به گزارش سایت امتداد، فعال کارگری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه و از سخنرانان اعتراضات کارگران، اظهار داشت: آیتالله رئیسی، اکنون در جایگاه ریاست قوه قضائیه، یکی از بزرگترین پروندههای تخلفات ارزی را در مجموعه تحت امر خود در دست رسیدگی داشته که وظیفه سنگینی را بر دوش ایشان گذاشته است. رئیس دستگاه قضا و مجموعه ایشان، امروز باید درباره یک پرونده تصمیمگیری و قضاوت کنند و فردا، میلیونها ایرانی عملکرد این نهاد را درباره این پرونده قضاوت خواهند کرد.
یوسف بهمنی، افزود: بعد از کش و قوسهای فراوان در پرونده هفتتپه و با رای هیئت داوری، مبنی بر ابقای آقایان اسدبیگی در این شرکت، مطالبهگری اقشار مختلف از فعالین کارگری سراسر کشور گرفته تا معلمان و دانشجویان در اعتراض به این رای آغاز شد. پیرو همین مسئله، نهادهای ذیمدخل در این ماجرا نیز ورود کردند و اکنون، پرونده تخلفات مالکان هفتتپه با اعتراض سازمان خصوصیسازی در دستگاه قضا در حال رسیدگی است.
یک فساد کاملا سیستماتیک
این فعال کارگری یادآور شد: طبق شنیدهها و اخبار غیررسمی که مطرح شده، خبرها از خلع ید این آقایان از شرکت هفت تپه دارد. سه نهاد نظارتی از سه قوه، موضع مشخص و صریحی در این باره داشته و دارند. سازمان خصوصیسازی از قوه مجریه، صراحتا عنوان کرده که مالکان کنونی هفت تپه، مرتکب تخلف محرز شدهاند و فسخ قرارداد باید صورت بگیرد. همچنین سازمان بازرسی کل کشور پس از بازدیدهای میدانی، گزارش داده که اسدبیگیها، هم در واگذاری و هم پس از آن تخلف آشکار داشتهاند و فسخ قرارداد، محرز خواهد بود.بهمنی ادامه داد: از قوه مقننه، دیوان محاسبات نیز پس از یک هفته بازدید میدانی و بررسی و انجام امور کارشناسی، اعلام داشته که با توجه به تخلف در امر واگذاری و پروسه پس از آن، فسخ قرارداد باید صورت بگیرد.وی اضافه کرد: در این سطح کلان که سه قوه با بخشهای نظارتی خود در برابر تخلف یک ابرمتهم ایستاده و همه بر خلع ید تاکید کردهاند، اگر این اتفاق صورت نگرفته و از اشخاصی نظیر اسدبیگی حمایت شود، کاری از دست هیچکس برنمیآید.این فعال کارگری در ادامه با اشاره به تحرکات مالکان کنونی پس از شنیدن زمزمه خلع ید در شرکت، عنوان داشت: هر زمان که گمانهزنیها در خصوص بحث خلع ید در هفت تپه پررنگ شده، این آقایان سریعا، نسبت به خالی کردن انبارها اقدام میکنند. امسال و در این روزها نیز در حرکتی بیسابقه با تنظیم قراردادی صوری با یک شخص، مدعی شدند که شرکت، ۱۲هزار تن شکر به این فرد بدهکار است.این کارگر شرکت هفتتپه، ادامه داد: ما در طول یک روز عادی، حداکثر ۱۰ ماشین با وزن تقریبی ۱۰۰تن بارگیری و ارسال میشد اما در همین چند روز گذشته که زمزمههایی برای خلع ید مطرح شده، روزانه بالغ بر هزار تا ۱۵۰۰ تن شکر بارگیری و ارسال شده است. اگر این میزان شکر، واقعا متعلق به آن شخص بوده، چطور تا کنون، اقدام به دریافت آن نکرده و میزان بارگیری و ارسال شکر از ۱۰ ماشین در روز عادی به ۶۰ ماشین رسیده است؟بهمنی، تصریح کرد: متاسفانه در منطقه خوزستان، عزم راسخی برای جلوگیری از چنین تحرکاتی مشاهده نشده و از قبل هم مشخص بود که این قرارداد کاملا صوری و مربوط به روز مبادایی مثل این روزها بوده است. تمام تلاش ما این است که با جلوگیری از این دست تحرکات، انبارهای هفتتپه، حداقل اندوختهای داشته باشد تا پس از خلع ید، ارگان بعدی برای اداره شرکت با چالشهای جدید مواجه نشود.وی در پایان خاطرنشان کرد: ظاهرا، آقایان با شنیدن زمزمههای خلع ید، بنا دارند که در صورت صدور حکم نهایی و ابلاغ آن، کمر هفتتپه را شکسته و دارایی آن را که در واقع، متعلق به کارگران و مردم مظلوم منطقه بوده را به آتش بکشند.