توافق آتشبس زمانی نهایی خواهد شد که همه مسائل حل و فصل شوند. بنا به این گزارش، توافق آتشبس نیازمند تأیید دولت اسرائیل است.در همین حال گیدئون ساعر، وزیر خارجه اسرائیل در پارلمان این کشور گفت که توافق آتشبس در لبنان منوط به خلع سلاح حزبالله و دور شدن آن از مرز با اسرائیل است.او گفت که آتشبس در لبنان مبتنی بر دو نکته اصلی خواهد بود، «اول، جلوگیری از حرکت حزبالله به سمت جنوب فراتر از رود لیتانی و دوم، جلوگیری از بازسازی و تجهیز دوباره حزبالله در سراسر لبنان.» همزمان سایت اکسیوس در گزارشی به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی نوشت اسرائیل و لبنان با شرایط توافق آتشبس موافق هستند.مایکل هرتزوگ، سفیر اسرائیل در آمریکا نیز گفت توافق آتشبس در لبنان نزدیک است و میتواند در عرض «چند روز آینده» محقق شود. یک منبع رسمی لبنان اعلام کرد که اجرای توافق آتشبس به صورت مرحلهای و ظرف مدت ۶۰ روز انجام خواهد شد. سفیر اسرائیل در واشنگتن نیز گفت: توافق، پایان جنگ نخواهد بود، بلکه شامل آتش بسی خواهد بود که هر روز ارزیابی خواهد شد.
در همین حال، شبکه ۷ تلویزیون اسرائیل به نقل از یک مقام سیاسی گزارش داد: جنگ تمام نشده و آتشبس احتمالی هم آزمایشی خواهد بود. حماس در نبرد تنها خواهد ماند و شاید این امر دستیابی به یک توافق مبادله اسرا را تسریع کند. روزنامۀ اسرائیل هیوم نیز به نقل از یک مقام سیاسی اسرائیل نوشت: ما ممنوعیتی در هدف قرار دادن رهبران حزبالله در صورت نقض توافق نخواهیم داشت. حزبالله برای اولین بار موافقت کرد که از رودخانه لیتانی عقبنشینی کند و در صورت تخلف و بازگشت، اسرائیل این حق را دارد با ابزار نظامی برخورد کند. همچنین طبق گزارشها در مفاد آتشبس احتمالی قید شده که این توافق مربوط به لبنان و اسرائیل است و ربطی به جنگ اسرائیل در سوریه و غزه و کشور دیگری ندارد.
از سوی دیگر، «احمد صبحی هزيمه» فرمانده بخش عملیات منطقه ساحلی حزبالله در حمله هوایی دیروز اسرائیل ترور شد.
اسرائیل عصر دیروز نیز به طور همزمانو با اعلام قبلی به ساکنان جهت ترک محل، به ۲۰ ساختمان در ضاحیه بیروت حمله و آنها را با خاک یکسان کرد.