توضیح این که چرا بایدن و دموکراتها در حال گیج خوردن هستند از نظر سیاسی دشوار نیست. من در ماه مارس گفتم زمانی که رای دهندگان مشاهده کردند که بایدن و دموکراتها با کنترل کامل واشنگتن در حال انجام چه کاری هستند از رای دادن خود به آنان پشیمان خواهند شد. من در ارزیابی خود از میزان نارضایتی از بایدن و دموکراتها را دست کم گرفته بودم.
در نظرسنجی اخیر «یو اسای تودی» و دانشگاه سافولک ۴۶ درصد از رای دهندگان گفته بودند بایدن به عنوان رئیسجمهور بدتر از آن چه آنان انتظار داشتند عمل کرده است. این تعداد ۱۶ درصد از کسانی که به او رای داده بودند را شامل میشد. در نظرسنجیای که هفته گذشته توسط شبکه خبری «ای بیسی نیوز» و روزنامه «واشنگتن پست» منتشر شد جمهوری خواهان در رای گیری عمومی کنگره ۱۰ امتیاز برتری در مقایسه با دموکراتها داشتند که بزرگترین میزان اختلاف امتیاز در تاریخ چهار دههای این گونه نظرسنجیهای برگزار شده محسوب میشود.
در اینجا موضوعی وجود دارد که باید دموکراتهایی که برای حفظ کنترل اکثریت در سنای آمریكا رقابت میکنند را نگران کند. در ایالتهایی که اکثریت را تعیین میکنند (آریزونا، فلوریدا، جورجیا، کارولینای شمالی، نیوهمپشایر، نوادا، پنسیلوانیا و ویسکانسین) جمهوری خواهان با ۲۳ امتیاز پیشتاز هستند. این ارقام با نظرسنجیهایی که ما در کمیته ملی سناتورهای جمهوری خواه (NRSC) انجام دادهایم انطباق دارند. در نظرسنجی ما مشخص شد که رایدهندگان در سطح سراسری در آمریكا دستور کار دموکراتها را رد میکنند. بایدن و دموکراتها گمان میکردند که وظیفه تغییر اساسی آمریكا را برعهده دارند. آنان برای گسترش دولت رفاه فشار میآوردند. افزایش هزینههای فدرال، مالیات و بدهیها و دستور کار اجتماعی رادیکال، تسلط فدرال بر انتخابات، باز کردن مرزها و عفوهای صورت گرفته در قبال زندانیان و سیاست خارجی ضعیف ما (آمریكاییها) را در صحنه جهانی شرمنده ساخته است. رکوردشکنی در بدهی ها، مرگ ۱۳ آمریكایی در افغانستان، افزایش نرخ تورم که باعث افزایش قیمت کالاهای روزمره میشود، رکوردشکنی در مهاجرت غیر قانونی به آمریكا از جمله موارد کارنامه دوره بایدن بوده اند. پیروزی «گلن یانکین» در انتخابات فرمانداری ویرجینیا همراه با پیروزیهای بزرگ جمهوریخواهان در نیوجرسی، پنسیلوانیا، نیویورک و تگزاس باید زنگ خطری برای دموکراتها باشد.در نظرسنجی پس از انتخابات در ویرجینیا که توسط ما سناتورهای جمهوریخواه و انجمن فرمانداری جمهوری خواه صورت گرفت رای دهندگان معتقد بودند کشور در مسیر اشتباهی پیش حرکت میکند. رای دهندگان میدانند دستور کار بزرگ دولت دموکرات و مخارج فدرال باعث افزایش تورم میشود و تهیه کالاهای اساسی را دشوارتر میسازد. آنان میدانند که مدارس باید خواندن، نوشتن و حساب و ریاضیات آموزش دهند نه آن که سعی کنند برنامههای درسی رادیکال مانند نظریه انتقادی نژاد را به آنان تلقین کنند. در عوض، دموکراتها تلاششان را برای تصویب برنامهای که رای دهندگان اساس آن را رد میکنند شدت بخشیدهاند.
قالیباف: مردم دل به جمهوری اسلامی ندهند، موشک هم داشته باشیم فایدهای ندارد
قدرت ما باورهای مردم است نه موشک
رئیس مجلس در نشست با جمعی از نویسندگان با بیان اینکه انقلاب ما انقلاب فرهنگی بود تاکید کرد: مبنای این انقلاب نیز مردم بودند که آمدند و به آن عینیت بخشیدند؛ معجزه امام(ره) این بود که دین را از کنج حجرهها به وسط جامعه آورد آن هم در زمانی که همه تحلیلها این بود که امکان آن وجود ندارد؛ اما قدرت فرهنگ نشان داد که دین این ظرفیت را دارد و شعار هم نیست.
محمد باقرقالیباف افزود: در بخش دفاع مقدس نیز حتی به لحاظ مادی پیروز شده و نشان دادیم به همه خواستههایی که خیلیها در سالهای پس از قطعنامه ادعا کردند که به آن نرسیدهایم هم رسیدهایم. رئیس مجلس در این بخش با بیان این پرسش که آیا در جنگ قدرت نظامی ما را نجات داد و آیا با موشکهای که شهید طهرانی مقدم ساخت جنگیده ایم تاکید کرد: با گوشت و پوست و استخوان خود میگویم جز با اتکا به فرهنگ و باورهای خود، مقابل دشمن نجنگیدیم. قالیباف با بیان این که پس از انقلاب وقتی بسیج تشکیل شد، آن طور که باید جا نیفتاد و از زمانی جا افتاد که تولید فرهنگ کرد و آن زمان میدان دفاع مقدس بود افزود: فرهنگی که در دفاع مقدس نهفته بود در حوزه آموزش نیز تبلور یافت؛ من هم ابتدای نظامی نبودم بلکه یک دانش آموز دبیرستانی بودم اما چه اتفاقی افتاد؟ یک افسر توپخانه برای اینکه وارد جنگ شده و یک توپ رها کند باید ۴ سال آموزش ببیند اما یک شهروند عادی بدون هیچ سابقه جبهه، ۴ هفته آموزش میبیند و در این زمان به اندازه ۴ سال آموزش و مهارت میبیند و حداکثر ۳ ماه بعد تبدیل به یک فرد موثر برای حضور در جنگ میشود و این همان فرهنگی است که گذشت، مدیریت و فرماندهی را آموزش میدهد. قالیباف در ادامه با بیان اینکه قدرت ما باورهای مردم است که اگر دل به جمهوری اسلامی ندهند، هرچه موشک هم داشته باشیم فایدهای ندارد، این پرسش را بیان کرد که «چرا به این شرایط رسیدهایم؟» و در پاسخ اظهارکرد: تصور میکنم به این دلیل است که همه کارهایی که مبتنی بر سنتهای الهی بود کنار گذاشتیم.وی با تاکید بر این که در آن برهه تغییر نگاه و اتکا به سنتهای الهی و مردم باعث تحول در جبهه شد، گفت: همه این اتفاقات پشت سر هم انجام گرفت لذا امروز باید این فرهنگ را که منجر به پیروزی میشد را حتی در سپاه تدریس کنیم. مردم تکیه گاه کشور هستند درحالی که ما آنها را با دسته بندیهای مختلف جدا کرده ایم. وی ادامه داد: زمانی که از انقلابی گری حرف میزنیم اگر در متن آن عدل و عقل نباشد و انسانها حرمت نداشته باشند و اگر ما به عنوان مدیری سیاسی، حرف و دعواهای سیاسی و باورهای مختلف مردم را نپذیریم و نگاه عدل و عقل بر تصمیمات ما نباشد و جامعه آن را نبیند، در موضوعات ملی که در سرنوشت همه ما تأثیر دارد به سمت بیهویتی میرود و فرهنگ برای آن بیارزش میشود.