگرفت. این همه خسارت جانی و مالی را چه کسی باید جواب دهد؟ آیا تا الان شده یک نفر از این مسئولان را به پای میز دادگاه ببریم و از آنها سؤال کنیم که نقش شما در این قضیه چه بوده است؟ ما در گران شدن بنزین هیچ حرفی نداریم، بنزین باید گران میشد و در این خصوص هم تدبیر شده بود، اما روش گران کردن با جنابعالی است. شما میگویید من به آقای رئیس جمهور گفتم، اما رئیس جمهور هم میگوید کسی به من نگفته بنزین گران خواهد شد، اینکه نشد تدبیر! شما میخواهید یک کشور را اداره کنید و سرنوشت اقتصادی آن را رقم بزنید. محصول کار چه شد؟ محصول کار آتشسوزی، خسارت و کشتار بود. اینها محصول بیتدبیری وزیر کشور و دولت بود. مطهری گفت: به نظر من وزیر کشور باید در دادگاه به خاطر قضیه گرانی قیمت بنزین محاکمه شود. مگر ما در خصوص امنیت کشور با کسی شوخی داریم؟ امنیت کشور محصول اهدای ۲۳۰ هزار شهید است. آب در دل وزیر کشور تکان نخورد، اما ما این همه کشته داشتیم.، این همه خسارتهای اقتصادی داشتیم. چرا کسی به وزیر کشور نمیگوید پاسخ دهد؟ چرا او را دادگاهی نمیکنند؟