رامهرمز و دزفول در وضعیت زرد کرونایی و بقیه شهرستانهای خوزستان در وضعیت آبی قرار گرفتند.همچنین اهواز، اندیمشک، خرمشهر، آبادان، شوشتر، گتوند، کارون، بهبهان، مسجدسلیمان، آغاجاری، امیدیه، رامشیر، هندیجان، باغملک، شوش، ایذه، اندیکا، لالی، هفتکل، باوی، حمیدیه، دشت آزادگان، هویزه، ماهشهر و شادگان نیز در وضعیت آبی قرار گرفتند.هیچ یک از مناطق خوزستان در وضعیت نارنجی و قرمز قرار ندارند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان از اعمال محدودیتهای هوشمند کرونا از اول آذرماه در استان خوزستان خبر داد.ولیالله حیاتی بیان کرد: محدودیتهای هوشمند کرونا نیز از اول آذرماه در خوزستان اعمال میشود و با توجه به این موضوع، نیروهای دستگاههای اجرایی باید واکسن تزریق کرده باشند و در غیر این صورت هر ۱۵ روز یک بار با هزینه شخصی تست PCR انجام دهند.وی گفت: از اول آذرماه حمل و نقل با خودروی شخصی نیز منوط به تزریق دو دوز واکسن و عدم ابتلا به بیماری است. اگر این موارد رعایت نشود جریمه یک میلیون تومانی اعمال میشود و در صورت پرداخت نکردن جریمه در مدت سه ماه، این جریمه به ۲ میلیون تومان افزایش مییابد.
همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه تاکنون ۵ میلیون دوز واکسن به خوزستانیها تزریق شده است، گفت: تاکنون ۷۷ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال و ۷۲.۸ درصد جمعیت ۱۲ تا ۱۷ سال استان خوزستان واکسن دریافت کردهاند.فرهاد ابولنژادیان با اشاره به بهرهبرداری از بیمارستان محلی شهدای سلامت هفتکل با ۲۴ تختخواب، افزود: پیش از این هفتکل بیمارستان نداشت اما با بهرهبرداری از این بیمارستان، ۷۰ درصد خدمات در این بیمارستان به مردم ارائه میشود. امیدواریم احداث بیمارستان ۶۴ تختخوابی این شهرستان نیز آغاز شود.
ابولنژادیان با بیان اینکه امیدواریم توسعه بیمارستانی در شهرهایی که بیمارستان ندارند سریعتر انجام شود، گفت: حمیدیه نیز بیمارستان نداشت اما اکنون بیمارستان محلی آن به بهرهبرداری رسیده که هنوز افتتاح نشده است. مقرر بود یک قطعه زمین برای احداث بیمارستان ۶۴ تختخوابی این شهرستان نیز در نظر گرفته شود. بیمارستان محلی هویزه نیز افتتاح شده و جانمایی و روند مطالعات احداث بیمارستان ۶۴ تختخوابی این شهرستان نیز در حال انجام است.بیمارستان محلی اندیکا نیز تا یک ماه آینده به بهرهبرداری میرسد. مطالعات احداث بیمارستان شهرستان دزپارت نیز آغاز شده است.