سید محسن موسوی زاده در گفتوگو با ایلنا با بیان اینکه به عنوان نماینده خوزستان در شورای عالی استانها از ریاست قوه قضاییه و رئیس بازرسی کل کشور میخواهم آنگونه که در ابلاغ سیاستهای اجرایی قوه به موارد بسیار خوب و اثرگذاری همانند رسیدگی به کارهای غیرکارشناسانهای که مدیران مختلف در استان در ادوار گذشته و حال انجام داده و عواقب آن تاکنون و در آینده نیز گریبان مردم استان را گرفته رسیدگی و با مقصرین و خاطیان برخورد صحیح و قانونی به دور از توجه به گرایشات این افراد انجام دهند.وی به مشکلات سد گتوند اشاره کرد و افزود: این سد با عواقب زیستمحیطی فاجعه بار در خوزستان ایجاد شده که در صورت عدم اصلاح روند آبگیری آن در آینده نزدیک بخش عظیمی از اراضی استان زرخیر خوزستان را به شوره زار بدل خواهد کرد.
موسوی زاده ادامه داد: آلودگی نفتی ناشی از فلرهای نفتی و گاز سوزانده شده همراه نفت که علاوه بر سوختن ثروت مردم خوزستان نفس شان را به شماره انداخته و این در حالی است که شرکت نفت بدهکارترین شرکت در پرداخت عوارض آلایندگی به شهرداریها است. همچنین این شرکت باید جوانان بومی به خصوص آنهایی که لولههای نفت از زمینهای شان میگذرد یا چاهای نفت در اراضی آنها حفاری میشود را جذب کند.هزاران هکتار اراضی حاصلخیز مردم در استان را به مزارع نیشکر تبدیل کردند که این مزارع کشور را در امر تولید شکر به مرز خودکفایی رسانده است. لیکن آتشزدن نیزارها بجای برداشت آنها با دستگاههای پیشرفته باعث آلودگی شدید هوا در استان و به خصوص شهرهای همجوار نیشکر شده است.
وی افزود: با انتقال غیرکارشناسانه آب از سرشاخههای کارون و دز این استان پرآب را به استانی کم آب تبدیل کرده و باعث خشکیدن تالاب ها، مزارع و نخلستانهای استان شده اند.مسئولان در به سرانجام رساندن دستور رهبر معظم انقلاب در احیای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان کوتاهی میکنند.به جای اعتماد به مدیران بومی در خوزستان از مدیران پروازی در شرکتها و کارخانههای صنعتی استفاده میشود. استخدامهای غیر بومی و بعضا بیضابطه در شرکتهای استان و بدتر از آن تبعیض در جذب جوانان استان و متاسفانه همچون انتصابات قومیتی، باعث شده اقدامات سلیقهای و جانبدارانه باعث ایجاد مشکلاتی در استان شوند که اعتراضات کارگری، تحصن افراد جویای کار در جلوی شرکتها و اثرات منفی دیگر محصول کار برخی از اینگونه مدیران در استان شده است.
موسوی زاده بیان کرد: لازم است سازمان بازرسی به بودجههای ملی و اعتبارات بینالمللی تزریق شده به شرکت آبفای استان از دهه هشتاد تاکنون و عدم اصلاح اساسی شبکه آبفا در استان و بخصوص شهر اهواز ورود کند.